Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ndrangheta
- Контакти:
Re: Ричард Еромоигбе
Пичове, Ричард е на над 30 години - информацията в интернет е фалшива, както и паспортът му, благодарение на който игра в България.(Ако смятате, че не възможно, напомням случая Гарба Лавал отпреди няколко години и Акселрод отпреди няколко дни).Тия номера минават само тук и в слабите руски отбори, затова никога няма да играе на Запад.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Re: Ричард Еромоигбе
ndrangheta написа:Пичове, Ричард е на над 30 години - информацията в интернет е фалшива, както и паспортът му, благодарение на който игра в България.(Ако смятате, че не възможно, напомням случая Гарба Лавал отпреди няколко години и Акселрод отпреди няколко дни).Тия номера минават само тук и в слабите руски отбори, затова никога няма да играе на Запад.
... ти явно получаваш "факсове" от горе. Я разкажи на чичко доктор кога те отвлякоха извънземните и от кога си говориш с тях ?
- milen.hristov
- Контакти:
СИРАКОВ: НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ В ЛЕВСКИ, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС СЕЛ
Легендата на Левски Наско Сираков призна, че не се е чувал с Тодор Батков в последните 20 дни. Той допълни, че на този етап няма да се върне в Лески и се аргументира.
„Не съм съгласен със селекцията, която Левски прави. Нямам пръст в нея, а и не я одобрявам”, отсече бившият изпълнителен директор на шампионите от „Герена”.
Сираков присъства на пресконференция по повод организирането на мача 15 години от Световното в САЩ.
„На световното в Щатите играхме без вратар. На мача с Мексико го уцелиха два пъти, за да видят, че и ние водим вратари”, сподели в шеговит стил Сираков по повод предстоящия демонстративен мач на „четвъртите в света”, който ще се проведе в Сливен на 10 юли.
„Поздравявам Данчо Лечков за инициативата да ни събере. Не вярвам да ви хареса това, което ще покажем на терена, защото сме натежали. При всички положения, ако ни видите след това, как ще се представим на маса, със сигурност ще се представим много по-добре”, продължи по същата тема легендарният български нападател.
„Не съм съгласен със селекцията, която Левски прави. Нямам пръст в нея, а и не я одобрявам”, отсече бившият изпълнителен директор на шампионите от „Герена”.
Сираков присъства на пресконференция по повод организирането на мача 15 години от Световното в САЩ.
„На световното в Щатите играхме без вратар. На мача с Мексико го уцелиха два пъти, за да видят, че и ние водим вратари”, сподели в шеговит стил Сираков по повод предстоящия демонстративен мач на „четвъртите в света”, който ще се проведе в Сливен на 10 юли.
„Поздравявам Данчо Лечков за инициативата да ни събере. Не вярвам да ви хареса това, което ще покажем на терена, защото сме натежали. При всички положения, ако ни видите след това, как ще се представим на маса, със сигурност ще се представим много по-добре”, продължи по същата тема легендарният български нападател.
- milen.hristov
- Контакти:
Re: СИРАКОВ: НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ В ЛЕВСКИ, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС СЕЛ
PFC Litex написа:Последният пост levski/viewtopic.php?f=1&t=16935&start=400
Не го пускам като тема заради мнението му за селекцията ,а за това дали ще се връща.
Аз предлагам обаче да почакаме до довечера пък да видим много неща могат да се случат до 19:30
Ти като беше в Левски, защо ходеше на сафари вместо да правиш селекция, бе самовлюбен мръсник? Кой те пита сега дали си съгласен или не?! Предател си ти още от 1994 г насам!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Pro-European
- Контакти:
Много добре, Наско,
и ние не те искаме да работиш в Левски.
Омръзна ми да гледам самовлюбения му вид и коленопреклонното отношение към Мъри.
Какво не му харесва, Бардон и Топузаков ли, играчи със сърца са и могат да помогнат,
в края на кариерата са, обаче за важните мачове може да се разчита на тях.
Омръзна ми да гледам самовлюбения му вид и коленопреклонното отношение към Мъри.
Какво не му харесва, Бардон и Топузаков ли, играчи със сърца са и могат да помогнат,
Авторът на темата: Ще спре ли..
-
Bully_Blue
- Контакти:
Еми човекът разбира от футбол.Ако беше той в Левски до сега щяхме да видим много по-качествени футболисти от Топчо и Бардон. 
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- milen.hristov
- Контакти:
turbogena написа:Ти като беше в Левски, защо ходеше на сафари вместо да правиш селекция, бе самовлюбен мръсник? Кой те пита сега дали си съгласен или не?! Предател си ти още от 1994 г насам!
Радвам се,че ти можеш да работиш без почивка,но явно човека си има нужда от заслужена отпуска.По умно ли щеше да бъде да си я беше взел по-време на мачовете с Роземборк.Какво е виновен той,че футболистите се издъниха,това са неща които са непредвидими.Толкоз!
- bigbonusprize
- Контакти:
Pro-European написа:Много добре, Наско,
И моето мнение е такова! Подозирам го и в грозното псуване на Кокала! 100% е замесен! Знаем си го що за човек е!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!