Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов официална тема
Сигурен съм,че 90 % от феновете искат Костов да не си беше тръгвал.За чий *** тогава Тонев не го накара да остане?Не мисли ли че идват два мача които могат да решат първенството?Сега нов треньор нова тактика и пак някой няма да разбере схемата на игра ...На 100 % съм сигурен,че Костов щеше да наложи близнаците и Вутов в отбора за сметка на мързеливците.Не мисля,че новият треньор ще рискува дори в групата да ги взима и пак ще провалим талантливи юноши ,а точно се намери смел треньор да ги развива.
И тук странни резултати, след високия резултат за Гонзо в гласуването за нов треньор. Както и да е.
Батков обаче има много голяма уста, която урочасва всичко. Спомнете си само, как представи Костов. Едва ли не този човек с години щеше да работи в отбора. А той горкият не можа и един полусезон да се задържи.
Батков обаче има много голяма уста, която урочасва всичко. Спомнете си само, как представи Костов. Едва ли не този човек с години щеше да работи в отбора. А той горкият не можа и един полусезон да се задържи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:И тук странни резултати, след високия резултат за Гонзо в гласуването за нов треньор. Както и да е.
Няма странни резултати - пет пъти писах (и други писаха), че няма смисъл от тази анкета, щото червените ни приятелки цъкат Гонзо, Вили и тем подобни. Въобще не и обръщайте внимание на тая анкета. Хората ще помислят, че хептен сме откачили левскарите.
Re: Николай Костов - Официална Тема
Cayman написа:Жалко е че Костов не издържа на натиска,много отдавна наш треньор не беше налагал юноши и ми се искаше да видя как щеше да ги развие.
Къде видя налагане на юноши само ти си знаеш.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Cayman написа:Жалко е че Костов не издържа на натиска,много отдавна наш треньор не беше налагал юноши и ми се искаше да видя как щеше да ги развие.
Играха в цялата подготовка и беше казано, че ще се разчита на тях в официалните мачове. Само че до преди седмица бяха с нац. отбор. Вутов да речем беше на пейката с Миньор.
tiamat написа:BadBoy написа:Cayman написа:Жалко е че Костов не издържа на натиска,много отдавна наш треньор не беше налагал юноши и ми се искаше да видя как щеше да ги развие.
Играха в цялата подготовка и беше казано, че ще се разчита на тях в официалните мачове. Само че до преди седмица бяха с нац. отбор. Вутов да речем беше на пейката с Миньор.
А що не го пусна,страх ли го хвана?
В подготвителен период много юноши се водят на лагери, истината е в официалните мачове.
За Вутов не беше ли Костов който каза, че ще го пусне в игра или греша?
За Вутов не беше ли Костов който каза, че ще го пусне в игра или греша?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
- metodito
- Контакти:
Cayman написа:За чий *** тогава Тонев не го накара да остане?
Какво не ти е ясно? Мисля, че повечето разбрахме от първите интервюта (не потвърди, но и не отрече) на Тонев, че Костов е пътник от лятото. Костов го докара Гонзо. Тонев взе правомощията на Гонзо. 2+2=4. Предвид търпението на Иванов към Ратко и Ясен, как мислиш кой е форсирал заминаването на Костов - Георги или Иво?
Играха в цялата подготовка и беше казано, че ще се разчита на тях в официалните мачове.
То много неща се казаха този сезон и преди него...
Ясен Петров последно рискува с пускането на юноши и то беше от няма на къде. Те ги вземат на лагери. Децата изпускат подготовката с връстниците си. Мъжете се прибират и забравят за младежите. Малките не играят цяла година или се включват в някой мач на малките, но с влошена форма. И от "талант" постепенно след 2-3 години почва да подритва я в Монтана, я в Калиакра.
Пък най-"забавно" ще е Балджийски да стане шампион. Но не с "Левски".
Аз бях "ЗА" напускането на Ники, но не в този момент. То или трябваше да стане след мача за Купата с Локо (еми не ми казвайте, че три греди и два гола нищо не били!!!) или след мача с Разград, но при положение само, че не вземем максимума от тези два мача.
Защото сега не ми е ясно как ще стане така, че да сме в първата тройка. Не, че с Костов беше много ясно...
Абе я да ви питам аз. Сякаш на никого не му е интересно. Защо не си задавате въпроса: не е ли Батков виновника за това, че не плати на един европейски специалист с доказани евроуспехи-чужденец.
Защото Костов му искаха добра игра, Купа и титла и то на пожар. Първите две... еми човека не се справи с първите две задачи, а третата е следствие от първата. Другият сезон кой знае?! Те го взеха до лятото. Никой не е казвал: "Те, това е." Тонев сега заяви: като вземем някой ще е за дълго.
И нищо чудно да излъже! Защо?! Ами, ако не постигне нужните резултати? А те вече никой не ги знае. Сигурно титла на полусезона и финал в ШЛ...
Батков и Бойко Борисов разказаха играта на този отбор. ББ без да иска. Тоя Тонев, така и не мога да си обясня по каква линия е...
BadBoy написа:Cayman написа:Жалко е че Костов не издържа на натиска,много отдавна наш треньор не беше налагал юноши и ми се искаше да видя как щеше да ги развие.
Във всеки един от мачовете по време на подготовката близнаците и Вутов играеха във абсолютно всеки мач и още тогава Костов каза че ще ги вземе при мъжете пролетта.Близнаците са още с националите а Вутов се върна 1 седмица преди мача с Миньор и беше на пейката и ако резултата не беше 1:0 влизаше за 15-20 минути.Това си е налагане.
metodito написа:Cayman написа:За чий *** тогава Тонев не го накара да остане?
Какво не ти е ясно? Мисля, че повечето разбрахме от първите интервюта (не потвърди, но и не отрече) на Тонев, че Костов е пътник от лятото. Костов го докара Гонзо. Тонев взе правомощията на Гонзо. 2+2=4. Предвид търпението на Иванов към Ратко и Ясен, как мислиш кой е форсирал заминаването на Костов - Георги или Иво?
Тонев коли и беси на Герена и до преди мача с орките многократно изтъкваше,че има доверие в треньора.Слаб ръководител е щом позволява треньора му да си тръгне по средата на пролетният полусезон преди двата му най-завързани мача!Във всяко интервю изтъква как не работел на парче,а в момента ще кърпи положението - едно говори друго прави.