mistreated написа:Вече няколко пъти говоря в тази тема за Радой Божилов. Вчера гледах двубоя на дублиращите тимове на ЦСКА и Левски и пак ще потвърдя - това момче има огромен талант. Заедно с Витанов са ни светлия лъч сред юношите, но ако не им се даде шанс в мъжкия отбор може би скоро ще напуснат ЦСКА...
Гледал съм му два мача преди 5-6 месеца и мога да кажа само ,че има някакъв удар не знам .Попринцип от 2-3мача не си правя заключения(изключвам Йоаким) обаче не ме впечатли с кой знае какво но ще му гледам още и ще ти кажа какво мисля точно за него от 1-2 мача почти никога не можеш да разбереш качествата на някой футболист .
Иначе и аз мисля ,че Кукоч ще е добро попълнение.Обаче имам лошо предчуствие за Мисиджан и Йоаким,имах и за Соарес ама не изглежда зле момчето,мисля че с още 1-2-3 мача ще навлезе в оптимален ритъм и ще разгърне потенциала си.Мисля също така ,че този бразилеца дето дойде по препоръка на Мораеш(Жуан Фелипе) също ще е доста добро попълнение.Оршулич също мисля ,че ще е добър все пак е играл в не лоши отбори(а и в клипа дето го беше постнал някой си личеше ,че има някакви наченки да е добър футболист),Причиненко мисля ,че ще ни е основен футболист тази година и ще замести абсолютно Менди.За Супусепа все още не мого да кажа нищо но ми изглежда горе-долу стабилен защитник,който за резерва ще е идеален.Тунчев и Маркиньос са ни ясни,само се надявам Тунчев да играе както в мача с Левски ,не както в тоя със Зимбру,а Маркиньос да се напъне да потича малко .Буш мисля че ще е едно от най-добрите ни попълнения,все пак е юноша на Клуж които имат нелоша школа,той пък идва май по препоръка на Еуген Трика или Петре беше(забравих),а с предишния румънец който дойде по тяхна препоръка знаем какво стана-казваше се Зику и вкара 13 гола и като нищо можеше да стане голмайстор само с полусезон зад гърба си с нашата фланелка

.Бергонси е доказан играч само дано покаже това което показваше и с Варна.Йоаким още като дойде ми беше ясен ,че най-вероятно нищо няма да излезе ,но силно се надявам ,че ще ме опровергае още повече ,че Камбуров напусна и ще има шансове за него.Вратарчето ме впечатляв доста и смятам ,че той ,Причиненко и Буш ще са находките това лято.Силно се надявам към тях да се присъединят поне още 2-3ма като за мен най-голям шанс има това да са Супусепа,Бергонси и Соарес,а може и Кукоч.Така единствените загадки май останаха Мисиджан,Кукоч(ако подпише),Фелипе +Йоаким и Оршулич донякъде .Като за без пари не си е зле.