Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот Robbery » 16 мар 2013 16:46

megan fox написа:Дали наистина работи за вас? Мислиш ли, че Ювентус ще излязат да се надиграват с вас и че ще ви оставят свободни пространства, в които да атакувате или по-скоро като типичен италиански отбор ще заложат на катеначо и ще паркират автобуса на голлинията, като ще дебнат на контра да ви накажат разредената защита, която както видяхме и в двата мача с Арсенал изобщо не е кой знае какво и прави идиотски грешки, причината в Бундеслигата да ви вкарват малко е, че нападателите на останалите отбори (айде от мен да мине с изключение на Борусия) не стават и за колчета за домати... Само си спомни и трите гола на Арсенал след какви идиотски грешки във вашата защита паднаха!

Още от мача ни с Хофенхайм преди около три седмици имаме спад в играта си. Но (няколко мача) преди това имаше един период, в който за около близо 180 минути не бе отправян точен удар към вратата на Нойер. Байерн също така (поне във водещите топ първенства) е отборът, който е допуснал най-малко попадения в собствената си врата. Но да за тебе това не е заслуга на защитата. Определено играчите в Бундеслигата хич не ги бива. Те затова другите първенства от Бундеслигата купуват играчи. за да имат дърва за огрев през зимата. Като тръгнем от Бербатов навремето, та като минем през Демба Ба, Марин, Подолски, Джеко, Папис Демба Сисе и стигнем до Йозил, Кедира - все дървета. То и вие навремето искахте да вземете играчи на Байерн, но видяхта че Ули толкова лесно не пуска.

ПП: Нека и аз да пробвам да ти обясня какво е фаворит. Спрямо тълковния речник, това е отборът, които има най/по-голям шанс за победа. Тъй като ние предварително не знаем как ще завърши двубоят, фаворитът се определя от мнозинството. Коагто ясният фаворит (да речем Барселона ;) ) не успее да победи, тогава това се нарича изненада. Ясно? Айде следващия път ще ти обясня какво означава дузпа и засада...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 мар 2013 17:37

Groucho написа:Изображение

Изображение

[offtopic]Гледам, че се включваш по темата, пък никой не ти отговаря.[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2013 17:37

Robbery написа:
megan fox написа:Дали наистина работи за вас? Мислиш ли, че Ювентус ще излязат да се надиграват с вас и че ще ви оставят свободни пространства, в които да атакувате или по-скоро като типичен италиански отбор ще заложат на катеначо и ще паркират автобуса на голлинията, като ще дебнат на контра да ви накажат разредената защита, която както видяхме и в двата мача с Арсенал изобщо не е кой знае какво и прави идиотски грешки, причината в Бундеслигата да ви вкарват малко е, че нападателите на останалите отбори (айде от мен да мине с изключение на Борусия) не стават и за колчета за домати... Само си спомни и трите гола на Арсенал след какви идиотски грешки във вашата защита паднаха!

Още от мача ни с Хофенхайм преди около три седмици имаме спад в играта си. Но (няколко мача) преди това имаше един период, в който за около близо 180 минути не бе отправян точен удар към вратата на Нойер. Байерн също така (поне във водещите топ първенства) е отборът, който е допуснал най-малко попадения в собствената си врата. Но да за тебе това не е заслуга на защитата. Определено играчите в Бундеслигата хич не ги бива. Те затова другите първенства от Бундеслигата купуват играчи. за да имат дърва за огрев през зимата. Като тръгнем от Бербатов навремето, та като минем през Демба Ба, Марин, Подолски, Джеко, Папис Демба Сисе и стигнем до Йозил, Кедира - все дървета. То и вие навремето искахте да вземете играчи на Байерн, но видяхта че Ули толкова лесно не пуска.

ПП: Нека и аз да пробвам да ти обясня какво е фаворит. Спрямо тълковния речник, това е отборът, които има най/по-голям шанс за победа. Тъй като ние предварително не знаем как ще завърши двубоят, фаворитът се определя от мнозинството. Коагто ясният фаворит (да речем Барселона ;) ) не успее да победи, тогава това се нарича изненада. Ясно? Айде следващия път ще ти обясня какво означава дузпа и засада...

Първо ще се научиш да ми искаш разрешение да говориш, второ задръж си малоумните обяснения за себе си, нямам нужда от тях, то си личи кой има нужда да се рови в тълковният речник и трето защо изобщо си мислите, че вашите обяснения имат някакво значение?! Единственото важно нещо е какво мисля АЗ! Ясно?! :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2013 17:41

doktora25 написа:
megan fox написа:
doktora25 написа:
megan fox написа:Ок, ще се съглася с доводите ви, че баварците са завършен състав, а торинци, че имат още да доизграждат отбора си, но пък като отчетем домакинският фактор и нещата идват на кантар.

