blue atak написа:ДАно поне да земем заместник като него да играе според мен генчев е добър вариант макар да е стар вече
Какъв заместник?!?
Ще вземем някой ,само ако е свободен агент.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue atak написа:ДАно поне да земем заместник като него да играе според мен генчев е добър вариант макар да е стар вече
BadBoy написа:Трансфера трябва да е с доста добри параметри, в противен случай невиждам никаква друга причина Гаджев да избере този отбор.
turbogena написа:blue atak написа:ДАно поне да земем заместник като него да играе според мен генчев е добър вариант макар да е стар вече
Какъв заместник?!?![]()
![]()
Да не мислиш ,че парите от Гаджев ще отидат за трансфери?
Ще вземем някой ,само ако е свободен агент.
levski_shampion написа:BadBoy написа:От офи форума на Левски:Пичове забравих да ви кажа,оня ден бех с баща ми в едно кафе и се видяха с Гошо Георгиев(Карчо).Разправяше каква хард сцена от късен филм е Левски.Каза,че всичко е мафия и сподели един интересен случай.Били са заедно с откривателя на таланти Дончо Донев в Португалия да гледат футболисти,обаче всичко качествено било от 1 млн евракис нагоре и му казал,Дончо кво правим тука само да си бараме кожените кълба и Дончо казал,а бе нищо нали сме на екскурзия!
Ало,не ми плагиатствайте kоментарите ако обичате!Забравих да споделя мнението му,че Илиан Илиев е най-голямата мишка която може да съществува и,че всичко което искал му е било изпълнено
blue atak написа:каде с тея деца б група
comorad написа:blue atak написа:каде с тея деца б група
Тъй като ще играем в първата сермица Б група е невъзможна. А и Цоневи дори и младежи за А група са си добри играчи
BadBoy написа:levski_shampion написа:BadBoy написа:От офи форума на Левски:Пичове забравих да ви кажа,оня ден бех с баща ми в едно кафе и се видяха с Гошо Георгиев(Карчо).Разправяше каква хард сцена от късен филм е Левски.Каза,че всичко е мафия и сподели един интересен случай.Били са заедно с откривателя на таланти Дончо Донев в Португалия да гледат футболисти,обаче всичко качествено било от 1 млн евракис нагоре и му казал,Дончо кво правим тука само да си бараме кожените кълба и Дончо казал,а бе нищо нали сме на екскурзия!
Ало,не ми плагиатствайте kоментарите ако обичате!Забравих да споделя мнението му,че Илиан Илиев е най-голямата мишка която може да съществува и,че всичко което искал му е било изпълнено
Къде видя плагиатстване при положение, че съм цитирал същия и съм посочил източника?
Относно продажбата на Гаджев, тръгна си единствения левскар в отбора, продажбата беше неизбежна, но дестинацията лично за мен е шок.
Генчев не може да стъпи на Гаджев на малкия пръст.
zlatan написа:BadBoy написа:Трансфера трябва да е с доста добри параметри, в противен случай невиждам никаква друга причина Гаджев да избере този отбор.
имаш предвид параметрите за Владо.Аз така те разбирам,щото той искаше да играе в добър отбор,не казва топ 4-първенствата.
Договорът на национала с Левски е до лятото и трансферът е добро решение и за двете страни.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта