Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plovdivesamona6
Контакти:

Re: Марин Бакалов: Христолов не желае да преговаря с нас

Мнениеот plovdivesamona6 » 24 дек 2008 12:26

ok,мерси.Но не съм, съгласен че са сиромаси и при тях ще ходим в Б група.доколкото разбрах
в нея членуват - Корпорация за технологии и иновации „Съединение” АД,КОЕВ ООД,Юг Маркет,Летище Пловдив,ПЛОВДИВСКА СТОКОВА БОРСА,Хъс ООД - търговия с метали,Строителна компания - Арнаудов, БУЛМИКС 97
.КЦМ-то сега с в труден период и засега не участват,но съм сигурен ,че и те ще помагат.Така ,че общо взето това са всички сериозни фирми в Пловдив и нещата ще тръгнат само сельо да се махне

Потребителски аватар
bezposhtadnia

Мнениеот bezposhtadnia » 24 дек 2008 12:33

Здравейте пичове още един канар се регистрира. :twisted: :twisted: :twisted:
НИЕ ,ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА . ЗАВИНАГИ .

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 24 дек 2008 12:39

Не е вярно, че фондацията са сиромаси, те предлагат същите неща както уж новите кандидати, но с разликата, че милеят за Ботев, а другите могат да си трагнат по всяко време особено, ако нямат облаги. както в момента явно не им дават нещо и се дърпат да копуват.Събев в ченоморец защо мислите дава толкова пари за Балъков? Не си мислете че ще играят шампионска лига, а защото има проект за нов стадион и с лице, като Балъков по-лесно може да пробие да вземе келипира. Келепир има в тази работа ей!

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Re: ЗА МОМЕНТНОТО СПАСЕНИЕ НА БОТЕВ

Мнениеот кан72 » 24 дек 2008 12:45

здравей те!от мен 60-100лв,само кажете къде и кога.САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!!!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 24 дек 2008 13:03

krasistent написа:но поне няма да има поводи сегашните футболисти да разтрогнат с Ботев и треньори и ръководство да напускат.

По-добре да разтрогват ако няма да има нови собственици, няма смисъл да играят догодина във В като ни изхвърлят за погроми на стадиони :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 24 дек 2008 13:03

И аз щя даря някой лев :)

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Re: Бакалов: Фондацията е готова да купи клуба

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 13:11

Относно фондацията и възможността да закупи Ботев:

Незнам дали Ви прави впечатление кои фирми членуват в нея. Повечето са строителни фирми. Още на 17.10.2008г. в тема: "Има ли залози?" Ви споменах, че новия собственик на Ботев евентуално ще е строителна фирма. Тогава изглеждаше недостоверно, но май ще се окажа прав. Кръстева и сие най-вероятно си направи PR, че ще купува Ботев. Познавам голяма част от строителните фирми в Пловдив и смея да твърдя и в цяла България. Нямам нищо против СК "Арнаудов" и "Коев" ООД. Свестни фирми са. Но по отношение на "Булмикс", ако става въпрос за нея, мисля, че е софийската "Булмикс". Тази фирма има много големи задължения. Дължи пари на много пловдивски фирми, които са й били подизпълнители на обектите. Осъдена е от доста фирми. Крайно некоректна фирма и мисля, че няма място в тази фондация, още повече, че може един ден да се окажем в същото положение както със Селския в момента. И пак казвам, ако се окаже, че наистина е тази фирма, за която си мисля. Ако е тя, тежко и горко за Ботев в бъдеще. Незнам дали Марин Бакалов ги познава добре.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 13:15

Относно фондацията и възможността да закупи Ботев:

Незнам дали Ви прави впечатление кои фирми членуват в нея. Повечето са строителни фирми. Още на 17.10.2008г. в тема: "Има ли залози?" Ви споменах, че новия собственик на Ботев евентуално ще е строителна фирма. Тогава изглеждаше недостоверно, но май ще се окажа прав. Кръстева и сие най-вероятно си направи PR, че ще купува Ботев. Познавам голяма част от строителните фирми в Пловдив и смея да твърдя и в цяла България. Нямам нищо против СК "Арнаудов" и "Коев" ООД. Свестни фирми са. Но по отношение на "Булмикс", ако става въпрос за нея, мисля, че е софийската "Булмикс". Тази фирма има много големи задължения. Дължи пари на много пловдивски фирми, които са й били подизпълнители на обектите. Осъдена е от доста фирми. Крайно некоректна фирма и мисля, че няма място в тази фондация, още повече, че може един ден да се окажем в същото положение както със Селския в момента. И пак казвам, ако се окаже, че наистина е тази фирма, за която си мисля. Ако е тя, тежко и горко за Ботев в бъдеще. Незнам дали Марин Бакалов ги познава добре.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 24 дек 2008 13:20

Много сме канарите така е :).Дори и тук в САЩ има на доста места.Замислил съм дори да направя нещо като фен-клуб :).Фондацията дава 2 пъти по-малко пари от Холдинга.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Re: Има надежда

Мнениеот botev.pl » 24 дек 2008 14:30

Вече почвам да се съмнявам дали въобще тази надежда за продажба на Ботев, която ни крепи, в един момент, с които и да било нови собственици /Кръстева и Фондацията/няма да ни изграе лоша шега :!: :?: :roll: Пусна се приказка и за чужденци... Незнам.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Върни се в “Архив”