Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?

Мнениеот PFC Litex » 02 юли 2013 15:45

mistreated написа:
PFC Litex написа:
mistreated написа:
PFC Litex написа:Между другото групата ще остане с един отбор по-малко и ще стане страхотна каша.
Един отбор винаги ще почива, а след това няма да могат да ги разделят по равно на две групи, цирк тоталише

То щото някои отбори не почиваха, като се отказаха Етър. Имало е и много други такива случаи.

Етър се отказаха няколко кръга преди края, а този сезон схемата е коренно различна.
Я кажи как да разделят 13-те отбора и коя група да е от 6, тези дето ще се борят за шампион или тези дето ще се борят за оцеляване?
Никога, ама никога в тази държава футбола няма да се оправи.

Ако Нефтохимик се откажат поради липса на средства пак ли ще питаш същото?

Нефтохимик средства имат, виж за ЦСКА вече е съмнително
Изображение

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 02 юли 2013 15:48

mistreated написа:
didayyord написа:
mistreated написа:
didayyord написа:Именно, не са платени дълговете на Ботев, но и тяхното дружество не си купи един Нефтохимик, за да почне от "А". Те феновете на ЦСКА и следващия път няма да са виновни за дълговете. А феновете на Нафтата виновни ли са, че да ходят по чукарите вместо вас.

Е да де, не си купиха Нефтохимик, а си купиха Металик. Приеми, че тогава просто нямаха парите да си купят отбор от А група.
Феновете на Нафтата за нищо не са виновни, но нека се обърнат към собствениците на техния отбор, както ние се обръщаме към собствениците на нашия.

Хм, че вашите шефове на Иван Асен ли са? А вие от къде имате пари за Нефтохимик. Това не е сделка за втородевизионен отбор, че да струва 100 - 200 хиляди. Не мога да съм сигурен, но предполагам, че става въпрос поне за 2-3 милиона, ако не и повече. Още повече, че обикновено цената на акциите се вдига според търсенето, т.е. Нафтата има пълно право да си вдигне цената. Е вие, ако разполагате с тези пари, защо не покриете с тях най-наложителните задължения и да си продължите със стария отбор. Или ще обещаете на чичко Филипов, че ще му платите по натам и така новото ви дружество, ще почне като старото.

Откъде има пари новото дружество не мисля, че е твоя работа. Иди задай директно въпросът към Стоичков и компания. Тези хора нямат общо с Титан, за да покриват задълженията на боклуците.

Хахах, е нали щяли да сключват договор, че Титан ще изчисти дълговете и всички трябва да сме сигурни, че договора е бетон, мърдане няма. Къв е проблема да си играят с тоя ЦСКА, пък Титан да си чисти дълговте. Те и Титан нямаха нищо общо с Митал, за да покриват задълженията на Лупи. Но аз си казах мнението, измъкнете се сега и много скоро новия и чист ЦСКА, ще по-окалян и задлъжнял от стария.
Последна промяна от didayyord на 02 юли 2013 15:50, променено общо 1 път.

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 02 юли 2013 15:49

Абе що никой не погледне РАЗЛИКИТЕ в случая с Металик?
- Металик е отбор от В група - непрофесионален
- покупката става ПРЕДИ да се поиска и даде лиценз
- в момента Нефтохимик (и Литекс) има лиценз.
- формалните срокове за издаване на лиценз за Агрупа са изтекли

Лицензът е даден на Нефтохимик БУРГАС. Рискувам да твърдя че по правилник, при издаден лиценз, не може да се смени седалището на клуба. ИНаче трябва да се вади нов лиценз - за което сроковете са изтекли.
Добавете към това малоумието с отказване от лиценз за Евротурнирите - с последваща проверка от Уефа кво се дроби тука. Ако не бяха вадили лиценз за пред Уефа, можеше да се снишим...
БФС може да плюе на правилника и да даде покупка на Нафтата + местене на седалището... но тогава някой(БМ) в централата трябва да си заложи гъза, че от Уефа ще си затворят очите и няма да му го нацепат.
А ако не плюе на правилника, отборът трябва да играе годината в Бургас. Като Нефтохимик , със зелени екипи и т.н.

Може и да не съм прав... но според мен чисто формално, няма пречка да се купи Нефтохимик, няма как обаче от тази година отборът да се казва ЦСКА-681 и да играе в София. И най-важното да стане от тази година, правоприемник на ЦСКА Септемврийско Знаме.
Последна промяна от restless на 02 юли 2013 15:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2013 15:49

PFC Litex написа:Нефтохимик средства имат, виж за ЦСКА вече е съмнително

Ти финансов директор в Нефтохимик ли си? :roll: И,ако да,би ли ми доказал,че отбора ти има средства за А Група?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 15:52

didayyord написа: Хахах, е нали щяли да сключват договор, че Титан ще изчисти дълговете и всички трябва да сме сигурни, че договора е бетон, мърдане няма. Къв е проблема да си играят с тоя ЦСКА, пък Титан да си чисти дълговте. Те и Титан нямаха нищо общо с Митал, за да покриват задълженията на Лупи. Но аз си казах мнението, измъкнете се сега и много скоро новия и чист ЦСКА, ще по-окалян и задлъжнял от стария.

Отговорът на този въпрос съм го дал 4-5 страници по-рано. Няма да повтарям, като папагал едни и същи неща, защото някои не могат да четат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 15:53

restless написа:Лицензът е даден на Нефтохимик БУРГАС. Рискувам да твърдя че по правилник, при издаден лиценз, не може да се смени седалището на клуба. ИНаче трябва да се вади нов лиценз - за което сроковете са изтекли.
Добавете към това малоумието с отказване от лиценз за Евротурнирите - с последваща проверка от Уефа кво се дроби тука. Ако не бяха вадили лиценз за пред Уефа, можеше да се снишим...
БФС може да плюе на правилника и да даде покупка на Нафтата + местене на седалището... но тогава някой(БМ) в централата трябва да си заложи гъза, че от Уефа ще си затворят очите и няма да му го нацепат.
А ако не плюе на правилника, отборът трябва да играе годината в Бургас. Като Нефтохимик , със зелени екипи и т.н.

Може и да не съм прав... но според мен чисто формално, няма пречка да се купи Нефтохимик, няма как обаче от тази година отборът да се казва ЦСКА-681 и да играе в София. И най-важното да стане от тази година, правоприемник на ЦСКА Септемврийско Знаме.

Посочи наредба, а не да цитираш някои журналистически измислици.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 юли 2013 15:56

delqnski47 написа:
PFC Litex написа:Нефтохимик средства имат, виж за ЦСКА вече е съмнително

Ти финансов директор в Нефтохимик ли си?
Да, защо?

Малко от наредбите на БФС:

Наредбата за лицензиране предвижда, че за лиценз може да кандидатства футболен клуб, съгласно Правилника за статута на ФК и който е бил член на БФС поне 3 години до началото на сезона за който се иска лиценз. Всяка промяна в този срок в правната форма на клуба, нарушаваща състезателното начало (вкл., промяна на седалище, промяна на символите на клуба (име, цветове, емблеми и др.) с цел ползване на тяхната популярност, избягване на плащане на задължения и други), се смята за прекъсване на този тригодишен срок и представлява нарушаване на условията за издаване на лиценз, което води до отказ за издаването на лиценз, съответно до неговото отнемане.
Изображение

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 02 юли 2013 16:00

mistreated написа:Посочи наредба, а не да цитираш някои журналистически измислици.

Срокът за лицензиране беше 30 юни?
Прочети какво писаха от комисията при БФС. Прочети какво пишат че не може да се направи - същото което пиша аз, само че тяхното е на "юридически" български.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 02 юли 2013 16:01

mistreated написа:Посочи наредба, а не да цитираш някои журналистически измислици.

В наредбата за лицензирането силно са застъпени две точки, с които ще имате проблеми: ДЮШ и стадион. Лиценза е издаден за Лазур и за школата на Нефтохимик. Смяната на Бургас със София, ще е в ущърб на ДЮШ от една страна и от друга, Нефтохимик, не са заявявали Армията при получаването на лиценз. (Да тук ще посочиш Локо Сф и обиколките през сезона, но до колко БФС е склонно да прави компромиси пред погледа на УЕФА?)

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 02 юли 2013 16:02

Според мен БФС ще даде зелена светлина на такава сделка по ред причини:
-става дума за ЦСКА
-да няма социален натиск
-да има по-голям зрителски интерес към А група

НО...
в случай,че някой от кредиторите на автентичния ЦСКА си потърси правата в комисиите на УЕФА(дори и да не го направят легендите на ЦСКА има достатъчно други хора)
то тогава този случай ще бъде разгледан в детайли от съответния орган и ЦСКА и БФС ще се наиграят жестоко.
Затова според мен БФС ще позволи,но ще прехвърли топката искайки разрешение от УЕФА.Предполагам на всички ви е ясен крайния резултат.
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Върни се в “Архив”