Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот onegavon » 09 фев 2012 22:32

Няма трансфери и в двата отбора и започна взаимно заяждане.Селекцията ни може и да не е цвете, ама и на Левски е на същото ниво.Разликата е , че имаме няколко футболисти които са доста по- добри от аналозите си в Левски.Това са Мболи,Бандаловски,Платини и Мораес.Може и дане сте съгласни и да почнете да им броите головете и тъчовете обаче това е обективната действителност.ЦСКА успее ли да си реши проблемите с левия бек и ц.защитник ще придобие сериозно преимущество над противниците си .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 фев 2012 22:35

Добре, айде да се съсредоточим в Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г., става ли??
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 фев 2012 22:37

Ето ви Спам тема - http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=23437 там си ги мерете колкото искате.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 фев 2012 22:43

гражданин от село написа:
W84me написа:Много просто,още на тренировката са разбрали,че не става и не са го пуснали.Сега Аз ще попитам за оня ГРЕГ АКСЕЛРОД,дето го изпробвахте,че дори беше на косъм да подпише... :mrgreen: Също и за тоя мароканец,дето го връщате за повторни проби след фамозното му представяне срещу Свиленград.

Тези пара олимпийски игри,които устроихте този трансферен прозорец са достойни за книгата на Гинес.Не е лошо да катдидатсвате,ако спечелите има парична награда,все пак имате седемцифрени задължения,а и новия собственик вместо ВТБ да не е КГБ,много таен и секретен,бе. ;)

Обаче не взехме нито един от тези!Вие взехте звездата Диого,обаче на него не му се играело при вас,поправи ме,но такъв случай аз не помня в световната футболна история!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 22:47

onegavon написа:Няма трансфери и в двата отбора и започна взаимно заяждане.Селекцията ни може и да не е цвете, ама и на Левски е на същото ниво.Разликата е , че имаме няколко футболисти които са доста по- добри от аналозите си в Левски.Това са Мболи,Бандаловски,Платини и Мораес.Може и дане сте съгласни и да почнете да им броите головете и тъчовете обаче това е обективната действителност.ЦСКА успее ли да си реши проблемите с левия бек и ц.защитник ще придобие сериозно преимущество над противниците си .

Тука да извиняваш-Мболи е пълен ташак и няма нищо общо с това, което беше...Вчера вторият гол му беше в ръцете! Бандаловски само вие си го водите за играч- то не беше Рома, па други...Те от Левски, Литекс и Холандия го изгониха, ама е играч... Относно Платини и Мораес-не са лоши играчи, но надали са по-добри от Дарко и Рамос, да речем...Тук ще ви върна към много лош спомен-как Дарко я даде на Зе за втория гол на 9 май ? Не помните или не искате да помните-има кадри навсякъде, изгледайте ги и дайте аналог!!! ЦСКА има да решава много проблеми, но това мен не ме бърка...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 фев 2012 22:52

гражданин от село написа:
W84me написа:Обаче не взехме нито един от тези!Вие взехте звездата Диого,обаче на него не му се играело при вас,поправи ме,но такъв случай аз не помня в световната футболна история!

За разлика от финансово бедстващия ви отбор ние правим пари и от въздуха и Диого е пример за това. ;)

Тук си прав,неоспорим факт е,че са превърнали отбора ви в пералня за пари и параван за тънки далавери!Обаче с тия 100 000,които ще му вземете на тоя не ви виждам печалбата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Bumer

Мнениеот Bumer » 09 фев 2012 23:14

Синьо сърце написа: Тука да извиняваш-Мболи е пълен ташак и няма нищо общо с това, което беше...Вчера вторият гол му беше в ръцете! Бандаловски само вие си го водите за играч- то не беше Рома, па други...Те от Левски, Литекс и Холандия го изгониха, ама е играч... Относно Платини и Мораес-не са лоши играчи, но надали са по-добри от Дарко и Рамос, да речем...Тук ще ви върна към много лош спомен-как Дарко я даде на Зе за втория гол на 9 май ? Не помните или не искате да помните-има кадри навсякъде, изгледайте ги и дайте аналог!!! ЦСКА има да решава много проблеми, но това мен не ме бърка...

Tи си сложил не сини очила, а син скафандър. Бандаловски бил слаб, Мболи пуснал гол в контрола - значи става пълен ташак, Платини и Мораеш - не са лоши... :) :P
Бандаловски е най-добрият български бек! Казвам го най-отговорно и без никакви пристрастия. Това, че вие и Литекс сте го изгонили, си е точно проблем на вас и Литекс. Един слаб мач не съм му видял на това момче с екипа на ЦСКА. Мболи и десет гола да пусне в контроли, на трениворки и на джаги, си остава с класи над всички други вратари в А Група. Платини е наистина непостоянен, но когато е в настроение е незаменин - страхотна физика и гардиране на топката, великолепна техника и голов удар. Мораес - какво да кажа - една от звездите на румънското първенство, което е на светлинни години от нашето (щом Зику стана голмайстор). ЦСКА има цял набор от млади таланти, които могат да избухнат при Пенев - Карачанаков, Костов, Якимов. От тия, които напунаха, реално съжалявам само за Нелсън. Делев си беше голямо дърво и повече пречеше с футболната си неграмотност и с това, че беше постоянно толериран от треньорите. Зику пък беше пълен мързел, и ако не вкараше гол, приносът му към отбора ставаше нулев. Сега Платини и Мораес стават твърди и незаменими титуляри, няма да има сръдни и караници кой да играе и кой да го сменят, и съм сигурен, че те ще покажат най-доброто от себе си?

