delqnski47 написа:Кви билети бре,нали ви се води ужким контролаАма няма да се учудя,ако Борат направи така да ви иска пари..
Т.нар Контрола с Вердер Бремен беше 5лв В 2лв Б и 10лв А сектор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Кви билети бре,нали ви се води ужким контролаАма няма да се учудя,ако Борат направи така да ви иска пари..
Kobra666 написа:Бай дъ уей, по темата : Хора като Топчо и Мечо са рядкост в днешно време , облекат ли СИНЯТА ФЛАНЕЛКА душата си дават за РЕЛИГИЯТА ЛЕВСКИ.Стискам палци някой ден всички ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ да мислят така и за Табаков , Цачев , Митрев и компания.Във форма или не ще имат място в сърцата ни.Ако Кокала е треньор няма да робува на имена, а ще гледа формата.Сините фенове знаят кой какво и колко е дал за Левски и що е футболист със СИНЯ кръв / колкото и малко да останаха/
vesodoc написа:Извинявайте, за темата. Левскар съм. Не искам да провокирам никого.
Но Санта Хулия е направила 1:1 в Сан Марино, на Тре Фиори. Аз лично предпочитах Левски да играе с отбора на Сан Марино.
Обаче по-вероятно е да играем с андорците.
Сериозно се опасявам, че нашите ще подходят несериозно и ще се мъчат много с тях!!!
Само ще ви припомня на колко пъти сме се мъчили яко с Андора на ниво национален отбор.
Вашето мнение?
delqnski47 написа:Успех му давам,въпреки че съм против завръщане на стари футболисти,минали вече през бившите си отбори!Едва ли ще бъде в такава форма вашия Топчо!
Ваш си проблем де!Това все пак е мое лично мнение!
П.П Ако обаче Борат си мисли да връща без пари стария отбор,много ще съжалявате
Kobra666 написа:delqnski47 написа:Успех му давам,въпреки че съм против завръщане на стари футболисти,минали вече през бившите си отбори!Едва ли ще бъде в такава форма вашия Топчо!
Едно е да връщаш "стари " имена като Демба Нирен или Ней ...друго е хора , които сърцата им туптят за името и религията на отбор ...който и да е той.Такива като Мечо или Топчо и на 34-35г. без да са във форма ще играят с повече сърце и СЕБЕРАЗДАВАНЕ от дузина наемници ..доказали какво е за тях ЛЕВСКИ.
БГарми , гледай си отбора там ..
emsi1964 написа:PFC Litex написа:Честито и до сега нищо изненадващо в селекцията на Левски.
След това привличане се повишава процента за напускането на Рабех.
Да го продават,добър футболист е ,но много цигански номера върти.Топчо си е класа.
delqnski47 написа:Kobra666 написа:delqnski47 написа:Успех му давам,въпреки че съм против завръщане на стари футболисти,минали вече през бившите си отбори!Едва ли ще бъде в такава форма вашия Топчо!
Едно е да връщаш "стари " имена като Демба Нирен или Ней ...друго е хора , които сърцата им туптят за името и религията на отбор ...който и да е той.Такива като Мечо или Топчо и на 34-35г. без да са във форма ще играят с повече сърце и СЕБЕРАЗДАВАНЕ от дузина наемници ..доказали какво е за тях ЛЕВСКИ.
БГарми , гледай си отбора там ..
Той и Йовов е много сърцат,както и останалите ви пенсионери са ви много сърцати ама всички без Гонзо и Петков за нищо не стават!Според мене и ваш Топчо ще бъде същия като дървото Йовов
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта