Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Треньорският пост в Левски Сф
Ако сега назначат Мъри и Гонзо си тръгне едва ли ще сме по зле но нещата няма да се оправят докато не си тръгнат и футболистите които според мен нарочно играха слабо за да си тръгне Костов.Защото може утре да решат че и Мъри нещо не им е удобен ,тук Гонзо трябваше да се прояви като директор и да ги натири и при най малкото съмнение ,а не да ми застава като матрос на амбразурата. Прав е Наско да го критикува при него тия не минават(не че искам Наско да се върне). Никои не може да ме убеди че в мача с Минйоро 4-5 човека играха с повече от 30%. А докато има такива има ли значение кой ще е треньор.
балона пише, че гонзо е уволнен! онея познават почти всичко,което се отнася за Левски.
дано да се окаже вярно и да ни е честита тази новина... сега остава да разкараме и батков...
дано да се окаже вярно и да ни е честита тази новина... сега остава да разкараме и батков...
Нека пак да се върнем към момента с назначаването на Костов и мааалко по-късно във ведомствената книга беше записан и мазен Тонев. Николай Костов направи нещо, с което ме спечели: искаше Левски да играе онази игра, наречена футбол. Пробва да изкорени едни сраснали със синята машина плевели, които по времето на Гонзо се превърнаха в безпощадна чума, а именно изританите напред топки и безидейните изсипвания в наказателното поле на противника. Опита Костов - не стана. Или ако трябва да сме по-прецизни, имаше наченки да стане...все пак буренът има корени впити дълбоко в земята, а това не се дърпа и не се отсранява за един сезон.
Мазен Тонев обаче напомни за себе си и загатна, че още е във форма. Като пост-комунистическо шефче е силен, знае кое как и кога, затова реши че най-нормалното нещо е Левски да клекне на Миньор. Да, излезе след това и почна да театралничи, вадейки от девет кладенеца вода как едва ли не играчите не заслужавали това и онова. Палячо
Плюя му на сурата и на всички изказвания, ако беше такъв "ръководител" и "професионалист", щеше да се сети че на този отбор му трябва минимум сезон, за да оплеви бурените оставени от легендата. Да, ама не. Разкараха единствения светъл лъч за промяна по отношение играта на отбора и наченките на по-смели неща по отношение БЪДЕЩЕ. Екстра. Браво.
Мазен Тонев обаче напомни за себе си и загатна, че още е във форма. Като пост-комунистическо шефче е силен, знае кое как и кога, затова реши че най-нормалното нещо е Левски да клекне на Миньор. Да, излезе след това и почна да театралничи, вадейки от девет кладенеца вода как едва ли не играчите не заслужавали това и онова. Палячо

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Синьо сърце
- Контакти:
TristaNNN написа:Нека пак да се върнем към момента с назначаването на Костов и мааалко по-късно във ведомствената книга беше записан и мазен Тонев. Николай Костов направи нещо, с което ме спечели: искаше Левски да играе онази игра, наречена футбол. Пробва да изкорени едни сраснали със синята машина плевели, които по времето на Гонзо се превърнаха в безпощадна чума, а именно изританите напред топки и безидейните изсипвания в наказателното поле на противника. Опита Костов - не стана. Или ако трябва да сме по-прецизни, имаше наченки да стане...все пак буренът има корени впити дълбоко в земята, а това не се дърпа и не се отсранява за един сезон.
Мазен Тонев обаче напомни за себе си и загатна, че още е във форма. Като пост-комунистическо шефче е силен, знае кое как и кога, затова реши че най-нормалното нещо е Левски да клекне на Миньор. Да, излезе след това и почна да театралничи, вадейки от девет кладенеца вода как едва ли не играчите не заслужавали това и онова. ПалячоПлюя му на сурата и на всички изказвания, ако беше такъв "ръководител" и "професионалист", щеше да се сети че на този отбор му трябва минимум сезон, за да оплеви бурените оставени от легендата. Да, ама не. Разкараха единствения светъл лъч за промяна по отношение играта на отбора и наченките на по-смели неща по отношение БЪДЕЩЕ. Екстра. Браво. Ко' правим сега бе, мазен и зализан нещастник
Тук не съм съгласен, определено!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
yasen написа:балона пише, че гонзо е уволнен! онея познават почти всичко,което се отнася за Левски.
Не е важно дали Батков ще си тръгне сега или по-късно а кой ще го смени ,защото по-добре Батков отколкото някой като Лупи.
Синьо сърце написа:TristaNNN написа:Нека пак да се върнем към момента с назначаването на Костов и мааалко по-късно във ведомствената книга беше записан и мазен Тонев. Николай Костов направи нещо, с което ме спечели: искаше Левски да играе онази игра, наречена футбол. Пробва да изкорени едни сраснали със синята машина плевели, които по времето на Гонзо се превърнаха в безпощадна чума, а именно изританите напред топки и безидейните изсипвания в наказателното поле на противника. Опита Костов - не стана. Или ако трябва да сме по-прецизни, имаше наченки да стане...все пак буренът има корени впити дълбоко в земята, а това не се дърпа и не се отсранява за един сезон.
Мазен Тонев обаче напомни за себе си и загатна, че още е във форма. Като пост-комунистическо шефче е силен, знае кое как и кога, затова реши че най-нормалното нещо е Левски да клекне на Миньор. Да, излезе след това и почна да театралничи, вадейки от девет кладенеца вода как едва ли не играчите не заслужавали това и онова. ПалячоПлюя му на сурата и на всички изказвания, ако беше такъв "ръководител" и "професионалист", щеше да се сети че на този отбор му трябва минимум сезон, за да оплеви бурените оставени от легендата. Да, ама не. Разкараха единствения светъл лъч за промяна по отношение играта на отбора и наченките на по-смели неща по отношение БЪДЕЩЕ. Екстра. Браво. Ко' правим сега бе, мазен и зализан нещастник
Тук не съм съгласен, определено!
Винаги имаш добри и изключително интелигентни коментари и аргументи. Кажи защо не си съгласен, ще се радвам да прочета и друга гледна точка.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Синьо сърце
- Контакти:
Тонев няма никаква вина за станалото. Тонев не е назначен-той е представител на новите в Левски. Тонев искаше Костов да преподпише преди мача с Миньор, Тонев е навивал Костов цяла нощ да остане- но как да го убеди, след като и ние гледахме жалкия цирк на Герена? Един кадърен треньор с виждане за футбола и бъдещето беше провален от боклуци и предатели, тези нямат място в Левски! Гонзо пожертва Клуба за своето жалко его! Гонзо не си мръдна пръста за нас в Ловеч! Ето как от легенда се превръщаш в плява... Но всекиму според заслуженото- ние ще преживем това, но той ще си остане в лайната...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
- amstel_beer
- Контакти:
Re: Загадката 05.04
Мъри и И.Илиев са приятели и ако се съгласят да работят заедно (Швеция по едно време беше с дуо начело на нац. отбор) с началник Иво Тонев, направо да им предлагат 3 год. договор и да ги оставят да си изберат помощниците... Ах, мечти нереални! 

-
- Контакти:
TristaNNN написа:Нека пак да се върнем към момента с назначаването на Костов и мааалко по-късно във ведомствената книга беше записан и мазен Тонев. Николай Костов направи нещо, с което ме спечели: искаше Левски да играе онази игра, наречена футбол. Пробва да изкорени едни сраснали със синята машина плевели, които по времето на Гонзо се превърнаха в безпощадна чума, а именно изританите напред топки и безидейните изсипвания в наказателното поле на противника. Опита Костов - не стана. Или ако трябва да сме по-прецизни, имаше наченки да стане...все пак буренът има корени впити дълбоко в земята, а това не се дърпа и не се отсранява за един сезон.
Мазен Тонев обаче напомни за себе си и загатна, че още е във форма. Като пост-комунистическо шефче е силен, знае кое как и кога, затова реши че най-нормалното нещо е Левски да клекне на Миньор. Да, излезе след това и почна да театралничи, вадейки от девет кладенеца вода как едва ли не играчите не заслужавали това и онова. ПалячоПлюя му на сурата и на всички изказвания, ако беше такъв "ръководител" и "професионалист", щеше да се сети че на този отбор му трябва минимум сезон, за да оплеви бурените оставени от легендата. Да, ама не. Разкараха единствения светъл лъч за промяна по отношение играта на отбора и наченките на по-смели неща по отношение БЪДЕЩЕ. Екстра. Браво.
Абсолютно точно!!!!!
Re: Загадката 05.04
Като във всичко в БГ, явно и в Левски е пълно с интриги, зависимости, един има да дава на друг и т.н. и т.н. Костов си тръгна, защото явно усети, че нищо читаво не може да стане в тази среда. И - още по-показателното - никой не иска да поеме отбора, което означава, че атмосферата в клуба е тотално отровена!
Вина за това, още от случаите с Пелето и Бабангида (голмайсторът ни в УЕФА тогава!), има т. нар. мениджмънт - както БаткOFF, така и Наско. Ето защо, аз лично неща нито БаткOFF, нито обаче Наско, нито Мъри, нито Гонзо, на който челото му очевидно е достатъчно ниско. Той не само не успя да се справи с тоя батак вече 3-та година, ами сякаш още повече го задълбочи...
Крайно време е да дадат някаква "заслужена" сума на БаткOFF и да го изпратят по живо по здраво... Просто клубът има нужда наистина от кардинална промяна...
Само Левски завинаги!
Вина за това, още от случаите с Пелето и Бабангида (голмайсторът ни в УЕФА тогава!), има т. нар. мениджмънт - както БаткOFF, така и Наско. Ето защо, аз лично неща нито БаткOFF, нито обаче Наско, нито Мъри, нито Гонзо, на който челото му очевидно е достатъчно ниско. Той не само не успя да се справи с тоя батак вече 3-та година, ами сякаш още повече го задълбочи...
Крайно време е да дадат някаква "заслужена" сума на БаткOFF и да го изпратят по живо по здраво... Просто клубът има нужда наистина от кардинална промяна...
Само Левски завинаги!