Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Син до гроб_ » 22 яну 2014 00:11

BadBoy написа:
Син до гроб_ написа:
BadBoy написа:
longur написа:Гаджев да си ходи където иска важно беше да постъпят свежи пари.В тая връзка мисля че ако Велев е здрав ще се справи само самочуствие му трябва а то идва с мачове.Само Бру да не се превърне в титуляр.

Велев го отпиши, няма футболист в световен мащаб, който след подобна контузия да се върне по-силен от всякога, а за да стигне нивото, на което е бил са му нужни поне година време, че и повече.

:o :o :o :shock: Тцтцтцтцт, тогава отиди да го кажеш това нещо на Роналдо (феномена), че няма футболист в световен мащаб, получил такава контузия да бъде на нивото си от преди това! Що за лаик си .....

Феномена след контузиите, никога не беше това, което е, нито скоростта му бе същата, нито влизаше смело в единоборствата, а и след това още 1-2 пъти къса връзки, то ест травмата си е травма, а скъсани връзки е може би най-тежката, колкото и да е напреднала медицината.

Не се отказваш. :lol: В Реал Мадрид, Роналдо беше уникален нападател ( влез в Youtube и си пусни негови клипчета с екипа на Реал и млъкни завинаги), а при тях той НЕ скъса връзки. Скъса ги на 2 пъти в Интер! Престани да се излагаш! Колегата по-горе ти е дал достатъчни примери...аз само ще добавя към тях името на Рой Кийн, като след скъсването на връзките, в следващия сезон при завръщането му, по думи на специалистите, той прави най-силния си сезон с екипа на Юнайтед и тимът печели ТРЕБЪЛ! Наистина си голям лаик.....
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 22 яну 2014 00:16

10 човека модерират нашия форум,а червените отрепки не спират да сеят злоба тук...ебати и простотията :evil:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 яну 2014 00:18

Син до гроб_ ще пишем пак след време, то е единственото доказателство, кой е прав и кой крив.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 яну 2014 00:22

BadBoy написа:Син до гроб_ ще пишем пак след време, то е единственото доказателство, кой е прав и кой крив.

Добре, просто кажи ,че не си прав в това ,че каза: "След такава контузия, никой в световен мащаб не си е връщал старата форма преди контузията".
Аз за Стефан Велев не мога да твърдя дали ще бъде същият играч (не ,че е кой знае какво бил преди това). Бай дъ уей, Владо Гаджев също мина през такава контузия на коляното, какво мислиш по въпроса?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 яну 2014 00:29

Син до гроб_ написа:Бай дъ уей, Владо Гаджев също мина през такава контузия на коляното, какво мислиш по въпроса?

Беше 2010 година, я кажи, кога Владо си върна добрата форма?
Дори и сега не е оня Гаджев, който беше преди контузията
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 22 яну 2014 01:15

Ако продажбата на Гаджев се беше случила във всеки един от предишните трансферни прозорци щях да съм доволен. Сега е малко по-сложно, защото последните 2 месеца сигурно бяха най-силните на Гаджев в Левски. Все пак аз смятам, че той вече нямаше това желание да играе при нас. Не веднъж каза, че иска да напуска. Ще се оправим и без него в крайна сметка. Ако си спомняте миналата година Митов не пускаше Гаджев титуляр, а стигнахме до 2 финала ;) Ако Стефчо Велев беше здрав щях да съм ок, сега обаче ще трябва да се надяваме да се възстанови възможно най-скоро. Хубаво е, че Старокин намери себе си и току-виж се справи по-добре от Гаджев, ще видим. Продажбата на Гаджев обаче трябва да значи бетониране на Родригез в Левски, защото продадем ли и него, сезона заминава, а аз лично ще търся обяснение от Батков, независимо под каква форма.
Каквото и да се случва с Левски, всеки който не отиде на стадиона в юбилейната година за мен е престъпник. Тук във форума знам, че има много такива.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 яну 2014 07:26

Andrew Eldritch написа:Да ни е честито. След като Гари се направи на мъж, Бодър Татков трябваше спешно да продаде някой за да плати сметката за деянията на Танас Мо кета. Хвала на такива президенти и спортно-технически директори.

1. Мамин ако го нямаше този дето го наричаш мокета, Левски сега щеше да е минус половината си титли.
2. Сираков ли е виновен, че трябваше да ги гони тримата/четиримата или този дето ги е привлекал т.е. новия любовен партньор на сектор бело. Еми то ако клубът не плащаше на същите тези по 15000 на месец, а от тази година дали пък клубът нямаше да има повече пари.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 яну 2014 08:04

Успех на Владо . Можеше да го продадем и в по-силен отбор , но .....

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 22 яну 2014 09:36

milen.hristov написа:
Andrew Eldritch написа:Да ни е честито. След като Гари се направи на мъж, Бодър Татков трябваше спешно да продаде някой за да плати сметката за деянията на Танас Мо кета. Хвала на такива президенти и спортно-технически директори.

1. Мамин ако го нямаше този дето го наричаш мокета, Левски сега щеше да е минус половината си титли.
2. Сираков ли е виновен, че трябваше да ги гони тримата/четиримата или този дето ги е привлекал т.е. новия любовен партньор на сектор бело. Еми то ако клубът не плащаше на същите тези по 15000 на месец, а от тази година дали пък клубът нямаше да има повече пари.

1. Мамин можеш да викаш на някой друг. Примерно на сина си, ако си бил способен да направиш такъв;
2. Предполагам че половината титли за които бълнуваш, този който си показва гъза, ги е спечелил сам. Леле какъв супермен, без прецедент в световната история;
3. Тези изгонените бяха привлечени от Костов (Рамос) Илиев (Силва) Боримиров/Митов (Лопес). Независимо дали са добри или лоши, това са футболисти с действащи договори в които са вложени пари и които или продаваш, или освобождаваш с/у неустойка. Но понеже избягалият при брокерите не е дал и един лев през живота си за Левски, а само е вземал (и то милиони) от Левски, реши да се направи на мъж и ги натири. Що не, нали той не плаща масрафа;
4. Да ти припомня още, че избягалия и при сикаджиите беше натирил Гаджев и Мюлдер. Сега продажбата на "лошия" Гаджев спасява Левски, а добрият любител на пурите и комара си бара кожените кесии;
5. Да ти припомням ли за Петер Кабат, Едуард Цихмейструк, Головской, Радимов, Абрамчик, Херо, Муслин, Георги Василев? Все футболисти и треньори изгонени от обръснатия от Чорни защото не искат да му играят по свирката, или за да се въне той обратно в Левски за да цица;
6. Да ти припомням ли трансферните му успехи? Нешко Милованович, Саша Зимунич, Брент Рахим, Роджерио Гаучо, Леонидас?
7. Ти си абсолютен........(изполвай въображението си), щом наричаш сектор Б по този начин. Добри, лоши, те за разлика от теб ходят на мачове и подкрепят Левски;
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Червенков взима Гаджев от Левски

Мнениеот vaskonti » 22 яну 2014 09:50

Син до гроб_ написа:
vaskonti написа:
Син до гроб_ написа:
vaskonti написа:
BadBoy написа:Трансфера трябва да е с доста добри параметри, в противен случай невиждам никаква друга причина Гаджев да избере този отбор.

Споменават се 350 000 евро.
Иначе няма страшно - до 1-2 години ще се върне.

Като Спаско ли, господин млад меринджей-модератор?

Да, как се сети? Очевидно е, че Спас е пример за всички наши играчи!
Не е като да не сте си връщали целия дрийм тийм по 1-2 път, така ли е?
Абе все тая... :roll:

Не е като Тодор Янчев да не се е връщал 2-3 пъти. Вальо Илиев и той, Галчев, Мболи....

Това какво общо има? Изрично подчертах - няма нищо страшно в това да си върнете Гаджев. А го казах предвид факта, че zlatan се беше притеснил, че сделката не е изгодна за Левски и аз просто казах, че хем ще вземете някой лев, хем ще си го върнете, при това съвсем не след 2.5 години, а вероятно по-скоро. Проблем ли е да си кажа мнението? Нещо срамно ли намираш в това, че Гаджев би се върнал при вас? Защото аз изобщо не се притеснявам от това, че Янчев и Вальо се върнаха в ЦСКА, напротив - доволен съм.
Та, пак да попитам - в каква връзка ми говориш за Янчев и Вальо? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”