Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Eminem » 24 юни 2011 03:48

Thsmith написа:
Eminem написа:Иса да хваща и Мариянчо и да заминават.

Ей :) Ако разкараме циганина и пари му вземем ... Направо купон вдигам същата вечер :lol:

И аз, как иначе :lol: 3 дневен купон ще вдигна :lol:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 24 юни 2011 08:08

blue avalanche написа:Нападатели има!Нали всички разправяхте,че Киров не бил крило,а нападател.Еми...Други,пък,разправяха,че Младенов щял да е мно-о-о-го ценен като втори нападател.Еми...Имаме и Чаворски.

е тука не мога да съм съгласен с теб...това са оправдания и глупости... имали сме нападатели друг път.... Киров е нападтел да... само, че го дават на Черноморец... я стига глупости... с трици маймуни ще ловим пак.....писна ми да градим отбори всяка година... ще го видим ГОНЗИТО какво ще свърши... но аз се разочаровах.. трябваше да приключи с селекцията до понеделник за да направи пълна подготовка с отбор-а.. а той се бави все още. ще купуваме в движение между мачовете АМАН!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2011 08:48

NIKSANA написа:
blue avalanche написа:Нападатели има!Нали всички разправяхте,че Киров не бил крило,а нападател.Еми...Други,пък,разправяха,че Младенов щял да е мно-о-о-го ценен като втори нападател.Еми...Имаме и Чаворски.

е тука не мога да съм съгласен с теб...това са оправдания и глупости... имали сме нападатели друг път.... Киров е нападтел да... само, че го дават на Черноморец... я стига глупости... с трици маймуни ще ловим пак.....писна ми да градим отбори всяка година... ще го видим ГОНЗИТО какво ще свърши... но аз се разочаровах.. трябваше да приключи с селекцията до понеделник за да направи пълна подготовка с отбор-а.. а той се бави все още. ще купуваме в движение между мачовете АМАН!

"е тука не мога да съм съгласен с теб...това са оправдания и глупости... имали сме нападатели друг път..."
Аз цитирам колеги от форума,според които и на Киров,и на Младенов не било намерено правилното място по терена.Били ги мъчили като крила,пък те си били чистокръвни нападатели.
От твоя коментар не разбрах:трябваше ли да продаваме Иса или не трябваше?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2011 08:52

santiliana написа:

Е да, точно Чаворски и Дани ще ни "дърпат" У Европата, особено... :shock:
Това е несериозно.Ако Гонзо наистина иска да направи Левски шампион,трябва да продължи явната "чистка" в отбора като освен Иса, трансферира и Мариян, и Станчев, и Киров и пр., а на вакантните позиции се докарат качествени играчи.Иначе си чиста проба алъш вериш и трупане на парици от комисионни и закърпване продънения джоб на собственика.Който,между другото не е дал левче от джоба си за Левски.Просто нашия отбор си е на самоиздръжка от това,което заработи в ЕКТ и трансферите.Че даже му помага да си оправя и спешни плащания...Затова сме всъщност и на този хал вече доста време.Но Гонзо е мъжкар и няма да излезе и да каже тези неща.

"Е да, точно Чаворски и Дани ще ни "дърпат" У Европата, особено..."
Миналата есен кой ни "дърпаше У Европата?
Справка:
Дембеле-8 гола
Младенов-5 гола
Иса-4 гола
И твоята позиция не я разбирам. :? Трябваше ли Иса да остане да търка пейката или трябваше да го продадат някъде?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 юни 2011 09:05

Трябва централен защитник :idea: :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 24 юни 2011 09:13

blue avalanche написа:
От твоя коментар не разбрах:трябваше ли да продаваме Иса или не трябваше?

Гледай сега продаваме Иса има 3 възможности:
1) взимаме нов нападател
2) Иван Цветков е другият нападател, не продаваме Тасевски и за негов заместник се ползва Йовов/Мариянчо(който не харесвам)/Гаджев (някой друг т.е. от сегашните)
3) Не продаваме Иса
След като Иса е продаден, а не мисля, че ще купим някой става 2.. и пак мисля, че е рисково... 2-ма нови нападатели, дори не знаеш дали ще се сработят с отбора
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2011 09:16

""Левски продава Иса за €200 000 в Турция"
Левски ще продаде до края на седмицата Исмаил Иса, научи „7 дни спорт". Най-вероятно още днес нападателят ще отлети за Анадола, за да подпише с първодивизионния Карадемир Карабюкспор. На Герена очакват 200 000 евро за футболиста, който не успя да се наложи като титуляр при сините миналия сезон при наличието на Гара Дембеле."
Ако наистина му вземем тези пари...Уха-а-а.
Тези пари за защитник да ги дадат-пак файда!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 юни 2011 09:23

santiliana написа:наред е Нжонго Присо
http://www.youtube.com/watch?v=043z_Y2NmrM

ако Гонзо успее да го вземе,шапка ще му сваля.Защото този камерунец е уникален...Перфектното крило за нас.

Този би бил действително добро попадение. Бързина, дрибъл и борбеност като Гарата. Ако има и неговия голов нюх- чудесно. Пък и доста здрав ми изглежда, с добра физика. Не е хърба като Балтанов, Киров и Огнянов.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 24 юни 2011 09:25

blue avalanche написа:""Левски продава Иса за €200 000 в Турция"
Левски ще продаде до края на седмицата Исмаил Иса, научи „7 дни спорт". Най-вероятно още днес нападателят ще отлети за Анадола, за да подпише с първодивизионния Карадемир Карабюкспор. На Герена очакват 200 000 евро за футболиста, който не успя да се наложи като титуляр при сините миналия сезон при наличието на Гара Дембеле."
Ако наистина му вземем тези пари...Уха-а-а.
Тези пари за защитник да ги дадат-пак файда!

защитник имаме стамболийски (ако го позлваме) и башлиев (поне аз така си мисля)... аз държа на нападател

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 24 юни 2011 09:25

Проблем им били 300 000 евро.Като се сетя че за Рабех дадохме поне 2 пъти повече направо ми става смешно.Дано се бръкнем и го вземем защото друг изход няма.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”