Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коко Динев: Базил де Карвальо ще е играч на Левски
Ако Гарата и Карвальо се съберат в Левски - мъка ми е за другите отбори - ще има скъсани мрежи , кръв и сополи 

- stpehenhunt11
- Контакти:
Re: На Батков класния нападател
Ти някога гледал ли си мачове на Локо Пд ? Тоя Де Карвальо е все едно Дембеле ама още по-черен...ти преди да си го гледал го направи Дениран Ортега.Не знам какъв левскар си... стига с тая злоба стой гледай ако се провали тогава злобей
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
А за Мбемба говори ли се нещо? Аз се надявах да го вземем, въпреки че така чужденците ще ни станат прекалено много.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- kaloyanker
- Контакти:
kokic1986 написа:Ако Гарата и Карвальо се съберат в Левски - мъка ми е за другите отбори - ще има скъсани мрежи , кръв и сополи
+1
Levski 1 - 0 Sporting
- Levskar_90
Къф класен ве има 5 мача в професионалния футбол. Ритал цял живот по селските паланки на Франция. Този е Дениран втори номер. Срам ме е, че в ОТБОРА НА НАРОДА - ЛЕВСКИ пристигат такива недоразумения и то за 350 000 евро...
И не го сравнявай с Дембеле, Дембеле се е разминал с Лацио, Дембеле е от най - добрата школа в ЕВРОПА - КЛЕРФОНТЕН, Дембеле е признат от Ги Ру, като изклячителен талант.
Няма база за сравнение с плажното футболистче от селските паланки на Франция - Карвалито.
Ей ся се прибирам и като видях тая новина незнам, много съм ядосан, няма такъв срам.
Нека Батков си пати с тоя пенсионер, аз никога няма да го приема тоя в отбора на сърцето ми !!
И не го сравнявай с Дембеле, Дембеле се е разминал с Лацио, Дембеле е от най - добрата школа в ЕВРОПА - КЛЕРФОНТЕН, Дембеле е признат от Ги Ру, като изклячителен талант.
Няма база за сравнение с плажното футболистче от селските паланки на Франция - Карвалито.
Ей ся се прибирам и като видях тая новина незнам, много съм ядосан, няма такъв срам.
Нека Батков си пати с тоя пенсионер, аз никога няма да го приема тоя в отбора на сърцето ми !!
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
kaloyanker написа:Представи си,че момчето направи силен полусезон и после бъде продаден на добра цена ... тогава?
Те за Дембеле, който се доказа се дърпат с цената и е само на 24 години, а представи си за 30 годишен футболист дали някой ще извади големите пари

Levskar_90 написа:Къф класен ве има 5 мача в професионалния футбол. Ритал цял живот по селските паланки на Франция. Този е Дениран втори номер. Срам ме е, че в ОТБОРА НА НАРОДА - ЛЕВСКИ пристигат такива недоразумения и то за 350 000 евро...
Абе млъкни бе - Дембеле като беше в Локо знаеше ли , че е бил в "най-добрата школа в Европа " а ? Или го разбра после като доййде при нас . Писнало ми е от такива като тебе - нека да го вивидм първо тогава ще го коментираме , ако не става естествено че ще го изгоним. Дембеле не може да остане при нас - набий си го в тъпата глава и стига си ревал .

Levskar_90 написа:Браво Батков наистина докара едно класно недоразумение в Левски с 5 мача в професионалния футбол( без престоя му в Локо)
Пожелавам ти, тоя да бъде по зле и от Дениран Ортега ! Не взе новия Бербатов - Костов, а това плажно футболистче Карвалито.
Махаш Дембеле и взимаш Ортега 2 номер... нека бъде провал, долна алчна агентурска мишка
грешиш жестоко

- Sleepwalker
- Контакти:
Levskar_90 написа:
Пич, просто хипотетично - ако Карвальо почне да бележи гол след гол, ще ти се промени ли мнението за него?

Levskar_90 написа:Батков Вън, това е подигравка с ЛЕВСКИ
Това пък в каква връзка

България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!