Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Гара Дембеле в Локомотив Москва?

Мнениеот Blue_Girl » 10 яну 2011 12:45

child in time написа:http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=53889 Колко голяма тема а да няма кой да я забележи!

и аз се нервирам за това.
Имаме си тема за Гарра и всеки пуска нова.
Не му пречи да я забележи, защото тя е на видно място.
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Parmalat

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот Parmalat » 10 яну 2011 12:50

В уикипедия всеки може да променя и аз съм го правил за няколко отбора рабира се само реални факти.Ако има нещо сериозно за Гара Дембеле спортните сайтове ще го обявят.Най-вече достоверен източник е гонг.На тях може да се вярва.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 яну 2011 13:27

Батков незнае какво говори......сега каза,че шанса да продаде Дембеле е 50/50 а преди седмица две шанса за продажба беше 99%......Сега вече съм почти убеден,че остава при нас.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 яну 2011 14:14

Santiago Munezz написа:Батков незнае какво говори......сега каза,че шанса да продаде Дембеле е 50/50 а преди седмица две шанса за продажба беше 99%......Сега вече съм почти убеден,че остава при нас.

Еми датата 07.01 мина и сега ще чакаме до 31.01, за да видим, дали остава при нас или не!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 яну 2011 14:18

Blue_Girl написа:
Santiago Munezz написа:Батков незнае какво говори......сега каза,че шанса да продаде Дембеле е 50/50 а преди седмица две шанса за продажба беше 99%......Сега вече съм почти убеден,че остава при нас.

Еми датата 07.01 мина и сега ще чакаме до 31.01, за да видим, дали остава при нас или не!

Ами така е айде да минава вече тоя януари,че толкова спекулации ми омръзнаха!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 яну 2011 14:24

Колко долно постъпват хората в левски с най-добрия си футболист - Гарра Дембеле:
""Шансът да продадем Дембеле в момента е 50/50. Трябва да се изпълнят три условия, за да стане трансфер. Да има оферта от клуб, играчът да си оправи проблемите с българското законодателство и да разреши въпроса със своя мениджър. Защото го има и този проблем. Ние имаме конкретни предложения от клубове, играещи във Висшата лига и италианската Серия А."!

Батков и Гонзо според мен напълно съзнателно и нарочно саботират продажбата на Гарра в съучастие с Мадам Сокена!
От левски много добре разбират, че без Дембеле напролет ще са пълен смях! Батко и Гонзо ги е страх, щото без Дембеле ще се провалят напролет и публиката ще ги награби!

Жалко, че от цялата работа ще страда Гарра! Те и затова взеха Карвальо - ако Дембеле прави фасони и не иска да играе пускат Карвальо, а Гарра сяда на пейката! Ей така ще му провалят кариерата на момчето от инат!

Гарра, Гарра, ще търсиш Коко, Зума и публиката на Локомотив, ама няма да ги видиш вече!
Отиде за 30 сребърника повече при тях, ама да не изгниеш на дървото!!!

Така постъпват сините с най-добрите си футболисти!!!
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 10 яну 2011 14:26, променено общо 1 път.
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 яну 2011 14:24

Santiago Munezz написа:
Blue_Girl написа:

Ами така е айде да минава вече тоя януари,че толкова спекулации ми омръзнаха!!!

И аз това искам!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 10 яну 2011 23:09

Ванко_Ултраса написа:Колко долно постъпват хората в левски с най-добрия си футболист - Гарра Дембеле:
""Шансът да продадем Дембеле в момента е 50/50. Трябва да се изпълнят три условия, за да стане трансфер. Да има оферта от клуб, играчът да си оправи проблемите с българското законодателство и да разреши въпроса със своя мениджър. Защото го има и този проблем. Ние имаме конкретни предложения от клубове, играещи във Висшата лига и италианската Серия А."!

Батков и Гонзо според мен напълно съзнателно и нарочно саботират продажбата на Гарра в съучастие с Мадам Сокена!
От левски много добре разбират, че без Дембеле напролет ще са пълен смях! Батко и Гонзо ги е страх, щото без Дембеле ще се провалят напролет и публиката ще ги награби!

Жалко, че от цялата работа ще страда Гарра! Те и затова взеха Карвальо - ако Дембеле прави фасони и не иска да играе пускат Карвальо, а Гарра сяда на пейката! Ей така ще му провалят кариерата на момчето от инат!

Гарра, Гарра, ще търсиш Коко, Зума и публиката на Локомотив, ама няма да ги видиш вече!

Жестоко си се объркал.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 10 яну 2011 23:25

Ванко_Ултраса написа:Колко долно постъпват хората в левски с най-добрия си футболист - Гарра Дембеле:

момче, надявам се, че се шегуваш с тоя мелодраматичен пост.
батков ако можеше щеше и майка си да продаде. щом не са го продали до момента, значи е НЕВЪЗМОЖНО.
никой не саботира трансфер на дембеле. ръководството 1000 пъти обяви, че ще го шитнат при първата добра оферта, дори с риск да се влезе в конфликт с феновете.
никой не му е виновен, че се напи като кирка и го хванаха с фалшива книжка.
плюс това купуването на карвальо на 100% потвърждава, че ръководството мисли за раздяла с дембеле. ако остане и почне да прави фасони, значи не е професионалист.
ще видим какво ще стане..
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 яну 2011 23:43

Батков уж адвокат, кантора, ала бала как може да приказва врели некипели постоянно? Дембеле го хванаха с фалшива книжка, ама до 7 щели да го продадат :roll:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Архив”