Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот pampi » 21 мар 2014 16:05

Кашчей написа:
pampi написа:
Кашчей написа:
W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?

15 календарни дни, броени от днес.

При нужда - "... Срокът ще бъде удължен с 20 дена или месец..."- заяви Александър Томов, веднага след като "червеният" тим официално излезе на борсата.

Аха... и после още с месец :mrgreen:
Я кажи УК с какви средства ще се попълва и защо все още няма документ в ТР за едновременно намаляване и увеличаване на УК? Аз не разбирам и затова питам теб, който явно си запознат.

И още нещо.. как сте официално излезли на борсата, след като не сте регистрирани там?

Понеже математиката не ти е сила, ще ти помогна... :lol:
При лотове от примерно 30 акции технически на ден могат да се реализират между 60 и 100 хиляди акции... 15 дена по 100 000 са 1500000 акции. При търсене и неизпълнени заявки след 15 ден срокът се удължава, защото за 3000000 акции при тези малки лотове трябват поне 45 дена... Анадънму аркадаш?
Как те питам аз тебе ЦСКА емитире акции на борсата, щом не е регистриран там. Едно линкче http://www.infostock.bg/infostock/scree ... ticker=PFC
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 мар 2014 16:06

Кашчей написа:
RedeviL написа:Ами уж в Народното събрание са гласували на първо четене промени в Закона за физическото възпитание и спорта.. Кога обаче Министерството на спорта ще ги даде на ЦСКА за безвъзмездно ползване - не мога да кажа!

Тези промени, които Таню Киряков и ко опитаха да прокарат изобщо не са влизали в дневния ред на НС. Знам го от първа ръка от човек, който работи там и не е в бюфета или в хигиената.

Ами инфото ми е от спортал.. Темата беше за някакви нови инвеститори за стадиона и в нея ставаше въпрос точно за концесията, която е свързана с тези промени в закона за физ. възпитание. Освен те да лъжат...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 21 мар 2014 16:06

Много ги разбираш, специалистче?
Последна промяна от Venko123 на 21 мар 2014 16:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 21 мар 2014 16:06

Кашчей написа:
memnto написа:Е не виждаш ли - става. :roll: :lol: :lol:

Е, то за вас всичко става :mrgreen:
Сега ще чакам с нетърпение да видя след 09.04 кой ще е в новите НС и УС и дали пак ще има фалшив протокол, като този за ОС, без да е имало официално обявена покана в ТР и където нещата яко се разминаваха 8-)

И аз чакам с нетърпение. Нещо като финал на ШЛ е за мен. :lol: 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2014 16:08

memnto написа:
Кашчей написа:
Тези промени, които Таню Киряков и ко опитаха да прокарат изобщо не са влизали в дневния ред на НС. Знам го от първа ръка от човек, който работи там и не е в бюфета или в хигиената.

Еми питай го него де и за концесиите де. :roll:

Че какво общо има НС с концесиите, които се дават от едно министерство?
Въпросният човек тогава ми обясни, че промените в закона са внесени твърде късно и няма санкция на Председателя (наистина нямаше в документа) и няма как да бъдат внесени за разглеждане. Когато са ги внасяли Миков не беше в България, а имало някакъв допустим срок, след който няма как да се разглеждат. Доколкото разбрах, след май месец могат да опитат отново.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 мар 2014 16:09

ЦСКА все още не е минала на БФБ, но реално акциите се продават през нея.. Има си и борсов код, който е PFC.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2014 16:11

RedeviL написа:
Кашчей написа:
RedeviL написа:Ами уж в Народното събрание са гласували на първо четене промени в Закона за физическото възпитание и спорта.. Кога обаче Министерството на спорта ще ги даде на ЦСКА за безвъзмездно ползване - не мога да кажа!

Ами инфото ми е от спортал.. Темата беше за някакви нови инвеститори за стадиона и в нея ставаше въпрос точно за концесията, която е свързана с тези промени в закона за физ. възпитание. Освен те да лъжат...

Определено имаше такива индикации, дори министърът на МФВС каза нещо от сорта, но за целта е трябвало да се внесе този законопроект до определена дата, а тя е пропусната.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2014 16:16

pampi написа:
Кашчей написа:
pampi написа:
Кашчей написа:
W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?

15 календарни дни, броени от днес.

При нужда - "... Срокът ще бъде удължен с 20 дена или месец..."- заяви Александър Томов, веднага след като "червеният" тим официално излезе на борсата.

Аха... и после още с месец :mrgreen:
Я кажи УК с какви средства ще се попълва и защо все още няма документ в ТР за едновременно намаляване и увеличаване на УК? Аз не разбирам и затова питам теб, който явно си запознат.

И още нещо.. как сте официално излезли на борсата, след като не сте регистрирани там?

Понеже математиката не ти е сила, ще ти помогна... :lol:
При лотове от примерно 30 акции технически на ден могат да се реализират между 60 и 100 хиляди акции... 15 дена по 100 000 са 1500000 акции. При търсене и неизпълнени заявки след 15 ден срокът се удължава, защото за 3000000 акции при тези малки лотове трябват поне 45 дена... Анадънму аркадаш?
Как те питам аз тебе ЦСКА емитире акции на борсата, щом не е регистриран там. Едно линкче http://www.infostock.bg/infostock/scree ... ticker=PFC

Виж сега.... техническият срок за обработка не означава, че и след тези 15 дена могат да се подават заявки и купуват акции-нека не смесваме нещата. След тези 15 дена може да има определен срок , за обработка и окончателна информация. И при тази компютаризицаия да ти трябват 45 дена, за да обработиш данните от 11 работни дни е малко смешно!
Ай да те питам и аз теб, ако сте регистрирани, защо ви трябват определен брой продадени акции, за да ви регистрират на борсата?
ЦСКА емитира акции за първично предлагане, без да е попълнил УК в момента. Каза се, че имало документ от ОС, на което е взето решение за едновременно намаляване и увеличаване на капитала, но това решение все още не е публикувано в ТР-там си стои решение за увеличаване, взето през април 2009-а от титаните. Няма (дори в историята) покана за свикване на ОС, та как е свикано, как са вземани решенията, защо имаше разминаване в протокола му и в Книгата на акционерите.. това един Господ знае.
Последна промяна от Кашчей на 21 мар 2014 16:21, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 мар 2014 16:17

Това открих в гуугъл, но не знам дали има някаква връзка..

Държавен вестник , брой 21 от 8.III
УКАЗ № 41 ОТ 05.03.2014 Г. ЗА ОБНАРОДВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ФИЗИЧЕСКОТО ВЪЗПИТАНИЕ И СПОРТА

УКАЗ № 41 ОТ 05.03.2014 Г. ЗА ОБНАРОДВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ФИЗИЧЕСКОТО ВЪЗПИТАНИЕ И СПОРТА
Обн. ДВ. бр.21 от 8 Март 2014г.
На основание чл. 98, т. 4 от Конституцията на Република България

ПОСТАНОВЯВАМ:

Да се обнародва в "Държавен вестник" Законът за изменение и допълнение на Закона за физическото възпитание и спорта, приет от ХLIІ Народно събрание на 27 февруари 2014 г.
Издаден в София на 5 март 2014 г.
Подпечатан с държавния печат.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2014 16:37

RedeviL написа:Това открих в гуугъл, но не знам дали има някаква връзка..

Държавен вестник , брой 21 от 8.III

Обн. ДВ. бр.21 от 8 Март 2014г.
На основание чл. 98, т. 4 от Конституцията на Република България

ПОСТАНОВЯВАМ:

Да се обнародва в "Държавен вестник" Законът за изменение и допълнение на Закона за физическото възпитание и спорта, приет от ХLIІ Народно събрание на 27 февруари 2014 г.
Издаден в София на 5 март 2014 г.
Подпечатан с държавния печат.

Имаше 3 проекта за изменение на ЗФВС. Наистина не знам кой от тях е приет и на второ четене, но ще попитам, когато моят човек се появи в скайпи.
Обещавам ти да те информирам.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”