Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот groti » 11 фев 2013 23:44

eelche написа:
jorkata_ написа:Много прилича на Даниел Стъридж :)

Доста е слабичък...трябва да наблегне на фитнеса и да развие физиката,манекени за по барове и кръчми не ни трябват!

Е,крило,което се надборва със защитник,а не го надиграва с финт или надбягва със скорост ни трябва още по-малко.
Успех на Гари Родригес. Дано успее бързо да пасне - това са ми единствените опасения. Дано не го отпишат бързо-бързо ,като Сьорд.
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 фев 2013 02:21

Левски с още един трансфер, взе любимец на Стоичков

Това е едва 16-годишният Божидар Краев. Младото момче за последно се подвизаваше в школата на Ботев Враца.

Той минава за един от любимците на легендата Христо Стоичков. Треньорът на Литекс го хареса и лично го прати в школата на Барселона.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2748621
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 фев 2013 10:34

Наставникът на Черноморец - Димитър Димитров уличи ръководството на Левски в лъжа. Херо се похвали, че сините са платили 250 хиляди лева за неговото откритие Пламен Димов, а не 100 000, както твърдяха столичани.

"Не знам кой какво твърди. За този трансфер ние получихме 250 хиляди лева", лаконичен беше бургаският специалист.

Както е известно, от "Герена" твърдяха, че защитникът им е струвал само 100 000 лева, а в добавка към "Лазур" пое и оказалият се ненужен в Левски десен бек - Александър Башлиев. Оказа се обаче, че сумата, която са платили сините за младежкия национал е двойно по-голяма.

"Мен парите не ме интересуват толкова, колкото това, че за съжаление няма да мога да разчитам на Димов през пролетта. В последните мачове през есента той се утвърди като несменяем титуляр в центъра на отбраната ни. Дано има късмет и да успее да се наложи на "Герена", каза още треньорът на акулите.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 фев 2013 11:34

BadBoy написа:
siniq_fen написа:
BadBoy написа:След като това момче ви е първи избор, защо аджеба ви беше Милен Василев, а и първи избор пък идва в края на подготовката :roll:

Според мен имаме нужда от повече футболисти, защото си спомням още как изгоря Рамос в мача с Литекс и останахме без крила за ЦСКА. Тъй или иначе Милен беше без пари, а и лично от това, което аз съм гледал, има потенциал в него. Дали ще успее да го развие, разбира се, е съвсем отделен въпрос.

На резервната скамейка трудно се развива потенциал ;)
Също и Мишо Иванов е вероятно да се получи застои в развитието му, тъй като като начало трудно ще измести Пламен.
Хубави си бяха дублиращите отбори, но що ги махнаха не зная.

Да попитам-какво искаш точно да кажеш? Че в Левски не трябва да има резерви или пък те да са слаби играчи без потенциал? ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 12 фев 2013 12:11

помните ли този мач?имам един спор ако има някой , моля да ми изпрати целия запис на мача.
hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-61271
дали правилно е написан линка,незнам.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 12 фев 2013 12:19

а може би това е по правилно
http://www.hooligans.bg/gallery/display ... hp?=-61271

искам запис на целия мач литекс-"Левски" след гола в 92 мин на захари сираков оградата падна.есента на 1999 г.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 фев 2013 13:32

Думите са на Херо.
Като че ли за първи път в последните ня­колко години ще може да разчитате на почти всички футболисти, с които завършихте сезо­на през есента.
- За съжаление не са всички. Продадохме Пла­мен Димов на Левски за 250 хиляди лева. В последните мачове през есента той се утвърди като несменяем титуляр в центъра на отбраната ни. Дано има късмет и да се наложи и в Левски
.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 фев 2013 13:56

Parmalat написа:Думите са на Херо.
Като че ли за първи път в последните ня­колко години ще може да разчитате на почти всички футболисти, с които завършихте сезо­на през есента.
- За съжаление не са всички. Продадохме Пла­мен Димов на Левски за 250 хиляди лева. В последните мачове през есента той се утвърди като несменяем титуляр в центъра на отбраната ни. Дано има късмет и да се наложи и в Левски
.

[offtopic]Не знам дали си прочел, но 3 мнения над твоето пише абсолютно същото... Да не говорим, че изобщо не виждам смисъл да се пишат такива неща. Нито е важно за точно колко е купен, нито пък едно такова натякване може да доведе до нещо положително като коментари и емоции у хората тук...[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 12 фев 2013 14:07

parvanoff така е брат ама това нв е важно важното е да се сере и интиги да има и ние очакваме да се оправим като държава :( :( :(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 фев 2013 19:32

... Ако Родригес се окаже попадение, много неща в атаката на „сините“, ще се получават по-лесно. Хората, които са го гледали преди да дойде в Левски, твърдят че умее да дриблира в сгъстена обстановка, за бързината вече споделихме.

Не знам дали не е заблуда, но Родригес заприлича по нещо на Жоазиньо, още от първия ден. Пристигна видимо притеснен, но и амбициран от тази възможност. Преди да даде първото си интервю бързаше да разбере, как може да се сдобие със снимките. Жоазиньо с месеци гонеше колегите, които го снимат, за да даде флашка, на която да му качат всеки заснет момент с неговите изяви. Звучи наивно, но в очите на холандеца има от онзи блясък, който бе типичен за Жоао Натаилтон Рамос, известен повече като Жоазиньо.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”