Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Blue_Girl » 21 авг 2010 00:32

Гара Дембеле написа:Искам крила, Младенов е слаб за Левски ;)

Моля и как разбра, че е слаб, като има няколко мача изиграни?
Всеки има приливи и отливи в играта, но да не става за Левски, не съм съгласна.
Мисля, че е рано още да го критикуваме!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 21 авг 2010 00:51

Не виждаш ли душичке. Само с Дъндолк и Калмар направи мач.... от тогава никакъв го няма имам лошо предчувстие за него :|
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 авг 2010 09:32

На тоя отбор му трябва време да се сработи ! Последните два мача тръгнахме малко надолу,но дано е за добро ! Някой каза в една от темите,че това било характерно за Ясен Петров - добър старт и после тотален срив...дано да не е така ! Трябва време и подкрепа от наша страна,а не псуване при най-малката грешка ;)

П.П. Киро,на добър час в Левски !
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 авг 2010 09:39

Гара Дембеле написа:Не виждаш ли душичке. Само с Дъндолк и Калмар направи мач.... от тогава никакъв го няма имам лошо предчувстие за него :|

Гарра за мачовете, които споменаваш, головете му бяха важни и това е факт неуспорим.
Аз ще спомена и мача ни с ЦСКА, в който игра на ниво.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 авг 2010 09:41

Blue_Girl написа:
Гара Дембеле написа:Не виждаш ли душичке. Само с Дъндолк и Калмар направи мач.... от тогава никакъв го няма имам лошо предчувстие за него :|

Гарра за мачовете, които споменаваш, головете му бяха важни и това е факт неуспорим.

И той игра с номер 39,и в 39та минута им вкара един 39 сантиметров вувузел :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 17:57

"Определяният за най-големия талант в школата на Свиленград 1921 Стоян Костадинов вече е футболист на Левски, съобщиха от родния му клуб. 15-годишният младок от тази седмица тренира с юношите на сините, като през новото първенство той ще носи екипа на отбора от набор 1995 г. Интересът на Левски към сочения за футболен вундеркинд младок е от няколко месеца. Още през пролетния сезон юношата бе забелязан от скаути на клуба от Герена, който побързаха да го включат в бъдещите си трансферни планове. Тогава обаче кандидат за подписа на Стоян Костадинов бе и Литекс /Ловеч/. В крайна сметка талантливият играч избра офертата на сините. На този етап от родния му клуб няма да получат нито стотинка от трансфера, при евентуално подписване на първи професионален договор обаче на Колодрума доволно ще потрият ръце, тъй като ще могат да приберат не лоша сума за играча.

Стоян Костадинов бе основен играч и голмайстор на детската формация на Свиленград 1921 с треньор Димитър Калчоров. За един сезон той набута над 20 гола и се отчете с приблизително същия брой асистенции. Вследствие на добрите си игри младокът бе извикан и в първия отбор, той дори игра за южняците в няколко от последните мачове в Б група през миналия сезон. През това първенство треньорът на тима Краси Паскалев се закани да дава значително повече шанс на 15-годишния халф, но в крайна сметка той избра офертата на Левски и сега ще заиграе на Герена."
Пожелавам му успех със синята фанелка и дано ни радва съвсем скоро на Герена при мъжете!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 22 авг 2010 00:02

blue avalanche написа:"Определяният за най-големия талант в школата на Свиленград 1921 Стоян Костадинов вече е футболист на Левски, съобщиха от родния му клуб. 15-годишният младок от тази седмица тренира с юношите на сините, като през новото първенство той ще носи екипа на отбора от набор 1995 г. Интересът на Левски към сочения за футболен вундеркинд младок е от няколко месеца. Още през пролетния сезон юношата бе забелязан от скаути на клуба от Герена, който побързаха да го включат в бъдещите си трансферни планове. Тогава обаче кандидат за подписа на Стоян Костадинов бе и Литекс /Ловеч/. В крайна сметка талантливият играч избра офертата на сините. На този етап от родния му клуб няма да получат нито стотинка от трансфера, при евентуално подписване на първи професионален договор обаче на Колодрума доволно ще потрият ръце, тъй като ще могат да приберат не лоша сума за играча.

Стоян Костадинов бе основен играч и голмайстор на детската формация на Свиленград 1921 с треньор Димитър Калчоров. За един сезон той набута над 20 гола и се отчете с приблизително същия брой асистенции. Вследствие на добрите си игри младокът бе извикан и в първия отбор, той дори игра за южняците в няколко от последните мачове в Б група през миналия сезон. През това първенство треньорът на тима Краси Паскалев се закани да дава значително повече шанс на 15-годишния халф, но в крайна сметка той избра офертата на Левски и сега ще заиграе на Герена."
Пожелавам му успех със синята фанелка и дано ни радва съвсем скоро на Герена при мъжете!

Ключът към успеха е в младите ни таланти.
На добър час.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 22 авг 2010 00:11

И на мен не ми харесва много Младенов. Но трябва да изиграе повече мачове, за да се прецени дали е бил подходящ трансфер. Ако Слори дойде, тогава бързо ще му изстине мястото. Така че всяко нещо с времето си, не прибързвайте с оценките си за новите попълния. Изключения са само Дембеле и Мулдер, с тях уцелихме в десетката. Сержиньо също е невероятно класен играч за нашите стандарти, само му трябва игрова практика и би трябвало да се сработи перфектно с Владо Гаджев. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 авг 2010 09:40

Работата на треньора е за това, когато някой зацикли в играта си, да намери начин да го мотивира!... Част от "мотивацията" е "треньорската контузия"!... ;) Време е Младенов да бъде "контузен" за няколко мача, иначе му се прави "мечешка услуга"!!! :mrgreen:

П.П. Едно време (средата на 60-е) на вратата на "Левски" пазеха Бисер Михайлов и Каменски... Бисер пази като лъв 3-4 мача, направи слаб такъв (например, вкара му Спиро Дебърски от центъра) и сяда на пейката!... Каменски го сменяше до неговата си издънка... И "те така"!!!... :twisted:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 22 авг 2010 11:40

Blue_Girl написа:

Blue girl, [offtopic]ти ли каза неУспорим?
Как ще станеш учител, след като не можеш да пишеш?[/offtopic]
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Архив”