Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Левски-селекция за миналото,или за бъдещето?
Добре, има тема за селекцията, няма нужда от други теми.
- heavymetal
- Контакти:
Re: По колко ще са билетите ЛЕВСКИ-Черно море ?
16 min. 1:0 za fehervar

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
heavymetal написа:16 min. 1:0 za fehervar![]()
Пич, темата е друга.

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- santiliana
Абе пичове, що се излагате, че с Топчо и Седрик сме правили селекция за миналото?! Та те в момента нямат конкуренция в отбора. Да не би този бастун Бистрон да е по- добър от Топчо, а?! Или пък някой ще каже, че французина не е класен.Не се излагайте, моля ви! За да бъде добър един отбор трябва да има силна сплав от опитни,можещи играчи и млади и перспективни момчета, които в трудни моменти да поведат отбора, а не само от вторите, защото я си припомнете пролетта как Локото ни разпиля на Герена.Такъв резил не помня досега.А като прибавим и факта, че такива като Топчо -мъжкари със "синьо сърце", в днешно време трудно се срещат по нашите терени.Сега само трябва да вземем и един много добър нападател - и сме готови.В ШЛ може и да не успеем, но в ЛЕ ще направим пробив, помнете ми думата. САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Re: Левскари кои искате да е капитан
капитан георги петков, а резервен Гонзо.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
-
- Контакти:
Абе не ме разсмивайте..кви групи в шампионската лига
Вие,ако биете първият кръг ще е добре

Cesc Fabregas написа:groti написа:За сега трансфера на Мечо не е факт.
Момчета сам по себе си трансфер като това не е лош.Лошо е ако някой от завърналите се играе заради името си на мястото на човек в по-добра форма.Ако Мечо е в добра форма нека играе.Все пак не забравяйте,че той може да играе и в средата на терена.Ако,ли е в по-лоша форма от останалите просто ще си седи на скамейката...Поне така се надявам.
Аз доколкото разбрах е направил много силен сезон в Израел.Ако е във форма може да ни помогне много.
Просто за съжаление не разполагаме с млади играчи които да са доказали,че могат да се справят както в първенството,така и е евротурнирите.
Разбирам идеята на колегата,който я е пуснал и отчасти го подкрепям,но възрастта не трябва да е порок.И аз искам да купуваме млади и перспективни играчи или да налагаме такива,но е трудно в такъв момент да зарежеш идеята за пробив в ШЛ и да се концентрираш върху бъдещето.
не си ли по-съгласен да изпуснем 1,или дори 2 участия ако щеш в групите на ШЛ,но в следващите 4-5 години да имаме един добре играещ отбор в ШЛ?
Принципно да.Съгласен съм.Но с предполагаеми 20 млн лева приходи от ШЛ това ще е много по-лесно.А,и както казах аз съм ЗА връщането на старите кучета,само ако играят,когато са в по-добра форма от останалите.Младите не трябва да стават жертва на имената.Поне за Топчо аз съм убеден,че ще заздрави защитата,за това за мен това е супер трансфер.Бардон е много интелигентен играч,а един такъв винаги е полезен в средата на терена.Мечо има моменти на гениалност,които ако успее да ги направи по-чести ще е един от най-добрите.Просто никой не трябва да е абониран за титулярно място.Има и друго..Ако пожертваме ШЛ и опитните сега,няма никаква гаранция,че след 2 години ще имаме достатъчно кадърни млади играчи,с които да постигаме победи.А,младите израстват най-добре покрай някой опитен и сърцат - каквито са и Топчо и Гонзо.
110 години любов!
- smash_the_reds
Може ли да споделите кога е мача и от колко часа?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- Cesc Fabregas
- Контакти:
groti написа:Cesc Fabregas написа:groti написа:За сега трансфера на Мечо не е факт.
Момчета сам по себе си трансфер като това не е лош.Лошо е ако някой от завърналите се играе заради името си на мястото на човек в по-добра форма.Ако Мечо е в добра форма нека играе.Все пак не забравяйте,че той може да играе и в средата на терена.Ако,ли е в по-лоша форма от останалите просто ще си седи на скамейката...Поне така се надявам.
Аз доколкото разбрах е направил много силен сезон в Израел.Ако е във форма може да ни помогне много.
Просто за съжаление не разполагаме с млади играчи които да са доказали,че могат да се справят както в първенството,така и е евротурнирите.
Разбирам идеята на колегата,който я е пуснал и отчасти го подкрепям,но възрастта не трябва да е порок.И аз искам да купуваме млади и перспективни играчи или да налагаме такива,но е трудно в такъв момент да зарежеш идеята за пробив в ШЛ и да се концентрираш върху бъдещето.
не си ли по-съгласен да изпуснем 1,или дори 2 участия ако щеш в групите на ШЛ,но в следващите 4-5 години да имаме един добре играещ отбор в ШЛ?
Принципно да.Съгласен съм.Но с предполагаеми 20 млн лева приходи от ШЛ това ще е много по-лесно.А,и както казах аз съм ЗА връщането на старите кучета,само ако играят,когато са в по-добра форма от останалите.Младите не трябва да стават жертва на имената.Поне за Топчо аз съм убеден,че ще заздрави защитата,за това за мен това е супер трансфер.Бардон е много интелигентен играч,а един такъв винаги е полезен в средата на терена.Мечо има моменти на гениалност,които ако успее да ги направи по-чести ще е един от най-добрите.Просто никой не трябва да е абониран за титулярно място.Има и друго..Ако пожертваме ШЛ и опитните сега,няма никаква гаранция,че след 2 години ще имаме достатъчно кадърни млади играчи,с които да постигаме победи.А,младите израстват най-добре покрай някой опитен и сърцат - каквито са и Топчо и Гонзо.
Със това в синьо съм съгласен,но според мен си заслужава да се опита!Мен ме притеснява това,че едва ли Йовов,Бардон,Телкийски ще приемат ролята на резерви...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !