Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: СИРАКОВ: НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ В ЛЕВСКИ, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС СЕЛ

Мнениеот Pro-European » 07 юли 2009 14:10

PFK Litex,

светофарите не са важни сами по себе си. От значение е това, с което те се асоциират..
Не се заяждам, само отговарям по начин, по който ти го правиш. А ти никога не се заяждаш, провокираш и изказваш категорично във форумите на Левски.
Да да, никога ;))
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юли 2009 14:10

milen.hristov написа:
POPCORN написа:ау левскарите как си хулят голмайстораза всички времена.хаха някой ви казва истината в очите и вие се отказвате от него.много сте ми смешни.с какво да е доволен?каква селекция?тоа не е селекция вашето.топчо мопчо .какво искате в икаже?много яка селекция , евалата :) :) :)

Ще го разберат но тогава не само вие но този път и целия свят ще ни се смее.
П.С. Май отново ще разчитаме вие да сте по-слаби от нас.

то нема какво разчитате , ни послените години сме под всякаква критика.при вас някой неща са ок а при нас нищо не е :) :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 07 юли 2009 14:12

PFC Litex написа:Лично аз очаквам след 10-тина дена да се появи новина от типа:

ИЗВЪНАРЕДНО: Сираков в Литекс, очаквайте подробности

:lol:

Преди един месец каза, че няма да ходи в Литекс.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 07 юли 2009 14:13

Как никой не разбра, че на този етап е невъзможно Наско да се върне, поне докато не завърши кампанията за световното е невъзможно. Как директора на националния отбор, ще стане шеф в клубен?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 юли 2009 14:25

Мълчанието на сините агнета
Почти феодален ужас обзе малките човечета със сини потници. И изкара големите им страхове по бели гащи. Агнетата, които точеха зъби да оглозгат Кокала в поредния сезон безоблачна синева за лично ползване, замлъкнаха в потрес. Защото, когато Вълкът се прибира у дома, мършата в стадото първа го отнася. На Герена някакви функционери отложиха банкети, озъртайки се плахо дали сянката от стената няма да ги ухапе. На Боровец пък други си загащиха фланелките в чорапите и изблеяха на умряло.
Така е то, би казал Вонегът, почти със съжаление, че не е написал своята "Кланица" за тия драматични дни в Левски.

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 07 юли 2009 14:27

Е, как ще е съгласен със селекцията и ще му харесва?! Нали той изгони Топчо, Бардон, Йовов и Гонзо на два пъти... Сега и да се върне и как ще работи с тези футболисти?! Нали Наско е човека, който направи втори вратар на националния отбор Ники Михайлов за сметка на Гошо Петков? Нека да се съсредоточи в работата си в нац. отбор и да пази Мъри от недоброжелателните критики на Венци Стефанов и компания! Все пак нац. отбор е лицето на България и заслужава шеф като Сираков ;) !
Пък и доколкото съм чел никой от новопривлечените не идва от Беласица и преговорите не са водени от Сираков, така че с право не е съгласен човека!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 07 юли 2009 14:33

blue_zara написа:Е, как ще е съгласен със селекцията и ще му харесва?! Нали той изгони Топчо, Бардон, Йовов и Гонзо на два пъти... Сега и да се върне и как ще работи с тези футболисти?! Нали Наско е човека, който направи втори вратар на националния отбор Ники Михайлов за сметка на Гошо Петков? Нека да се съсредоточи в работата си в нац. отбор и да пази Мъри от недоброжелателните критики на Венци Стефанов и компания! Все пак нац. отбор е лицето на България и заслужава шеф като Сираков ;) !
Пък и доколкото съм чел никой от новопривлечените не идва от Беласица и преговорите не са водени от Сираков, така че с право не е съгласен човека!

+1
Авторът на темата: Ще спре ли..

BENI
Контакти:

Мнениеот BENI » 07 юли 2009 14:36

СИРАКОВ ОТИВА В ЛИТЕКС И СИ НАМЕРИ НАЧИН КАК ДА ИМ ОТКАЖЕ НА ЛЕВСКИ. ТОЙ ЩЕ ПОМАГА ЗА ПЛАНА ЛИТЕКС ШАМПИОН 2010 ГОДИНА. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ. ЕМО КОСТАДИНОВ СЕ ГАВРИ СЪС СЕЛЕКЦИЯТА НА ЦСКА. И ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ. ВИЕ СЪЩО И СИ ПОДКРЕПЕТЕ ЦСКА И ЛЕВСКИ, НИЕ НАШИТЕ ГИ ПОДКРЕПЯМЕ.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 07 юли 2009 14:41

Да,на Наско не му харесва,и аз не съм впечатлен,но с моментното финансово състояние няма как да е супер селекцията.Наско нали е акционер,защо не извади 2-3 млн.евро и тогава да казва селекцията каква е.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 юли 2009 14:42

Момчета вие сте луди!Наско винаги ще е един от нас и е абсолютно прав за селекцията - то дори реално погледнато няма похарчена една единствена стотинка до момента (може би са дали 3 дъвки за Бардон)!!!И Топчо, и Чепилов, и Жоб са тук за без пари!Евалата на Наско, че казва това, което другите не смеят!

Върни се в “Архив”