Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот BadBoy » 11 фев 2013 00:16

Марсиньо е идеален отговор за почивната база наречена българско първенство.
Дойде натрениран, вложи се здраво в контроли и подготовка, спечели си титулярно място и като видя, че няма конкуренция и че без да се напъва да си взема заплатата и видяхме какво се случи с него.

Хубав пример е Мюлдер, в края на есенният дял, когато трябваше да преподпише с по-голяма заплата беше на супер ниво, подписа и сега отново се мърдосва здраво, а и както няма конкуренция нищо чудно през пролетта да ви трови яко нервите.

Та за това ще ни побеждава куцо, кьораво и съкато, защото те се влагат на 100%, а у нас имам чувство, че това тренировките им са като някакво бреме и ходят на тях като на заточение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 фев 2013 11:36

Ръководството на Левски е договорило доста добри условия за изплащането на трансфера на холандеца Гари Мендес Родригес, съобщава "Тема Спорт". Крилото се присъедини късно снощи към лагера на сините, а днес трябва да премине медицински прегледи и да подпише своя договор. Контрактът с 22-годишния играч се очаква да бъде за поне 2,5 години.

Левски ще плати общо 300 000 евро за Родригес. 200 бона ще бъдат преведени на Ден Хааг, чиято собственост е футболистът, а 100 хиляди ще постъпят по сметката на Дордрехт, където за последно игра под наем. Изплащането обаче ще бъде разсрочено за период от 3 години и така сините почти няма да усетят сумата.

Собственикът на Левски Тодор Батков също потвърди за разсроченото плащане: "Да, сумата е от подобен калибър, солидна е, но е на разсрочено плащане и на сравнително дребни суми - така няма да ни натежи много".

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 фев 2013 11:37

Левски похарчи над милион лева за зимната селекция, показа справка на "7 дни спорт". До момента сините имат пет нови попълнения, чиято стойност е малко над 450 хил. лв. В началото на трансферния прозорец сините се уредиха с Михаил Иванов - 200 хил. лв., Стефан Велев - 50 хил. лв. и Пламен Димов - 100 хил. лв. Милен Василев пък дойде като свободен агент и за него трансферна сума не бе платена, а само минимални на ръка.

Впоследствие Левски взе под наем Рене Михелич от Насионал Мадейра, като сините платиха за него едва 100 хил. лв. От днес в лагера на сините чакат и крилото Гари Мендес Родригес. Според информация на пресата в Холандия Левски го купува за 600 хил. лв. от АДО Ден Хааг. Ако трансферът на бър-ака бъде финализиран, сумата, която от Герена ще са похарчили за нови тази зима, ще надхвърли 1 млн. лв.

Такива пари за трансфери в Левски не са хвърляли от доста време насам. За последно подобна селекция почти да надхвърли милион лева, бе през лятото на 2011 г., когато Георги Иванов взе Сьорд Арс, Орлин Старокин, Тодор Христов, Александър Башлиев и Симеон Райков. Тогава за тях бяха платени около 800-900 хил. лв. Иначе преди близо 5 години собственикът на Левски Тодор Батков даде около 2 млн. евро за нови попълнения. Тогава на Герена акостираха бразилците Жеан Карлос, Зе Соареш и Жоазиньо.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2013 11:44

Левски ще плати общо 300 000 евро за Родригес. 200 бона ще бъдат преведени на Ден Хааг, чиято собственост е футболистът, а 100 хиляди ще постъпят по сметката на Дордрехт, където за последно игра под наем.

Изплащането обаче ще бъде разсрочено за период от 3 години и така сините почти няма да усетят сумата.

Ей деба простотията деба ... :x

Какво разсрочване на 300 бона ?? :shock:
Тея на'ще като някакви мизерници бе, баси.

Плащайте наведнъж и да нямаме грижи с траншове, преводи и ала-бала глупости !
Все някой транш ще се забави, онея ще писнат така, че ще проглушат ушите на цяла Европа ... И хоп - реномето на Левски е накърнено.

Какво, нямаме 300 бона в брой ли ???
Баси циганията ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 фев 2013 14:48

За мен един играч за 1 млн е по.ценен от 5 играчи за по 200 хил, но всеки си знае, надявам се...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 фев 2013 15:11

drvasko98 написа:За мен един играч за 1 млн е по.ценен от 5 играчи за по 200 хил, но всеки си знае, надявам се...

Всичко е относително, Гарата дойде за 200 хиляди от Локото, а беше стократно по-добър от Жеан Карлош например, който дойде за 5 пъти повече пари.
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 фев 2013 16:12

Oтборът на Левски официално вече има нов играч. Това е холандецът Гари Мендес Родригес, който премина успешно медицински тестове днес в Ларнака, а преди минути подписа своя контракт със “сините”.

Договорът на 22-годишното ляво крило е за две години и половина с опция за още една. 26-кратните шампиони на България го купуват от от елитния АДО Ден Хааг за 300 000 евро, като 100 000 от тях, ще отидат в касата на втородивизионния холандски тим Дордрехт. Именно там под наем игра до онзи ден Родригес, който записа 20 мача и пет гола този сезон във втория ешелено на родината си.

[wrapimg=]http://img1.sportal.bg/uploads/news/2013_07/images/00411129.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 фев 2013 16:14

Да ни е честит и Гари! Успех и шампионска титла в края на сезона ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 фев 2013 16:24

Новият холандец в Левски Гари Мендес Родригес даде първото си интервю, като играч на “сините” буквално няколко минути, след като парафира контракт си с клуба. Подписалият за 2,5 години играч е изключително доволен от пристигането си в родния гранд.

“Много съм щастлив, че идвам в голям клуб като Левски. Разбрах за интерес към мен и че искат да ме купят и веднага се съгласих. Левски е голям отбор в Европа”, сподели младокът, който игра под наем във втородивизионния Дордрехт, но до днес бе собственост на елитния холандски тим Адо Ден Хааг.

Крилото демонстрира огромно самочуствие на въпрос кои са му силните качества. ”Играя ляво крило. Много съм бърз и имам отлична техника, а също така вкарвам голове и често подавам за тях”.

"Говорих с Дъстли Мюлдер преди да подпиша и той ми каза, че всичко е на много високо ниво в Левски. Знам, че Сержиньо Грийн и Андвеле Слори са играли също така тук. Искам да стана шампион тази година. Левски е крачка напред в кариерата ми. Този клуб го гледат отвсякъде и може да бъде трамплин за мен”, сподели още Родригес, чийто родители са от Кабо Верде, но той е роден в Холандия.

Крилото разкри, че селекционерът на Кабо Верде го е искал в състава за Купата на Африка, но е отказал тази година, за да може да осъществи трансфера си в Левски, но е обещал да приеме повиквателната в бъдеще.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 11 фев 2013 16:43

Честит да ни е ! Дано се докаже в Левски и да играе добре.Надявам се само да не е новия Опоку ! :|
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”