Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Треньор на Левски от 05.04 (четвъртък) ?

Мнениеот 727150 » 03 апр 2012 21:33

Teo написа:Мъри и Наско, това ще дойде на 5-ти ;)

Как си представяш Тонев да бъде началник на Наско ?
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 03 апр 2012 21:34

joro bad написа:Пичове, вече ми писна от това вайкане и тази истерия. Абе кой е този Батков, Костов, Тонев и т.н. Стига толкова. Знам, че всички ви боли много, ужасно много. Розовите вече, пак започнаха да сънуват розови сънища. Трябва всички да знаем и разберем едно, че всички тези, които ни причиняват това, скоро никой няма да ги помни, няма да ги има в съзнанието и историята на любимият ни клуб и че: ЛЕВСКИ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ! ЛЕВСКИ Е СЪЗДАДЕН И Е ЕДИНСТВЕНО НА НАС ФЕНОВЕТЕ! ЛЕВСКИ Е НАД ВСИЧКО И НАД ВСЕКИ! ЛЕВСКИ Е В СЪРЦАТА И ДУШИТЕ НИ! ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo

Кой ти каза, че никой няма да помни Батков, Костов, Тонев и Гонзо ?! Аз ти гарантирам, че ти лично ще ги запомниш много добре докато си жив !!!!
Изображение

THE G.A.M.E

Re: 05.04 или 24.04

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2012 21:39

Абе аз вече сериозно започвам да се дразня от тия дати ...
Само някви дати валят, при някой негативен момент !

Ми излезте и кажете - Не ни харесват как се развиват нещата.
-"Гонзо" неможа да се справи с тези 2 мача, така че смятаме да го сменим с друг до краят на сезона.
- Преговаряме ( или ще започнем преговори ) ... С еди кой си.
- Смятаме ( обмисляме ) да направим - това и това, това и това.

Какви са тези дати, срокове, тайни, строго-секретни операции, незнам !!
По-този начин, само изнервят и без това изнервената до крайност синя общественост !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

joro bad

Мнениеот joro bad » 03 апр 2012 21:41

TB1957 написа:
joro bad написа:Пичове, вече ми писна от това вайкане и тази истерия. Абе кой е този Батков, Костов, Тонев и т.н. Стига толкова. Знам, че всички ви боли много, ужасно много. Розовите вече, пак започнаха да сънуват розови сънища. Трябва всички да знаем и разберем едно, че всички тези, които ни причиняват това, скоро никой няма да ги помни, няма да ги има в съзнанието и историята на любимият ни клуб и че: ЛЕВСКИ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ! ЛЕВСКИ Е СЪЗДАДЕН И Е ЕДИНСТВЕНО НА НАС ФЕНОВЕТЕ! ЛЕВСКИ Е НАД ВСИЧКО И НАД ВСЕКИ! ЛЕВСКИ Е В СЪРЦАТА И ДУШИТЕ НИ! ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo

Кой ти каза, че никой няма да помни Батков, Костов, Тонев и Гонзо ?! Аз ти гарантирам, че ти лично ще ги запомниш много добре докато си жив !!!!

Без коментар за тебе, розово-бяло-жълт! ;) :idea:

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 03 апр 2012 21:43

ГОНЗО Е УВОЛНЕН ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 03 апр 2012 21:45

Жоржиньо написа:ГОНЗО Е УВОЛНЕН ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!

КЪДЕ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 апр 2012 21:46

Това на 100% ли е ?

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 03 апр 2012 21:47

ЕМИЛ написа:

Това на 100% ли е ?

***.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 апр 2012 21:48

727150 написа:
ЕМИЛ написа:

Това на 100% ли е ?

***.

Значи партенка . Дон бидон само лъжи постват .

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 03 апр 2012 21:49

Пичове, и на мен ми е много болно, но... трябва да си признаем, че това, което става в "Левски", е олицетворение на целия т.нар. "преход" в България.

Всички ние, като общество и държава, допуснахме непрозрачно финансиране във футбола, неясни отношения във връзка със собствеността на бази и терени и като за капак - президент на най-обичания клуб да е бивш доносник на ДС и адвокат с... меко казано - съмнителен произход на капитала. Някой някога задавал ли е въпроса откъде всъщност произхождат средствата на БаткOFF? Откъде един адвокат може да "задели" над 30 милиона лева за издръжката на футболен клуб?

Напълно се присъединявам към мненията, че всяко начало си има край и просто БаткOFF трябва да се раздели с акциите си в "Левски". Повече от крайно време е! (да не би всичко да е с цел обезценката на клуба?)

Също така - в никакъв случай не съм за завръщането на Мъри и Наско. Те допуснаха прекалено много грешки, дискредитираха се достатъчно, за да ги смятаме за някакви "спасители" или вид "последна инстанция". Наско, за жалост, явно е един покерджия, а комарджиите са хора, които могат да продадат дори и най-милото си просто за едни пари...

Гонзо, очевАдно, няма нито футболния, нито чисто човешкия интелект, вкл. и образованието, да бъде ръководител и треньор на този отбор. Да се чуди човек какъв е статусът му сега без прословутия лиценз "Про?!

Наистина е срамно и излагащо за клуб като "Левски" да е забъркан в толкова много бъркотии... Да не иска никой да поеме най-популярния клуб в страната?! Това говори за тотална корумпираност на ръководството на "Левски" - явно става дума само за "игри" (но не футболни), интриги, зависимости, подмолни отношения и т.н. и т.н.

Жалка картинка... жалка...

Ако е въпроса Гонзо да си вземе 280 хил. лв, ами... толкоз ли няма кой да ги плати тия пари в крайна сметка? Иво Тонев, ВТБ? Хайде, време е да бъдем без БаткOFF, Гонзо, но и без никакви завръщания на Наско и Мъри...

Надеждата умира последна!

Върни се в “Архив”