MuFc1878 написа:ЧелсистиНе ви е лесно със сервитьора....
2 месеца още.....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:ЧелсистиНе ви е лесно със сервитьора....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
matador написа:Не съм много доволен от жребия но пък няма какво да губим от доста години не сме били на 1/4 финал и няма да е фатално и да отпадне но съм сигурен че на Байерн Мюнхен няма да му е лесно и ЮВЕНТУС си има много силни страни.Поне според мен в нападение ЮВЕ има по добри нападатели всички са нестандартни нападатели и могат да вкарат от всяко положение но и могат да правят невероятни пропуски.Хубаво е че в ЮВЕ всеки може да вкара.Байерн Мюнхен е много силен отбор но последните 3 мача не съм много впечатлен както и от някои техни фенове.Хубаво е че първия мач е в Мюнхен преди няколко години завърши 0-0 но на реванша играхме доста зле и ни биха много лошо но от тогавашния отбор само Буфон, Маркизио, Джовинко и Киелини са останали.
doktora25 написа:matador написа:Не съм много доволен от жребия но пък няма какво да губим от доста години не сме били на 1/4 финал и няма да е фатално и да отпадне но съм сигурен че на Байерн Мюнхен няма да му е лесно и ЮВЕНТУС си има много силни страни.Поне според мен в нападение ЮВЕ има по добри нападатели всички са нестандартни нападатели и могат да вкарат от всяко положение но и могат да правят невероятни пропуски.Хубаво е че в ЮВЕ всеки може да вкара.Байерн Мюнхен е много силен отбор но последните 3 мача не съм много впечатлен както и от някои техни фенове.Хубаво е че първия мач е в Мюнхен преди няколко години завърши 0-0 но на реванша играхме доста зле и ни биха много лошо но от тогавашния отбор само Буфон, Маркизио, Джовинко и Киелини са останали.
Мога да ти кажа, че феновете на Байерн са най-точните. Никога не съм видял някой от нас да е казал дума против опонента особено в Бундеслигата, най-много някоя закачка преди някое дерби, но никога злонамерена. И най-важното всички подкрепяме останалите немски отбори в ЕКТ. Влизай по-често в нашия форум да видиш за какво става въпрос.
matador написа:doktora25 написа:matador написа:Не съм много доволен от жребия но пък няма какво да губим от доста години не сме били на 1/4 финал и няма да е фатално и да отпадне но съм сигурен че на Байерн Мюнхен няма да му е лесно и ЮВЕНТУС си има много силни страни.Поне според мен в нападение ЮВЕ има по добри нападатели всички са нестандартни нападатели и могат да вкарат от всяко положение но и могат да правят невероятни пропуски.Хубаво е че в ЮВЕ всеки може да вкара.Байерн Мюнхен е много силен отбор но последните 3 мача не съм много впечатлен както и от някои техни фенове.Хубаво е че първия мач е в Мюнхен преди няколко години завърши 0-0 но на реванша играхме доста зле и ни биха много лошо но от тогавашния отбор само Буфон, Маркизио, Джовинко и Киелини са останали.
Мога да ти кажа, че феновете на Байерн са най-точните. Никога не съм видял някой от нас да е казал дума против опонента особено в Бундеслигата, най-много някоя закачка преди някое дерби, но никога злонамерена. И най-важното всички подкрепяме останалите немски отбори в ЕКТ. Влизай по-често в нашия форум да видиш за какво става въпрос.
Знам за това бях много учуден когато някой по назад каза че Байерн ще играе срещу отбор които си купува титли.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
storm написа:ХАхха каза го тоя с 3-те купи за цялата си История... Малко ви беше боя в Торино
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:storm написа:ХАхха каза го тоя с 3-те купи за цялата си История... Малко ви беше боя в Торино
4 в Англия честно спечелени, а ваще честни сигурно са по-малко и от нашите![]()
![]()
[offtopic]П.П. Нямам нищо напротив към вас само са заяждам да видя кой ще клъвне, даже съм за вас срещу Байерн, щото харесвам бая играчи и треньора на Юве[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта