Един от членовете на Инициативния комитет Лъчезар Николов – Чезари бе гост в Дискусионно студио Дерби, където сподели доста неща около моментното управление на ЦСКА.
„С 9 редовни футболисти и юноши това е максимумът, който взехме от Локомотив Пд. Ръководството на Титан е абдикирало тотално - не плащат нищо. Новото ръководство няма права, за да помага финансово на този етап. Не може Емил Димитров да отиде с торба пари и да започне да раздава. Затова при тези обстоятелства не могат да се искат резултати. Титан имат 80 висящи футболни дела, също така и много кредити. Инициативният комитет е в патова ситуация. Има неплатени задължения от 5-6 милиона евро още от Митал. Футболисти като Боладо и Томас имат иск за получаване на 1 милион евро обезщетения. Тези двама футболисти са получавали по 25 хиляди евро, а нямат общо изигран един мач. Има 5 милиона задължения към НАП. Това е била политиката на сегашното ръководство, да се води клубът умишлено към фалит и разчитат някой да дойде да плати техните натрупани разходи и задължения“, разкри Лъчезар Николов.
„Сегашните ръководители направиха толкова трансфери – Зику, Мораес – за милиони, а имат само задължения. Не е сериозно Инициативният комитет да им плаща тези задължения. Разтрогвани са умишлено договори, само и само клубът да фалира.“
„Не знам защо държавата не се е намесила навреме и се е стигнало до тук. Кой нормален човек ще дойде да даде 30 милиона, за да купи ЦСКА? Този клуб е съсипан до толкова, че само марката е останала. Ние от Инициативният комитет ще направим всичко възможно да помогнем на ЦСКА, ако трябва ще поемем някои от задълженията, но в разумни граници. Но ЦСКА ще съществува, въпреки некадърното управление на сегашното ръководство“, добави представителят на Инициативният комитет за възраждане на ЦСКА.
„Мисля, че БФС е подведен от тези хора и не са наясно с истинската обстановка в клуба. Не смятам, че ще стигнем до варианта Ботев Пд – започване от В група - начисто. Мисля, че ще се намерят хора, които да платят тези задължения, защото има много такива, които милеят за клуба.“
„Платини е проблем на сегашното ръководство, защото има чист подписан договор. Не знам защо тези хора не са си плащали досега разсрочените суми по този трансфер. По случая Черноморец и Анисе – едва ли бургазлии ще могат да вземат някакви пари, защото там ситуацията е различна.“
Лъчезар Николов завърши с оптимистично изказване: „ЦСКА ще се върне много бързо в играта в най-скоро време. Нищо все още не е загубено, ако се картотекират тези футболисти, които за момента нямат права. Дори може да се говори за шампионска титла.“
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сегашното ръководство води клуба към умишлен фалит
В нормална държава тоя отбор отдавна да е пратен в долните групи.
въпреки всичко
това е ЦСКА- магия
Велик клуб!
Дори може да се говори за шампионска титла
това е ЦСКА- магия

Велик клуб!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:въпреки всичкоДори може да се говори за шампионска титла
това е ЦСКА- магия![]()
Велик клуб!
Трябва ви сериозна магия от Хари Потър за да вземете титла тази година

Any написа:шивача написа:въпреки всичкоДори може да се говори за шампионска титла
това е ЦСКА- магия![]()
Велик клуб!
Трябва ви сериозна магия от Хари Потър за да вземете титла тази година
Честно казано титла не ме БРИГА ама грам в момента, нека отбора да го изчистят от туморите вътре в него, нека да го направят функциониращ и нека пред Европа да се говори за хората , които евентуално биха работили тука, като Бакеро,Алесанко, Стоичков и тн . Тогава вече мога да ти гарантирам , че калъфките ще ги редите една след друга, освен ако не смените първенството с това на Тасевски !

Последна промяна от Beck's на 27 авг 2012 14:57, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Значи ЦСКА хем е с огромни дългове,хем е с един куп висящи дела,хем е воден към фалит,хем никой не иска да плати тези пари,хем страшно бързо щял да се "върне в играта"... 
Аз ли нищо не разбрах или Братя Грим със Шарл Перо са били в дискусионното студио днес?

Аз ли нищо не разбрах или Братя Грим със Шарл Перо са били в дискусионното студио днес?

blue avalanche написа:Значи ЦСКА хем е с огромни дългове,хем е с един куп висящи дела,хем е воден към фалит,хем никой не иска да плати тези пари,хем страшно бързо щял да се "върне в играта"...
забравяш и хем титлата ще спечели

Чезари обича да драматизира.Просто продължават да натискат Титан да се откажат от вътрешния дълг.Хем нямало нормален да плати тези дългове,ама щял да се намери спасител и да плати.
По -финно трябваше не така през просото!Особенно тази глупост с 1млн евро за Боладо и Томас договорите им бяха до края на шампионата, а не до края на годината нека са шест месеца по 25 хил общо прави 150 хил на човек или 300 000 общо за двамата без да се взели нито една заплата.Посмали,Манго както се казва.
По -финно трябваше не така през просото!Особенно тази глупост с 1млн евро за Боладо и Томас договорите им бяха до края на шампионата, а не до края на годината нека са шест месеца по 25 хил общо прави 150 хил на човек или 300 000 общо за двамата без да се взели нито една заплата.Посмали,Манго както се казва.
-
- Контакти:
Докато текат делата и съдът не се произнесе тези дългове са висящи.Митал имал да взема пари а защо досега не си ги е поискал?...Всичко е така объркано,и сбъркано като самият инициативен комитет.
- mistreated
- Контакти:
onegavon написа:Чезари обича да драматизира.Просто продължават да натискат Титан да се откажат от вътрешния дълг.Хем нямало нормален да плати тези дългове,ама щял да се намери спасител и да плати.
За Томас мисля, че си прав, но за Боладо не. Той подписа ако не се лъжа за година и половина.
Всъщност сега виждам, че и Томас е подписал за година и половина. Така че сметките май излизат верни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...