milen.hristov написа:santiliana написа:съмнява ме лично Наско да напише на стената си толкова възторжено и то за гол в контрола...
Ти казваш, че го познаваш- е, а кажи, би ли си позволил той да седи във фейс-а и да пише като някакъв хлапак и т.н. Наско е доста улегнал с годините и такива неща са му чужди. Даже се съмнявам, че умее да борави с компютър. Поне аз доколкото го познавам...
ааа незнам но мнението което му коментираше за бразилеца, също е взето от там от журналистите.
идеята ми е, че е крайно време да се създаде известно спокойствие около отбора. Дали този бразилец ще е от Сантос или от където и да е- не е важно. Но не бива за щяло и нещяло все да "се търси под вола- теле" (както обича и той да се изразява). Затова и аз дадох пример с онези играчи, които той довеждаше, защото и тогава бяхме "облъчвани", че едва ли не взимаме някакви супер звезди.
Коментарът ми не бива да създава впечатление, че съм "контра" на Наско- за пореден път казвам, че за мен той си остава най-добрия спортен директор на Левски до този момент. Но някак си не му отива все да опонира на случващото се в клуба. Сега има нови хора, нека оставим Костов да си "изпипа" нещата, а след първенството ще теглим чертата и ще правим изводи, включително и той. Сега нека си джитка покера, да пуши пурата и да си гледа живота...