А какви футболисти имат Левски? Едно прилично вратарче, един Гаджев с хубав удар, но без техника и един Дарко, който също като Платини, играе само като е в настроение. Кой точно ще ви вкарва головете на вас? Нали всеки мач, в който някой провинциален отбор се затвори в катеначо, и за вас се превръща в рубикон без добър реализатор. Да не станете като Ливърпул този сезон - уж добър отбор, обаче завъртяха сума ти нулеви равенства срещу слабаци, щото няма кой да вкарва голове в такива мачове. Е, при вас поне винаги може да се намери някой съдия да даде дузпичка...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 23:36

Bumer написа:
Синьо сърце написа: Тука да извиняваш-Мболи е пълен ташак и няма нищо общо с това, което беше...Вчера вторият гол му беше в ръцете! Бандаловски само вие си го водите за играч- то не беше Рома, па други...Те от Левски, Литекс и Холандия го изгониха, ама е играч... Относно Платини и Мораес-не са лоши играчи, но надали са по-добри от Дарко и Рамос, да речем...Тук ще ви върна към много лош спомен-как Дарко я даде на Зе за втория гол на 9 май ? Не помните или не искате да помните-има кадри навсякъде, изгледайте ги и дайте аналог!!! ЦСКА има да решава много проблеми, но това мен не ме бърка...

Tи си сложил не сини очила, а син скафандър. Бандаловски бил слаб, Мболи пуснал гол в контрола - значи става пълен ташак, Платини и Мораеш - не са лоши... :) :P
Бандаловски е най-добрият български бек! Казвам го най-отговорно и без никакви пристрастия. Това, че вие и Литекс сте го изгонили, си е точно проблем на вас и Литекс. Един слаб мач не съм му видял на това момче с екипа на ЦСКА. Мболи и десет гола да пусне в контроли, на трениворки и на джаги, си остава с класи над всички други вратари в А Група. Платини е наистина непостоянен, но когато е в настроение е незаменин - страхотна физика и гардиране на топката, великолепна техника и голов удар. Мораес - какво да кажа - една от звездите на румънското първенство, което е на светлинни години от нашето (щом Зику стана голмайстор). ЦСКА има цял набор от млади таланти, които могат да избухнат при Пенев - Карачанаков, Костов, Якимов. От тия, които напунаха, реално съжалявам само за Нелсън. Делев си беше голямо дърво и повече пречеше с футболната си неграмотност и с това, че беше постоянно толериран от треньорите. Зику пък беше пълен мързел, и ако не вкараше гол, приносът му към отбора ставаше нулев. Сега Платини и Мораес стават твърди и незаменими титуляри, няма да има сръдни и караници кой да играе и кой да го сменят, и съм сигурен, че те ще покажат най-доброто от себе си?

А какви футболисти имат Левски? Едно прилично вратарче, един Гаджев с хубав удар, но без техника и един Дарко, който също като Платини, играе само като е в настроение. Кой точно ще ви вкарва головете на вас? Нали всеки мач, в който някой провинциален отбор се затвори в катеначо, и за вас се превръща в рубикон без добър реализатор. Да не станете като Ливърпул този сезон - уж добър отбор, обаче завъртяха сума ти нулеви равенства срещу слабаци, щото няма кой да вкарва голове в такива мачове. Е, при вас поне винаги може да се намери някой съдия да даде дузпичка...

Сега-добре мислиш и добре си строиш мненията! И имам съмнения, че не това ти е първи ник тук, но като и да е- Левски дори и в есената си катастрофална кампания спечели мачовете си с бетоните и е на три точки от вас...Без треньор и без подготовка...Левски ще е с две класи нагоре само заради тренера, а за селекцията-ще почакаме още малко!левски е по-добър от претндентите и ще го докаже!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 фев 2012 08:49

Синьо сърце написа: Сега-добре мислиш и добре си строиш мненията! И имам съмнения, че не това ти е първи ник тук, но като и да е- Левски дори и в есената си катастрофална кампания спечели мачовете си с бетоните и е на три точки от вас...Без треньор и без подготовка...Левски ще е с две класи нагоре само заради тренера, а за селекцията-ще почакаме още малко!левски е по-добър от претндентите и ще го докаже!

[offtopic]А ти нямаш елементарна правописна и пунктуационна култура. Тръгнал на другите да прави анализи как пишат.[/offtopic]

Треньорът на Левски е невероятен и само с него ще станете шампиони. Това го разбрахме, вече за 30-ти пъти го казваш. Айде сега пиши по темата или не пиши абсолютно нищо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 фев 2012 09:46

Добър трансфер за Левски ми се струва, че ще е тоя Диамунтен. Значи ималло и добри защитници на пазара ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”