Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Re: По колко ще са билетите ЛЕВСКИ-Черно море ?

Мнениеот Силвър » 06 юли 2009 00:53

delqnski47 написа:Кви билети бре,нали ви се води ужким контрола :lol: Ама няма да се учудя,ако Борат направи така да ви иска пари..

Т.нар Контрола с Вердер Бремен беше 5лв В 2лв Б и 10лв А сектор ;)

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Левски-селекция за миналото,или за бъдещето?

Мнениеот Kobra666 » 06 юли 2009 00:58

Бай дъ уей, по темата : Хора като Топчо и Мечо са рядкост в днешно време , облекат ли СИНЯТА ФЛАНЕЛКА душата си дават за РЕЛИГИЯТА ЛЕВСКИ.Стискам палци някой ден всички ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ да мислят така и за Табаков , Цачев , Митрев и компания.Във форма или не ще имат място в сърцата ни.Ако Кокала е треньор няма да робува на имена, а ще гледа формата.Сините фенове знаят кой какво и колко е дал за Левски и що е футболист със СИНЯ кръв / колкото и малко да останаха/
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юли 2009 01:07

Kobra666 написа:Бай дъ уей, по темата : Хора като Топчо и Мечо са рядкост в днешно време , облекат ли СИНЯТА ФЛАНЕЛКА душата си дават за РЕЛИГИЯТА ЛЕВСКИ.Стискам палци някой ден всички ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ да мислят така и за Табаков , Цачев , Митрев и компания.Във форма или не ще имат място в сърцата ни.Ако Кокала е треньор няма да робува на имена, а ще гледа формата.Сините фенове знаят кой какво и колко е дал за Левски и що е футболист със СИНЯ кръв / колкото и малко да останаха/

То за Митрев от сега може да се говори само хубаво.Гошо си има достоен заместник. Цачев изглежда супер талантлив,Табаков също.Това което ме притеснява при тия деца е дали могат да издържат едно кърваво гостуване в Перник например.Не се съмнявам в смелостта им,въпреки че 2-3 по-твърди влизания е нормално да ги постреснат малко.Повече се притеснявам дали физиката им го позволява.Все още ми изглеждат крехки.
110 години любов!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Левскари кои искате да е капитан

Мнениеот Kobra666 » 06 юли 2009 01:08

Гонзо винаги ще е капитан и ЛИДЕР и без лента.

Гошо Петков е половин отбор , съгласявам се с всички изказали това мнение нагоре.

П.с.Всички по-малки левскари явно нямат идея колко е дал и какво е ЛЕВСКи за Топчо...да се каже Миланов вместо него е нелепо.

Маноле , моите уважения , но предпочитам Топчо в каквато и да е форма отколкото Рабех , който няма идея какво значи ЛЕВСКИ ( видя се по дискотеките и интервютата му как " не е щастлив в Левски) ...все ми се струва , че първият и да не е във форма със сърце ще играе по-добре от този наемник :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 06 юли 2009 01:26

Всички изброени младоци имат тренинг с червеният отбор при ДЮШ примерно ;) Това им е като начална подготовка за мачове като в Перник ;) Гледал съм на Герена как Табаков им го нанизва не 1 и 2 пъти , а те цял амч го гонят да му треснат някоя балтия :рНяма ли "кървави " мачове ..няма и израстване , влизане в сърцата на сините фенове и т.н. ..Гонзо точно с такива мачове ще остане легенда...завинаги.Надявам се да не са крехки.

п.с.Бях горд , че имаме юноши като Митрев след мача с ЦСКА...Все си мисля , че Борат , ако заповяда на 15-ти да излязат Табаков , Цачев,Митрев,Гаджев и 2-3ма като Топчо и Мечо ...полуаматьорите ще отидат на разгром и всички на стадиона ще им се напълнят сърцата!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Дали няма да подценим Андорците?

Мнениеот glarus_ds » 06 юли 2009 01:29

vesodoc написа:Извинявайте, за темата. Левскар съм. Не искам да провокирам никого.
Но Санта Хулия е направила 1:1 в Сан Марино, на Тре Фиори. Аз лично предпочитах Левски да играе с отбора на Сан Марино.
Обаче по-вероятно е да играем с андорците.
Сериозно се опасявам, че нашите ще подходят несериозно и ще се мъчат много с тях!!!
Само ще ви припомня на колко пъти сме се мъчили яко с Андора на ниво национален отбор.
Вашето мнение?

Грешиш, приятел. Заповядай на 15 юли на Герена, да видиш как ще завърши мача. Ако искаш ми звънни, да го гледаме заедно :!: :)
CHELSEA

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: ТОПУЗАКОВ СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ!

Мнениеот Kobra666 » 06 юли 2009 01:33

delqnski47 написа:Успех му давам,въпреки че съм против завръщане на стари футболисти,минали вече през бившите си отбори!Едва ли ще бъде в такава форма вашия Топчо!
Ваш си проблем де!Това все пак е мое лично мнение!
П.П Ако обаче Борат си мисли да връща без пари стария отбор,много ще съжалявате :!:

Едно е да връщаш "стари " имена като Демба Нирен или Ней ...друго е хора , които сърцата им туптят за името и религията на отбор ...който и да е той.Такива като Мечо или Топчо и на 34-35г. без да са във форма ще играят с повече сърце и СЕБЕРАЗДАВАНЕ от дузина наемници ..доказали какво е за тях ЛЕВСКИ.

БГарми , гледай си отбора там ..
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юли 2009 02:15

Kobra666 написа:
delqnski47 написа:Успех му давам,въпреки че съм против завръщане на стари футболисти,минали вече през бившите си отбори!Едва ли ще бъде в такава форма вашия Топчо!
П.П Ако обаче Борат си мисли да връща без пари стария отбор,много ще съжалявате :!:

Едно е да връщаш "стари " имена като Демба Нирен или Ней ...друго е хора , които сърцата им туптят за името и религията на отбор ...който и да е той.Такива като Мечо или Топчо и на 34-35г. без да са във форма ще играят с повече сърце и СЕБЕРАЗДАВАНЕ от дузина наемници ..доказали какво е за тях ЛЕВСКИ.

Той и Йовов е много сърцат,както и останалите ви пенсионери са ви много сърцати ама всички без Гонзо и Петков за нищо не стават! :lol: Според мене и ваш Топчо ще бъде същия като дървото Йовов ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 06 юли 2009 02:40

emsi1964 написа:
PFC Litex написа:Честито и до сега нищо изненадващо в селекцията на Левски.
След това привличане се повишава процента за напускането на Рабех.

Да го продават,добър футболист е ,но много цигански номера върти.Топчо си е класа.

Тихооо! Рабех никъде няма да ходи. Рабех и Топузаков ще изградят добра защита. Ако мароканеца напусне, значи нищо не правим, защитата ще е зле. По-скоро Бистрон би трябвало да бъде продаден. Друк е въпроса кой би го купил :!:
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 06 юли 2009 02:42

delqnski47 написа:
Kobra666 написа:

Той и Йовов е много сърцат,както и останалите ви пенсионери са ви много сърцати ама всички без Гонзо и Петков за нищо не стават! :lol: Според мене и ваш Топчо ще бъде същия като дървото Йовов ;)

Според мен грешиш за Топузаков и ще го осъзнаеш с течение на мачовете. А за Йовов си прав, голямо дърво беше този полусезон :oops:
CHELSEA

Върни се в “Архив”