child in time написа:http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=53889 Колко голяма тема а да няма кой да я забележи!
и аз се нервирам за това.
Имаме си тема за Гарра и всеки пуска нова.
Не му пречи да я забележи, защото тя е на видно място.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
child in time написа:http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=53889 Колко голяма тема а да няма кой да я забележи!
Santiago Munezz написа:Батков незнае какво говори......сега каза,че шанса да продаде Дембеле е 50/50 а преди седмица две шанса за продажба беше 99%......Сега вече съм почти убеден,че остава при нас.
Blue_Girl написа:Santiago Munezz написа:Батков незнае какво говори......сега каза,че шанса да продаде Дембеле е 50/50 а преди седмица две шанса за продажба беше 99%......Сега вече съм почти убеден,че остава при нас.
Еми датата 07.01 мина и сега ще чакаме до 31.01, за да видим, дали остава при нас или не!
Santiago Munezz написа:Blue_Girl написа:Santiago Munezz написа:Батков незнае какво говори......сега каза,че шанса да продаде Дембеле е 50/50 а преди седмица две шанса за продажба беше 99%......Сега вече съм почти убеден,че остава при нас.
Еми датата 07.01 мина и сега ще чакаме до 31.01, за да видим, дали остава при нас или не!
Ами така е айде да минава вече тоя януари,че толкова спекулации ми омръзнаха!!!
Ванко_Ултраса написа:Колко долно постъпват хората в левски с най-добрия си футболист - Гарра Дембеле:
""Шансът да продадем Дембеле в момента е 50/50. Трябва да се изпълнят три условия, за да стане трансфер. Да има оферта от клуб, играчът да си оправи проблемите с българското законодателство и да разреши въпроса със своя мениджър. Защото го има и този проблем. Ние имаме конкретни предложения от клубове, играещи във Висшата лига и италианската Серия А."!
Батков и Гонзо според мен напълно съзнателно и нарочно саботират продажбата на Гарра в съучастие с Мадам Сокена!
От левски много добре разбират, че без Дембеле напролет ще са пълен смях! Батко и Гонзо ги е страх, щото без Дембеле ще се провалят напролет и публиката ще ги награби!
Жалко, че от цялата работа ще страда Гарра! Те и затова взеха Карвальо - ако Дембеле прави фасони и не иска да играе пускат Карвальо, а Гарра сяда на пейката! Ей така ще му провалят кариерата на момчето от инат!
Гарра, Гарра, ще търсиш Коко, Зума и публиката на Локомотив, ама няма да ги видиш вече!
Отиде за 30 сребърника повече при тях, ама да не изгниеш на дървото!!!
Така постъпват сините с най-добрите си футболисти!!!
Ванко_Ултраса написа:Колко долно постъпват хората в левски с най-добрия си футболист - Гарра Дембеле:
""Шансът да продадем Дембеле в момента е 50/50. Трябва да се изпълнят три условия, за да стане трансфер. Да има оферта от клуб, играчът да си оправи проблемите с българското законодателство и да разреши въпроса със своя мениджър. Защото го има и този проблем. Ние имаме конкретни предложения от клубове, играещи във Висшата лига и италианската Серия А."!
Батков и Гонзо според мен напълно съзнателно и нарочно саботират продажбата на Гарра в съучастие с Мадам Сокена!
От левски много добре разбират, че без Дембеле напролет ще са пълен смях! Батко и Гонзо ги е страх, щото без Дембеле ще се провалят напролет и публиката ще ги награби!
Жалко, че от цялата работа ще страда Гарра! Те и затова взеха Карвальо - ако Дембеле прави фасони и не иска да играе пускат Карвальо, а Гарра сяда на пейката! Ей така ще му провалят кариерата на момчето от инат!
Гарра, Гарра, ще търсиш Коко, Зума и публиката на Локомотив, ама няма да ги видиш вече!
Отиде за 30 сребърника повече при тях, ама да не изгниеш на дървото!!!
Така постъпват сините с най-добрите си футболисти!!!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта