Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот turbogena » 21 яну 2014 22:37

blue atak написа:ДАно поне да земем заместник като него да играе според мен генчев е добър вариант макар да е стар вече ;)

Какъв заместник?!? :lol: :mrgreen: :lol: Да не мислиш ,че парите от Гаджев ще отидат за трансфери?
Ще вземем някой ,само ако е свободен агент.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Червенков взима Гаджев от Левски

Мнениеот zlatan » 21 яну 2014 22:38

BadBoy написа:Трансфера трябва да е с доста добри параметри, в противен случай невиждам никаква друга причина Гаджев да избере този отбор.

имаш предвид параметрите за Владо.Аз така те разбирам,щото той искаше да играе в добър отбор,не казва топ 4-първенствата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 21 яну 2014 22:39

turbogena написа:
blue atak написа:ДАно поне да земем заместник като него да играе според мен генчев е добър вариант макар да е стар вече ;)

Какъв заместник?!? :lol: :mrgreen: :lol: Да не мислиш ,че парите от Гаджев ще отидат за трансфери?
Ще вземем някой ,само ако е свободен агент.

Таман де генчев е сбододен агент :) екстра е за нас няма претенции големи за пари :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 21 яну 2014 22:40

levski_shampion написа:
BadBoy написа:От офи форума на Левски:
Пичове забравих да ви кажа,оня ден бех с баща ми в едно кафе и се видяха с Гошо Георгиев(Карчо).Разправяше каква хард сцена от късен филм е Левски.Каза,че всичко е мафия и сподели един интересен случай.Били са заедно с откривателя на таланти Дончо Донев в Португалия да гледат футболисти,обаче всичко качествено било от 1 млн евракис нагоре и му казал,Дончо кво правим тука само да си бараме кожените кълба и Дончо казал,а бе нищо нали сме на екскурзия!

Ало,не ми плагиатствайте kоментарите ако обичате! :twisted:Забравих да споделя мнението му,че Илиан Илиев е най-голямата мишка която може да съществува и,че всичко което искал му е било изпълнено :shock:

Къде видя плагиатстване при положение, че съм цитирал същия и съм посочил източника?

Относно продажбата на Гаджев, тръгна си единствения левскар в отбора, продажбата беше неизбежна, но дестинацията лично за мен е шок.
Генчев не може да стъпи на Гаджев на малкия пръст.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 21 яну 2014 22:42

blue atak написа:каде с тея деца б група ;)

Тъй като ще играем в първата сермица Б група е невъзможна. А и Цоневи дори и младежи за А група са си добри играчи

cisterna
Контакти:

Мнениеот cisterna » 21 яну 2014 22:44

Най-важното ,беше Влади да отиде в отбор със спокойствие ,зада разгърне себе си ,
В финансов аспект Севастопол е обезпечен благодарение на благодетелят им ..... и много чеченски спонсори !
Борбата за оцеляване,обаче ще предизвика ,паника както в новият старши ... така и в играчите,

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 21 яну 2014 22:45

comorad написа:
blue atak написа:каде с тея деца б група ;)

Тъй като ще играем в първата сермица Б група е невъзможна. А и Цоневи дори и младежи за А група са си добри играчи

Трудно ще понесът тежеста и ще играят малко няма да ги пускат ;)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 21 яну 2014 22:45

BadBoy написа:
levski_shampion написа:
BadBoy написа:От офи форума на Левски:
Пичове забравих да ви кажа,оня ден бех с баща ми в едно кафе и се видяха с Гошо Георгиев(Карчо).Разправяше каква хард сцена от късен филм е Левски.Каза,че всичко е мафия и сподели един интересен случай.Били са заедно с откривателя на таланти Дончо Донев в Португалия да гледат футболисти,обаче всичко качествено било от 1 млн евракис нагоре и му казал,Дончо кво правим тука само да си бараме кожените кълба и Дончо казал,а бе нищо нали сме на екскурзия!

Ало,не ми плагиатствайте kоментарите ако обичате! :twisted:Забравих да споделя мнението му,че Илиан Илиев е най-голямата мишка която може да съществува и,че всичко което искал му е било изпълнено :shock:

Къде видя плагиатстване при положение, че съм цитирал същия и съм посочил източника?

Относно продажбата на Гаджев, тръгна си единствения левскар в отбора, продажбата беше неизбежна, но дестинацията лично за мен е шок.
Генчев не може да стъпи на Гаджев на малкия пръст.

Не може но за без пари толкос колега :mrgreen: :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 21 яну 2014 22:48

zlatan написа:
BadBoy написа:Трансфера трябва да е с доста добри параметри, в противен случай невиждам никаква друга причина Гаджев да избере този отбор.

имаш предвид параметрите за Владо.Аз така те разбирам,щото той искаше да играе в добър отбор,не казва топ 4-първенствата.

Севастопол е далече от определението добър отбор, за това и се спирам единствено на личните финансовите параметри по договора, договор, който е само за шест месеца, това е още един парадокс.
Договорът на национала с Левски е до лятото и трансферът е добро решение и за двете страни.

По тази причина според мен Левски едва ли ще получат сериозна сума за този трансфер, няма отбор, който да извади големи пари за играч, който ще подпише само за шест месеца.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 яну 2014 22:49

От една страна добре,от друга зле.Ситуацията е такава,че няма угодия за никой.
Изображение

Върни се в “Архив”