Ла Лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Ла Лига (2021/2022)
Кой е Брендън ли ? Тоя същия, който не спечели титлата 2014та заради Слипи Джи. 

Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
Ръгбиста бил изчислил до сантиметри центрирането си.
Абе каталунци днес на какво сте след тази победа, че гледам сте много превъзбудени и пишете някакви фантастики.
Сигурно този ходи с линията, пергела и транспортира + бонус калкулатор. 

emerson1leao написа:Кой е Брендън ли ? Тоя същия, който не спечели титлата 2014та заради Слипи Джи.
Ама защо се обръщаш към мен като към фен на Ливърпул хахахахахахах

Бацета, да знаете вече, че от този момент нататък съм фен И на Ливърпул според емерсонлейжао/висжкабарца/силенткиллер. Само Слипи Джи але але!!!!!
Последна промяна от bubka на 06 фев 2022 20:48, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
джим даун, комплексарче гадно ли ти е ?
Ще доживеем ли да видим твой пост свързан с нещо друго освен хейт по Барса ? Ясно е че си панелен плъх и общак на минимална, подритван в квартала, ама ние какво сме виновни за нещастната ти личност и живот ?

Ще доживеем ли да видим твой пост свързан с нещо друго освен хейт по Барса ? Ясно е че си панелен плъх и общак на минимална, подритван в квартала, ама ние какво сме виновни за нещастната ти личност и живот ?

Гледам и подводницата се включват в партито. Аз лично мисля че те са по- можещ отбор от Бетис. Бетис са с мач повече от Атлети, Барса и подводницата.
- insaneboy1
- Контакти:
Там е Емери треньор, тъй че няма дерт. Ще има по някое време срив и ще са макс 5-то място.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
emerson1leao написа:джим даун, комплексарче гадно ли ти е ?![]()
От какво точно да ме е яд бре хлапак? Не съм аз този, който пише от различни никове и си измисля някаква вселена, където да му е добре като това например в подписа ти.

- paceto
- Контакти:
Изтървал съм шоуто тук. 

-
джим даун пак бълнува някакви си негови детски илюзии.
Писах ви го и във вашата тема - и 100 пъти по гьобелски да напишете че пиша от ника на ViscaBarca, това няма да стане истина и самите админи могат спокойно да проверят това.
Така че мишчице, айде обратно в дупката, от която изпълзяваш само когато има мач на Барса за да хейтиш.

Писах ви го и във вашата тема - и 100 пъти по гьобелски да напишете че пиша от ника на ViscaBarca, това няма да стане истина и самите админи могат спокойно да проверят това.

Така че мишчице, айде обратно в дупката, от която изпълзяваш само когато има мач на Барса за да хейтиш.