MuFc1878 написа:Този уикенд ли е финалът за КУК
Да, в неделя вечерта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Този уикенд ли е финалът за КУК
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
MuFc1878 написа:Харито ще ви наказва ли отново![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
boabbb написа:JackPackage написа:boabbb написа:Подчертаваш очевидното лиЧичо ти Моу нареждал водещите на "Скай" - все едно те отсъждат дузпите
Като не си гледал предаването недей да коментираш![]()
Нареди ги стабилно всички. Скай затова че не се извиниха на Коста и Челси за "Costa crimes" при положение че не писаха нищо за тоя мръшляка от Бърнли. Ония му викат че има положения в полза на Челси освен против и той им каза да кажат едно освен това на Кейхил на Анфийлд и ония мълчаха като пукъли
Съдията не изгони Иванович срещу ЕвертънВкъщи не можеш да вкараш на Бърнли, претендираш да сте най-добри, а се оправдаваш със съдията ... малко нагличко идва. Никой не е длъжен да ви дава дузпи като на Тотнъм и Арсенал
Все пак сте си отборче от ранга на Уест Хям
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
locke написа:Някъде може ли да се намери цялото интервю на Моуриньо пред скай, защото намирам само откъси?
JackPackage написа:locke написа:Някъде може ли да се намери цялото интервю на Моуриньо пред скай, защото намирам само откъси?
http://www.gettyfooty.com/2015/02/tv-show-goals-on-sunday-skysports.html
Тук мисля че го има цялото
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта