sin4ec написа:Холандецът играе по двата фланга, а сам казва, че се чувства най-добре като плеймейкър. Нека го видим в няколко мача и тогава да съдим! Момчето има хъс и желание да се развива, вие му ебахте майката още преди да облече синия екип! Взехме 6 човека, млади момчета, с перспектива-някои ще станат, други-не. На кой отбор селекцията му е 100 %? Или дайте да ги осерем и оплюем, пък после да видим...Чорбарска работа!
+1914
И аз наистина не знам какво и е на селекцията. Играчите варират от 22 - 27 годишна възраст, което показва, че се мисли и за бъдещето, отделно и че Силва също е млад. Кога е било това??
Михаил Иванов е много добър вратар и го показа не веднъж в контролите. С това се вдигна и класата на Пламен Илиев.
Везалов и Димов - заформиха добра двойка ЦЗ, бяха спокойни и не чистеха топката на пожар и накъдето им падне. Отделно за там имаме Ели и Милиев. Последният и на мен не ми харесва, но..
Велев - има ли нужда от коментар това момче?? Още в първия мач показа, че има класа.
Василев е много бърз. Вчера на една контра ги съсипа. Центрирането му куца.
Рене - вчера за 8 минути направи две страхотни подавания към Рамос и Йовов, има много добър поглед върху играта.
Родригес - предстои да го видим.