megan fox написа:...Каталуня отпада догодина..., Хокенхайм и Хунгароринг се редуват, Маникур, Ещорил, Имола, К1 в Австрия отпаднаха още преди години... Аз съм потресен!![]()
![]()
![]()
К1 е малко връх за изкачване, виж за А1 в Австрия мога да се съглася
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:...Каталуня отпада догодина..., Хокенхайм и Хунгароринг се редуват, Маникур, Ещорил, Имола, К1 в Австрия отпаднаха още преди години... Аз съм потресен!![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:megan fox написа:...Каталуня отпада догодина..., Хокенхайм и Хунгароринг се редуват, Маникур, Ещорил, Имола, К1 в Австрия отпаднаха още преди години... Аз съм потресен!![]()
![]()
![]()
К1 е малко връх за изкачване, виж за А1 в Австрия мога да се съглася![]()
Сликовете създадени специално за квалификации могат отново да се появят на болидите във Формула 1. Доставчикът на гуми Пирели е предложил идеята си на отборите и чака тяхното решение. Интересен факт е, че последният път когато подобни супер меки смеси, които се използват само за една летяща обиколка, бяха използвани бе до сезон 1991, когато Пирели напусна спорта и остави Гудиър единствен доставчик. Тогава подобен сорт гуми бяха забранени. Спортният директор на Пирели Пол Хембъри обаче смята, че квалифиакционните сликове могат да се завърнат още догодина:
"Предложихме на отборите нашата идея да използват специални гуми по време на квалификациите догодина и сега чакаме тяхния отговор. Може да се окаже, че това ще е прекалено голяма крачка за екипите и те може и да не са съгласни с този ход, но това е тяхно решение. Нашата оферта вече им е предадена.", сподели той.
Над 300 индийски фермери се заканиха да разрушат новата писта край Делхи, която е построена върху тяхната земя. Причините за недоволството са неизпълнени обещания от страна на инвеститора и организатор на Гран при на Индия Jaypee Group. На среща в близко селце, фермерите, които вече са се обединили в официалната организация "Съюз Бхартия Кисан", настояха за изпълнение на обещаните училища и откриването на работни места за хората от региона.
Фермерите предупредиха, че организаторът трябва да подходи сериозно към обещанията си. В противен случай, селяните заплашиха да разрушат пистата. Гран при на Индия ще се състои на 30 Октомври, а на 31 Август Чарли Уайтинг ще пристигне в Делхи за да направи инспекция на новото трасе.
Според последните слухове идващи от Германия, причината за напредъка на екипа на Макларън с развитието на болида си в последните няколко състезания се дължи на бившия служител на Бриджстоун Хироши Имай. Тимът от Уокинг направи две поредни победи в Германия и Унгария, по една за Люис Хамилтън и Дженсън Бътън. Освен това, формата на Макларън видимо се подобрява с всяко състезание. До голяма степен те дължат това на бившия главен инженер на Бриджстоун, който сега е съветник на тима.
Според запознати, Имай е направил голямо откритие за начина по който новите гуми Пирели работят. Източници твърдят, че откритието дошло след проблемите във Валенсия с температурата на спирачките. Инженерите работили за да открият как да премахнат топлината, която се прехвърля в гумите и ги прегрява и открили начин за вентилиране на спирачките и отвеждане на топлината от тях, запазвайки сликовете в оптимална температура.
Alonso_Massa написа:Според мен Фетел вече спечели титлата и Алонсо, Уебър, Хамилтън и Бътън имат минимални шансове. А пък титлата на Ред ББул е сигурна при положение, че Уебър се движи горе долу добре в шампионата.
Pupper_ написа:В това никой не се съмнява. Отидоха ми паричките за титла на Ферари
Pupper_ написа:Alonso_Massa написа:Според мен Фетел вече спечели титлата и Алонсо, Уебър, Хамилтън и Бътън имат минимални шансове. А пък титлата на Ред ББул е сигурна при положение, че Уебър се движи горе долу добре в шампионата.
В това никой не се съмнява. Отидоха ми паричките за титла на Ферари
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта