Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот AN71 » 10 фев 2013 22:32

sin4ec написа:Холандецът играе по двата фланга, а сам казва, че се чувства най-добре като плеймейкър. Нека го видим в няколко мача и тогава да съдим! Момчето има хъс и желание да се развива, вие му ебахте майката още преди да облече синия екип! Взехме 6 човека, млади момчета, с перспектива-някои ще станат, други-не. На кой отбор селекцията му е 100 %? Или дайте да ги осерем и оплюем, пък после да видим...Чорбарска работа!

При това съм сигурен че всичките който бяха взети не са с такива заплати с колкото бяха освободените ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 фев 2013 22:35

Ние трябва веднъж завинаги да се отърсим от мисленето, че сме някакъв футболен фактор в Европа! Че при нас се блъскат да дойдат Меси и Роналдо, Дрогба и Рууни! Трябва да обърнем поглед към млади и перспективни играчи, към собствената школа и да градим отбор с години. Без оглед на резултатите. На един нов играч му трябва средно година за да си разкрие потенциала, ние след два мача ги почваме! Дали днес играем същото, както преди 5 месеца? Определено не, а как ще играем след 5 месеца? Да ги оставим на мира!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 10 фев 2013 23:13

Кирил Домусчиев е дал интервю пред Novsport,където има пасаж свързан с лятната селекция в Левски.Поствам го тук,защото това все пак е тема за трансфери и когато отбора ни не върви и ние се чудим защо в любимия ни син тим има играчи от кол и въже,нека си припомняме тези думи:

„Ние Опоку го изгонихме, Опоку ли Мопоку ли, какъв беше. Той даже не беше за нашия отбор. Колегиално даже звъннахме на колегите от Левски, даже и Тодор може да го потвърди да ги предупредим, защото разбрахме, че им го предлагат. Не знам какво се е случило, за да го вземат.

Това ако е истина,цялото скаутско звено,барабар със старши треньора,изпълнителния директор включително и президента Батков трябва да се потърси отговорност! :evil:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 10 фев 2013 23:15

eelche написа:Кирил Домусчиев е дал интервю пред Novsport,където има пасаж свързан с лятната селекция в Левски.Поствам го тук,защото това все пак е тема за трансфери и когато отбора ни не върви и ние се чудим защо в любимия ни син тим има играчи от кол и въже,нека си припомняме тези думи:

„Ние Опоку го изгонихме, Опоку ли Мопоку ли, какъв беше. Той даже не беше за нашия отбор. Колегиално даже звъннахме на колегите от Левски, даже и Тодор може да го потвърди да ги предупредим, защото разбрахме, че им го предлагат. Не знам какво се е случило, за да го вземат.

Това ако е истина,цялото скаутско звено,барабар със старши треньора,изпълнителния директор включително и президента Батков трябва да се потърси отговорност! :evil:

ЕЕЕЕ, ти пък! Това го знае всяко хлапе! :lol: Ма наще нали си мислят, че ще ги прецакат и... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 10 фев 2013 23:58

ralka_levskarka написа:
sin4ec написа:Холандецът играе по двата фланга, а сам казва, че се чувства най-добре като плеймейкър. Нека го видим в няколко мача и тогава да съдим! Момчето има хъс и желание да се развива, вие му ебахте майката още преди да облече синия екип! Взехме 6 човека, млади момчета, с перспектива-някои ще станат, други-не. На кой отбор селекцията му е 100 %? Или дайте да ги осерем и оплюем, пък после да видим...Чорбарска работа!

+1914 :!: :!: :!:
И аз наистина не знам какво и е на селекцията. Играчите варират от 22 - 27 годишна възраст, което показва, че се мисли и за бъдещето, отделно и че Силва също е млад. Кога е било това??

Михаил Иванов е много добър вратар и го показа не веднъж в контролите. С това се вдигна и класата на Пламен Илиев.
Везалов и Димов - заформиха добра двойка ЦЗ, бяха спокойни и не чистеха топката на пожар и накъдето им падне. Отделно за там имаме Ели и Милиев. Последният и на мен не ми харесва, но..
Велев - има ли нужда от коментар това момче?? Още в първия мач показа, че има класа.
Василев е много бърз. Вчера на една контра ги съсипа. Центрирането му куца.
Рене - вчера за 8 минути направи две страхотни подавания към Рамос и Йовов, има много добър поглед върху играта.
Родригес - предстои да го видим.

Нека не даваме оценка за играчите още в контролите а ? Помним какво беше с Марсиньо.Много добър в контролите,а после се чудихме как да се отървем. ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 11 фев 2013 00:01

На мен пък до момента Василев,не ми харесва много.Прилича ми на Дани Младенов.Има скорост,но се лута като муха без глава.Забива се в защитниците и губи топката.Нека изчакаме 2-3 официални мача и тогава,ще видим кой става и кой не ! :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 фев 2013 00:03

Stanislav_Ivanov написа:Нека не даваме оценка за играчите още в контролите а ? Помним какво беше с Марсиньо.Много добър в контролите,а после се чудихме как да се отървем. ;)

Така е, ама се развълнувах нещо :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 11 фев 2013 00:04

ralka_levskarka написа:
Stanislav_Ivanov написа:Нека не даваме оценка за играчите още в контролите а ? Помним какво беше с Марсиньо.Много добър в контролите,а после се чудихме как да се отървем. ;)

Така е, ама се развълнувах нещо :mrgreen:

Няма лошо. :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 фев 2013 00:07

Винаги ми е било интересно като се каже, нека изчакаме 2-3 официални мача и тогава ще видим дали става или не, е аджеба той ако в контроли не става дето няма напрежение, в официален мач не го и чакай, а и не беше ли мястото точно контролите и тренировки, в който трябва да се докажеш за да спечелиш титулярно място?

Как да каже човек лоша дума за Вутов, като момчето се влага на макс във всеки един момент в който му се дава шанс и определено играта му е много добра.

точно това мислене трябва да се изкорени от мислите на ръководители, треньори и играчи, и тогава отборите ни да дръпнат напред ще се случи на 100%.
Последна промяна от BadBoy на 11 фев 2013 00:10, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 11 фев 2013 00:09

BadBoy написа:Винаги ми е било интересно като се каже, нека изчакаме 2-3 официални мача и тогава ще видим дали става или не, е аджеба той ако в контроли не става дето няма напрежение, в официален мач не го и чакай, а и не беше ли точно контролите и тренировки, в който трябва да се докажеш за да спечелиш титулярно място?

Как да каже човек лоша дума за Вутов, като момчето се влага на макс във всеки един момент в който му се дава шанс и определено играта му е много добра.

точно това мислене трябва да се изкорени от мислите на ръководители, треньори и играчи, и тогава отборите ни да дръпнат напред ще се случи на 100%.

Дадох ти пример с Марсиньо :)

Върни се в “Архив”