светофарите не са важни сами по себе си. От значение е това, с което те се асоциират..
Не се заяждам, само отговарям по начин, по който ти го правиш. А ти никога не се заяждаш, провокираш и изказваш категорично във форумите на Левски.
Да да, никога
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:POPCORN написа:ау левскарите как си хулят голмайстораза всички времена.хаха някой ви казва истината в очите и вие се отказвате от него.много сте ми смешни.с какво да е доволен?каква селекция?тоа не е селекция вашето.топчо мопчо .какво искате в икаже?много яка селекция , евалата![]()
![]()
Ще го разберат но тогава не само вие но този път и целия свят ще ни се смее.
П.С. Май отново ще разчитаме вие да сте по-слаби от нас.
PFC Litex написа:Лично аз очаквам след 10-тина дена да се появи новина от типа:
ИЗВЪНАРЕДНО: Сираков в Литекс, очаквайте подробности

blue_zara написа:Е, как ще е съгласен със селекцията и ще му харесва?! Нали той изгони Топчо, Бардон, Йовов и Гонзо на два пъти... Сега и да се върне и как ще работи с тези футболисти?! Нали Наско е човека, който направи втори вратар на националния отбор Ники Михайлов за сметка на Гошо Петков? Нека да се съсредоточи в работата си в нац. отбор и да пази Мъри от недоброжелателните критики на Венци Стефанов и компания! Все пак нац. отбор е лицето на България и заслужава шеф като Сираков!
Пък и доколкото съм чел никой от новопривлечените не идва от Беласица и преговорите не са водени от Сираков, така че с право не е съгласен човека!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта