DrAvalanche написа:Vincenzo написа:DrAvalanche написа:Един въпрос към изразяващите подкрепа за атака. Кажете как минималната заплата ще стане 1000 лева, а минималната пенсия 500 лева?
И един въпрос към герберите. Как може да подкрепяте управление превърнало подслушването, лобизма, подкрепата за олигополите и калинките в свой символ.
Цоциалистите и фесовете си знаят. За да има мир, те трябва да са в Сибир.
А пръмовица даже не заслужава и коментар.
А ти какво предлагаш ? Ти за кой ще гласуваш или ако не гласуваш, дай някаква градивна критика ..
Ти как мислиш?
За ДСБ. Ще гласувам за една партия с ясни позиции, принципи и програма. Програма в която има разписани постижими цели и мерки, и партия която обещава, не че ще ме оправи, а че ще работи за правова държава, върховенство на закона и защита на частната собственост и правата на гражданите.
По принцип и аз съм с десни убеждения и на първите избори, когато се появиха ГЕРБ, гласувах за Синята коалиция, но Костов се е компрометирал прекалено много пред широката публика (не че другите не са) и не мисля, че партията му може да набере сила и да привлече достатъчно маса, за да има глас в парламента и да се противопостави на комунистите. Повярвай ми, чакам с нетърпение деня, когато ще има обединена и силна дясна партия, за коята бих си дал гласа с удоволствие.