Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Продажбата на Мулдер грешка или необходимост??!!

Мнениеот joring » 07 авг 2013 14:35

bluemoon написа:Ботев има един слаб пост и е точно десния бек , но наще неадекватници готови на драго сърце да им го подсилят! :evil:

Йордан Христов в последните си 2 мача опровергава това становище на някои "специалисти" :mrgreen:
Мюлдер определено е класа и ще подсили конкуренцията отдясно.
Последна промяна от joring на 07 авг 2013 14:38, променено общо 2 пъти.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

urkoto

Мнениеот urkoto » 07 авг 2013 14:37

Тоя въпрос ми звучи като онзи другия - отпадането от Иртиш - срамен гаф или гениален ход?
Извода Уреца ще остави на всеки сам да си ги прецени ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 07 авг 2013 14:38

stg333 написа:ключовия въпрос тук е кой всъщност е казал че го продават, изключвам няколко весели сайта

по-скоро новината е от 7 дни спорт

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот onegavon » 07 авг 2013 14:40

Wishes написа:Двамата от Тотнъм няма да пристигнат в Левски

Ръководството на Левски окончателно се отказа от варианта да привлече Дейвид Бентли и Кристиан Себайос. Шефовете на клуба от стадион „Георги Аспарухов“ са преценили, че тези футболисти не са подходящи в момента.

Бентли, който е свободен агент, е с впечатляваща визитка и мачове за националния отбор на Англия.

Младият испанец Кристиан Себайос не е толкова популярен, но е считан за сериозен талант. Най-вероятно сините не искат да рискуват с неговото привличане, за да не стане издънка, като с Жоао Силва, който дойде от Евертън, но перманентно е резерва.

Източник:
[offtopic]http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=364743[/offtopic]

Така значи не са подходящи,ами кои са подходящи сигурно център -нападателя на Севойно или на Ягодина.Натам трябва да се гледа към братска Сърбия там са истинските звезди тамо е комисиона.

Източването да започне сега,ако мога да перефразирам Ники Кънчев!

Потребителски аватар
FilevV
Контакти:

Мнениеот FilevV » 07 авг 2013 14:47

Мулдер е добър, но в последната година поради липсата на конкуренция за неговия пост се отпусна и го дава доста високомерно. Може би трябва да потърка 3-4 мача пейката 8-)

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 07 авг 2013 14:49

bluemoon написа:Ботев има един слаб пост и е точно десния бек , но наще неадекватници готови на драго сърце да им го подсилят! :evil:

Данчо Христов е добър, по-добър от Мулдер.
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2013 14:57

samo_levski написа:@ milen.hristov

приятел, да съм споменавал гонзо някъде? малко ми напомняш на едни определени червени хора и тяхното говорене...

сирака пък ми напомня на един определен цар, който затънал в дългове от комар, дойде да оправи положението за определен брой дни, но определено
оправи само себе си. дали има някакъв паралел между него и сирака, ти как мислиш?

Разбирам да има недоверие ако никога не беше се занимавал с футбол, или да нямаше никакви успехи.
И на мен не ми харесва, че няма необходимата селекция, но дайте да затвори трансферният прозорец и да критикуваме след това. Да изчакаме да мие първият полусезон и да критикуваме след това.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 авг 2013 15:02

milen.hristov написа:
samo_levski написа:@ milen.hristov

приятел, да съм споменавал гонзо някъде? малко ми напомняш на едни определени червени хора и тяхното говорене...

сирака пък ми напомня на един определен цар, който затънал в дългове от комар, дойде да оправи положението за определен брой дни, но определено
оправи само себе си. дали има някакъв паралел между него и сирака, ти как мислиш?

Разбирам да има недоверие ако никога не беше се занимавал с футбол, или да нямаше никакви успехи.
И на мен не ми харесва, че няма необходимата селекция, но дайте да затвори трансферният прозорец и да критикуваме след това. Да изчакаме да мие първият полусезон и да критикуваме след това.

То от толкоз чакане го докарахме дотук! Селекция се прави преди началото на сезона, не по време! Разбирам да имаме футболисти, майната му, ама то некви откровени недоразумения.

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Мнениеот Bathory » 07 авг 2013 15:08

Тоя докато е титуляр в Левски,винаги ще сте на такова ниво.
По-скоро необходимост,личи че Йоканович разбира от футбол,дойде и веднага се усети че от тоя не става нищо.Един бек най-вече трябва да е силен в защита,а Мюлдер постояно е напред.Пък да не говорим каква заплата взима..
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 авг 2013 15:15

"Никакъв шанс няма Дъстли да отиде в "Ботев". Той е играч на "Левски" и засега остава такъв. Колкото до Рамон Лопес - аз не съм чул, че ще го продаваме, а и нямаме такова намерение", заяви Сираков пред БЛИЦ.

Директорът на "Левски" разкри и дали сръбският защитник Марко Путинчанин ще подпише договор със "сините". "Путинчанин няма да играе при нас", кратко и ясно каза Сираков.

това е достатъчно по-темата.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”