Точно домакинският фактор работи в наша полза, тъй като предполага максимално себераздаване и търсене на победата и в двата мача. Може би аргумент в полза на Ювентус е че техният отбор е малко по-непознат. Май играчите от отборите повече се познават от полуфинала на европейското, отколкото от сблъсъка преди 3 години. :)

Дали наистина работи за вас? Мислиш ли, че Ювентус ще излязат да се надиграват с вас и че ще ви оставят свободни пространства, в които да атакувате или по-скоро като типичен италиански отбор ще заложат на катеначо и ще паркират автобуса на голлинията, като ще дебнат на контра да ви накажат разредената защита, която както видяхме и в двата мача с Арсенал изобщо не е кой знае какво и прави идиотски грешки, причината в Бундеслигата да ви вкарват малко е, че нападателите на останалите отбори (айде от мен да мине с изключение на Борусия) не стават и за колчета за домати... Само си спомни и трите гола на Арсенал след какви идиотски грешки във вашата защита паднаха!

А защо си мислиш че ние ще се хвърлим стремглаво в атака в домакинството си? Със сигурност сме си извадили поука от мачовете с Фортуна и Арсенал. Очаквам много разумна игра отзад и малко голове (максимум 2). А какво имаш против нападателите на другите отбори: Хунтелаар, Рафаел ван дер Варт, Ивица Олич, Шурле, Фарфан, Афелай ;) ?

Самият факт, че играят в измислени отборчета, а не в топ грандове, които да са на 1/4 финалите в ШЛ е показателен! Хунтелаар видяхме го в РМ - кръгла нула! Ван дер Ваарт - същата работа, жена му (или бившата, че те май се разведоха) е по-голяма звезда от него..., хърватина тоя пък кога стана голям играч, Шурле??!? WTF къв е тоя и от коя крива паланка се е пръкнал? Фарфан лалето да отива в лехата с цветя..., Афелай това момче има(ше) много талант, но до голяма степен ние го провалихме с това, че го закотвихме на пейката и още не може да се съвземе! Та това ли са бляскавите нападатели на Бундеслигата?! :lol: :lol: :lol: Ясно защо немските отбори купуват отрепки като оня Гара Дембеле - просто такова е нивото на нападателите в Бундеслигата, с много малко изключения! :lol: :lol: :lol: Та както казах нищо чудно, че на баварците няма кой да им вкарва във вътрешното първенство...

П.П. Кога беше последният случай, когато нападател от Бундеслигата е спечелил Златната обувка?! ;)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 мар 2013 17:47

MCMXIII написа:[offtopic]Гледам, че се включваш по темата, пък никой не ти отговаря.[/offtopic]

Само ще чета в близките месеци, няма как.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 16 мар 2013 18:03

megan fox написа:Първо ще се научиш да ми искаш разрешение да говориш, второ задръж си малоумните обяснения за себе си, нямам нужда от тях, то си личи кой има нужда да се рови в тълковният речник и трето защо изобщо си мислите, че вашите обяснения имат някакво значение?! Единственото важно нещо е какво мисля АЗ! Ясно?! :twisted: :twisted: :twisted:

Първо аз не говоря - аз пиша. Второ няма да е лошо ти също да се "допитваш" до тълковен речник преди да даваш дефиниции на някои думички. Трето - не видях да ми даваш логичен аргумент, оборващ моето мнение. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2013 18:05

Robbery написа:
megan fox написа:Първо ще се научиш да ми искаш разрешение да говориш, второ задръж си малоумните обяснения за себе си, нямам нужда от тях, то си личи кой има нужда да се рови в тълковният речник и трето защо изобщо си мислите, че вашите обяснения имат някакво значение?! Единственото важно нещо е какво мисля АЗ! Ясно?! :twisted: :twisted: :twisted:

Първо аз не говоря - аз пиша. Второ няма да е лошо ти също да се "допитваш" до тълковен речник преди да даваш дефиниции на някои думички. Трето - не видях да ми даваш логичен аргумент, оборващ моето мнение. ;)

Ти да си чувал за "субективно мнение"? Марш към тълковният речник да видиш какво означава... ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 мар 2013 18:06

Някой май е уважил повече от необходимото легендата.
Изображение
Това е субективно мнение.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2013 18:09

Айде да не се връщам назад в страниците в темата и да вадя вашите "правилни" субективни мнения, след първите 1/8 финали в ШЛ, когато набързо отписахте испанските отбори и едва ли не очаквахте всичките да отпаднат..., видяхме колко ви струват мненията... ;) :twisted:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 16 мар 2013 18:09

megan fox написа:
Първо ще се научиш да ми искаш разрешение да говориш, второ задръж си малоумните обяснения за себе си, нямам нужда от тях, то си личи кой има нужда да се рови в тълковният речник и трето защо изобщо си мислите, че вашите обяснения имат някакво значение?! Единственото важно нещо е какво мисля АЗ! Ясно?! :twisted: :twisted: :twisted:

Нито ти ще си промениш мнението, нито Робери ще си промени мненията. Тези спорове се печелят, когато по-голямата част от публиката е заела твоята страна. Тоест целта ти е не да убедиш Робери в твоите думи, а нас, не участващите в този спор.
Сам си прави изводите кой за момента печели спора. :mrgreen: ;)
[center]1914[/center]

Върни се в “Архив”