Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Logical person » 28 юли 2014 00:13

dreben23 написа:Кой каза, че селекцията не струва? :) :lol:

Селекцията е добра като единици. Дори Соарес днес показа добра скорост и техника, в малкото възможности, които имаше. Супусепа беше много добре, Дивиш също, Буш също. Причиненко стабилен. Другите има време да ги гледаме.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2014 02:06

Селекцията, като за 0 лева и таван на заплатите от 7 500 евра, си е отново много прилична. Разбира се, ще има няколко попадения, както и няколко бройки фира, но това е нормално. Няма как с бюджет за селекция 0 лева да уцелиш всичко да е тип-топ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 юли 2014 22:12

С Кукоч ставаме с трима леви беГове :lol: (нали и Супата се води такъв).А Десни?Преди имахме бол от дясно ,а у лево нямахме.Добре,че е човекът мълния Апата,та си решаваме проблемите.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 юли 2014 22:17

Този Кукоч според мен няма смисъл да го взимаме. Ако бяхме продължили в ЛЕ и имахме някакви цели там, добре, но щом вече отпаднахме и останаха само вътрешните турнири, не виждам нужда да се взима играч, чиято заплата вероятно ще надхвърля установената горна граница.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 юли 2014 00:01

Кукоч не е ли на 21 ? Винаги е полезно да вземем такъв играч, ако има качества.

п.п. А заплатата му със сигурност няма да надхвърли лимита, просто някой медии са "забравили" да отразят позицията на клуба.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 30 юли 2014 00:08

Баскетболиста според мен ще се окаже добро попълнение. ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 юли 2014 09:31

Вече няколко пъти говоря в тази тема за Радой Божилов. Вчера гледах двубоя на дублиращите тимове на ЦСКА и Левски и пак ще потвърдя - това момче има огромен талант. Заедно с Витанов са ни светлия лъч сред юношите, но ако не им се даде шанс в мъжкия отбор може би скоро ще напуснат ЦСКА...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 30 юли 2014 09:58

mistreated написа:Вече няколко пъти говоря в тази тема за Радой Божилов. Вчера гледах двубоя на дублиращите тимове на ЦСКА и Левски и пак ще потвърдя - това момче има огромен талант. Заедно с Витанов са ни светлия лъч сред юношите, но ако не им се даде шанс в мъжкия отбор може би скоро ще напуснат ЦСКА...

Гледал съм му два мача преди 5-6 месеца и мога да кажа само ,че има някакъв удар не знам .Попринцип от 2-3мача не си правя заключения(изключвам Йоаким) обаче не ме впечатли с кой знае какво но ще му гледам още и ще ти кажа какво мисля точно за него от 1-2 мача почти никога не можеш да разбереш качествата на някой футболист .

Иначе и аз мисля ,че Кукоч ще е добро попълнение.Обаче имам лошо предчуствие за Мисиджан и Йоаким,имах и за Соарес ама не изглежда зле момчето,мисля че с още 1-2-3 мача ще навлезе в оптимален ритъм и ще разгърне потенциала си.Мисля също така ,че този бразилеца дето дойде по препоръка на Мораеш(Жуан Фелипе) също ще е доста добро попълнение.Оршулич също мисля ,че ще е добър все пак е играл в не лоши отбори(а и в клипа дето го беше постнал някой си личеше ,че има някакви наченки да е добър футболист),Причиненко мисля ,че ще ни е основен футболист тази година и ще замести абсолютно Менди.За Супусепа все още не мого да кажа нищо но ми изглежда горе-долу стабилен защитник,който за резерва ще е идеален.Тунчев и Маркиньос са ни ясни,само се надявам Тунчев да играе както в мача с Левски ,не както в тоя със Зимбру,а Маркиньос да се напъне да потича малко .Буш мисля че ще е едно от най-добрите ни попълнения,все пак е юноша на Клуж които имат нелоша школа,той пък идва май по препоръка на Еуген Трика или Петре беше(забравих),а с предишния румънец който дойде по тяхна препоръка знаем какво стана-казваше се Зику и вкара 13 гола и като нищо можеше да стане голмайстор само с полусезон зад гърба си с нашата фланелка :) .Бергонси е доказан играч само дано покаже това което показваше и с Варна.Йоаким още като дойде ми беше ясен ,че най-вероятно нищо няма да излезе ,но силно се надявам ,че ще ме опровергае още повече ,че Камбуров напусна и ще има шансове за него.Вратарчето ме впечатляв доста и смятам ,че той ,Причиненко и Буш ще са находките това лято.Силно се надявам към тях да се присъединят поне още 2-3ма като за мен най-голям шанс има това да са Супусепа,Бергонси и Соарес,а може и Кукоч.Така единствените загадки май останаха Мисиджан,Кукоч(ако подпише),Фелипе +Йоаким и Оршулич донякъде .Като за без пари не си е зле.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 03 авг 2014 21:53

Неразбирането в ЦСКА

Скандалите между треньор и шефове в ЦСКА, от една страна, и феновете, от друга, бяха нещо страшно интересно. Не заради някаква псевдоинтрига, а заради аргументите. Проблемът на двете страни бе, че говорят за различни неща. Слабостта в аргументите на Младенов и Сашо Тодоров бяха в това, че те говореха за времето от преди една година, а в същото време привържениците пък искаха да видят нещо различно този сезон в сравнение с миналия. Иначе човек лесно може да преброи отишлите си играчи от ЦСКА и тези, които са дошли с нови договори, за да си направи сметката, че в общия случай става дума за елементарна заменка – едните за другите. Само че проблемът е, че другото лято ще се случи същото. Ето срещу това са феновете, а шефовете и треньорът не го разбираха.
И тук става дума за нещо простичко – надграждане. Проблемът на ЦСКА изобщо не е Зимбру или отпадането. Защото това е футболен резултат, него може да се опиташ да контролираш, но в тази ужасна игра не може да си гарантираш победата, защото топката може да се удари в гредата и да излезе или пък да влезе вътре. Това са някакви пет сантиметра разлика! Няма как да ги контролираш. Но можеш да работиш, за да не повтаряш грешки. Между другото, гледайки този състав на ЦСКА, ми се струва, че той е доста по-качествен от миналогодишния, но дали ще се запази за повече от няколко месеца? Ето това е проблемът. И тук се губи надграждането. Защото какъв е смисълът ЦСКА да живурка, ако няма да се върне там, където е бил? Тук дори няма да отваряме темата за налагането на млади играчи в отбора, защото Карачанаков вече не е в тази категория.http://***.eu/exclusive6660.html Линк към целият материал.

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 05 авг 2014 11:22

Хърватският защитник Тончи Кукоч идва в София, за да премине медицински прегледи и да подпише с ЦСКА, научи БЛИЦ. "Червените" са се споразумели с италианския клуб Бреша, където играеше бранителят, както и със самия футболист. Кукоч в крайна сметка се е съгласил да получава тавана на заплатите в Борисовата градина - 7500 евро на месец. Първоначално хърватинът искаше минимум 10 000 евро, което бавеше сделката.

Добре вземаме краен защитник, но след напускането на Камбуров определено ни трябва и един нападател, че само с румънеца няма да стане..
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Върни се в “Архив”