Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: Левскари кои искате да е капитан
Петков, Гонзо, Топчо и Митрев. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Екипите ?
PFC Litex написа:До сега никъде не е споделяно, че ще сменяте спортната екипировка, като производител
С Улшпорт сме!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Петков трябва да ни е капитан.А след него Гонзо и Живко
Re: ТОПУЗАКОВ СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ!
добре дошъл в нашити редици Топчо.успех и само Левски
Re: ТОПУЗАКОВ СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ!
Браво!Най-накрая един смислен трансфер - тоя бастун Бистрон да го махат по най-бързия начин.Топчо е мъжага и истински Левскар и съм сигурен, че с Рабех могат да направят супер централна двойка защитници 
Добре дошъл отново и успех Топчо!

Добре дошъл отново и успех Топчо!
Топчо - капитан!Няма спор 

rashid
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Левски-селекция за миналото,или за бъдещето?
Първо искам д апомоля модераторите д ане ми трият темата,ако е възможно!
Сега се чу,че и Мечо Телкийски щял да се връща на Герена.Я сега да сметнем колко играчи над 30те се насъбраха в отобра.Почваме със Гошо Петков и Гонзо,но те са незаменими,и срещу тях нямам нищо против.След това идват новопривлечените Бардон и Топузаков-хора дали много на отбора,но преди доста години.Според мен на тази възраст не могат да допринесат с нищо заразвитието на отбора като цяло.Освен това видяхме какво играе Йовов през целия пролетен дял от шампионата...нищо,пълна трагедия...но все пак е нормално,той си е на години,както и доста от играчите в него.На сериозна въздраст е и Вагнер,който все по-често издиша...
та колко се насъбраха дотук...7 от 11 ни предполагаеми титуляра са над 30те години!Като се има предвид,че и исканите Жоб е над 31,а Кривия е на 35(!!!)за какво говорим?Но тепоне не е сигурен...засега!
Кажете какво мислите за селекцията,защото аз сериозно започвам да се притеснявам!

Сега се чу,че и Мечо Телкийски щял да се връща на Герена.Я сега да сметнем колко играчи над 30те се насъбраха в отобра.Почваме със Гошо Петков и Гонзо,но те са незаменими,и срещу тях нямам нищо против.След това идват новопривлечените Бардон и Топузаков-хора дали много на отбора,но преди доста години.Според мен на тази възраст не могат да допринесат с нищо заразвитието на отбора като цяло.Освен това видяхме какво играе Йовов през целия пролетен дял от шампионата...нищо,пълна трагедия...но все пак е нормално,той си е на години,както и доста от играчите в него.На сериозна въздраст е и Вагнер,който все по-често издиша...
та колко се насъбраха дотук...7 от 11 ни предполагаеми титуляра са над 30те години!Като се има предвид,че и исканите Жоб е над 31,а Кривия е на 35(!!!)за какво говорим?Но тепоне не е сигурен...засега!
Кажете какво мислите за селекцията,защото аз сериозно започвам да се притеснявам!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: Левски-селекция за миналото,или за бъдещето?
засега къртиме със селекцията.нищо перспективно не взимаме,а и не продаваме младите на запад да се развиват.
просто кажете БАТКОВ и ви става ясно
Само Левски.Никога няма да спра да те обичам
просто кажете БАТКОВ и ви става ясно
Само Левски.Никога няма да спра да те обичам
NeRaDzYrA написа:rashid
той и за дискотеките нестава да е капианос мучачос