@TimesSport
EXCLUSIVE: Chelsea have breached Uefa’s limits on financial losses for last season after the governing body did not allow the club to count as income selling its women’s team to a sister company for £200million
Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Какво се случило с повелителят на Висшата лига Бобито Борисов?
Билбао ли ще вземат ЛЕ за сметка на Юнайтед или Тотнъм?
Билбао ли ще вземат ЛЕ за сметка на Юнайтед или Тотнъм?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Трябваше да се махне от тия спреляци Лийдс ! То по-добре да си беше останал в Германия, досега все щеше да го прилапа някой отбор от Бундеслигата, а не да крета във второто ниво на Англия.
Рашка капут, Буданов салют ! 
Вярно е, около 20-25k бяха. След като "гражданите" нарушиха разпоредбите стотици пъти, вече са повече. Кухи глори хънтърчета се намират лесно :))ivan56 написа:Вълчо, глей си вашите скръндзи и не гледай в канчето на богатите.
Само да отбележим за незнаещите:
Сити винаги ама абсолютно винаги независимо от нивото си винаги е имал верни привърженици, които са пълнили стадиона.
Фулъм можеше да бият и с 10-0, но това няма да отмени факта, че сме шампиони! B-)
0 на 0 с Брент е равносилно на победа :mrgreen: Мисля че трябва да се пробвме за техния нападател Мбомо, много по качествен играч от набедения Нкунку
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:0 на 0 с Брент е равносилно на победа :mrgreen: Мисля че трябва да се пробвме за техния нападател Мбомо, много по качествен играч от набедения Нкунку
Той Нкукну не е нападател, поне не и за ВЛ.
Влизането на Нико променя цялата игра на отбора, но просто няма кой да вкара. От години сме пълни с възможно най-неклиничните офанзивни играчи, с изключение до някъде на Палмър, но и той не може да ни носи по 38 мача. Лятото много сериозно трябва да се мисли за нападател, който да вкарва създадените положения.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ето,значи може,защо не един ден да стане и треньор на националния :idea: