Лявото крило на Левски Тодор Христов, който не пътува с тима за втория подготвителен лагер в Анталия, няма намерение да напуска клуба. Преди отпътуването на тима за Турция бившият играч на Берое имаше среща с ръководството на отбора. На нея шефовете на "синия" клуб обявиха пред Христов и мениджъра му Андрей Желязков, че Николай Костов не го иска в състава си и няма да разчита на него. Към пристигналия през лятото в тима бързак има сериозна оферта от Ботев (Пловдив), откъдето са готови да го вземат и да залагат на него в преследваната цел - завръщане в „А” група.
„Канарчетата” дори дават немалка заплата на играча, като тя се доближава доста до тази, която той прибира в Левски. Въпреки това той е категоричен, че няма да ходи в Пловдив дори след като му е било обяснено, че ако остане в клуба, няма да тренира с първия тим на „сините”.
24-годишният Христов е обявил, че е съгласен да не се подготвя със съотборниците си, но да си получава редовна заплата, която има по договор. Все пак до края на трансферния прозорец плановете на футболиста могат да се променят и той да си даде сметка, че на тази възраст е по-добре да играеш редовно, отколкото да стоиш извън терена.
През първите си шест месеца на стадион „Георги Аспарухов” юношата на Септември записа 10 мача във всички турнири, като в голяма част от тях беше резерва и не спечели доверието на треньорите и "синята" публика.
Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Левски постигна договорка с китайския първодизионен Тянцзин Теда за трансфера на холандския нападател Шюрд Арш. 27-годишният Арш пристигна на "Герена" през лятото от холандския втородивизионен Цволе, но не успя да впечатли с качествата си, въпреки че вкара 8 гола в 18 мача през есента.
Той беше поставен в трансферната листа на софиянци, след като новият старши треньор Николай Костов обяви, че се нуждае от друг тип нападател. Арш потвърди в холандската преса, че днес ще пътува за Китай, за да уточни окончателно на място личните си условия по преминаването си в Тянцзин.
"Пътувам за Китай днес. Когато пристигна, ще обсъдим последните детайли по договора. Ако всичко е наред, в сряда ще премина медицински изследвания и ще подпиша за три години", заяви холандският таран за "Voetbal International".
Арш заяви, че е имало интерес и от други клубове, но китайците са били най-настоятелни.
"Имаше интерес от френски клуб, но след като те не се обадиха до днес, реших да избера Китай. Честно казано, не знам какво да очаквам. Говорих с няколко души, които познават китайското първенство. Получих положителна информация за живота там, за клуба и за китайския футбол. Знам, че отборът ще играе в Азиатската шампионска лига като носител на купата на страната", завърши нападателят.
Спортал
Той беше поставен в трансферната листа на софиянци, след като новият старши треньор Николай Костов обяви, че се нуждае от друг тип нападател. Арш потвърди в холандската преса, че днес ще пътува за Китай, за да уточни окончателно на място личните си условия по преминаването си в Тянцзин.
"Пътувам за Китай днес. Когато пристигна, ще обсъдим последните детайли по договора. Ако всичко е наред, в сряда ще премина медицински изследвания и ще подпиша за три години", заяви холандският таран за "Voetbal International".
Арш заяви, че е имало интерес и от други клубове, но китайците са били най-настоятелни.
"Имаше интерес от френски клуб, но след като те не се обадиха до днес, реших да избера Китай. Честно казано, не знам какво да очаквам. Говорих с няколко души, които познават китайското първенство. Получих положителна информация за живота там, за клуба и за китайския футбол. Знам, че отборът ще играе в Азиатската шампионска лига като носител на купата на страната", завърши нападателят.
Спортал
Айде Арш...Марш 
- blue avalanche
- Контакти:
Жоржиньо написа:Айде Арш...Марш
Все пак,както и да го гледаме,човекът ни спечели 9т. в А група(срещу Монтана,Локо Пд и Видима) и 3т. в ЕКТ...
blue avalanche написа:Жоржиньо написа:Айде Арш...Марш
Все пак,както и да го гледаме,човекът ни спечели 9т. в А група(срещу Монтана,Локо Пд и Видима) и 3т. в ЕКТ...
тук и аз съм съгласен .
малко го набедиха , че ептен не става , но човек като се замисли Арш няма фрапиращи пропуски и почти винаги , когато му я дадат на удобна позиция -бележи .Тука обаче отиваме в една друга посока , т.е. според мен селекцията трябваше изцяло да е насочена към двама централни защитници и ляв бек (задължително), оттам насетне разиграващ халф и чак тогава централен нападател .
Ако приемем , че сме намерили ляв бек , то останалите ги няма изобщо , така че за мен селекцията ДО ТОЗИ МОМЕНТ е тотално объркана . Спокойно при силна защитна и халфова линия можехме да си добутаме първенството и с АРС .Специалистите обаче са на друго мнение и според мен пролетта ще имат доста проблеми .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Най-успешният ръководител в съвременната история на ПФК Левски - Наско Сираков, не дава в последно време интервюта, но за сметка на това изразява свобдно мнението си в социалната мрежа "Facebook"" в типичния за него стил - "Право куме в очи". Сираков отговаря без колебание на каквито и да било въпроси, свързани със "синия" отбор, включително и за селекционната политика на клуба.
В тази връзка, наш екип забеляза интересно изказване на бившата силна фигура на "Герена", свързано с чаканото ново попълнение Зезиньо, който на думи и информации в медиите се очертава като трансферен удар №1 на Левски тази зима.
Сираков обаче изразява съмнение относно този трансфер - "От Сантос можеш да вземеш играч, само ако е куц или от 5 милиона евро нагоре. Дай Боже да не съм прав", е краткият му коментар по темата.
Още не сме видели Зезиньо в действие, поради което няма да избързваме със заключенията. Когато обаче говори разбирач на футбола от калибъра на Сираков, трябва да имаме не едно, а две наум. Предстои да видим кой бил прав и кой крив...
- BLUE CHAMPIONS
От Сантос можеш да вземеш играч, само ако е куц или от 5 милиона евро нагоре. Дай Боже да не съм прав", е краткият му коментар по темата.
Абе, че не куц, не е! Но лошото е, че го вземаме, за да го "рекламираме" пред европейските мениджъри. Надеждата ни е да направи страхотна пролет по пътя ни към титлата и после по живо, по здраво...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Мен ме притеснява това че се разделихме с Арш просто ей така и ще взимаме някакъв бразилец едва на 19 години..........какво пречеше да си остане холандеца като резерва на именития бразилец...........нека се конкурират.......така продадохме и Иса...........Сьорд вече попривикна с БГ футбола и все си мисля че трябваше да остане поне до лятото.Вижте какво се случва с Тони Калво/като нов е/Това са опитни играчи и винаги са нужни в моменти като тези които ни очакват близките два -три месеца.......после продавай......не сега.За Т.Христов и Огнянов съм съгласен 
BLUE CHAMPIONS написа:От Сантос можеш да вземеш играч, само ако е куц или от 5 милиона евро нагоре. Дай Боже да не съм прав", е краткият му коментар по темата.
Абе, че не куц, не е! Но лошото е, че го вземаме, за да го "рекламираме" пред европейските мениджъри. Надеждата ни е да направи страхотна пролет по пътя ни към титлата и после по живо, по здраво...
Не е куц, само има дефект в походката
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
tevez написа:Най-успешният ръководител в съвременната история на ПФК Левски - Наско Сираков, не дава в последно време интервюта, но за сметка на това изразява свобдно мнението си в социалната мрежа "Facebook"" в типичния за него стил - "Право куме в очи". Сираков отговаря без кол****ие на каквито и да било въпроси, свързани със "синия" отбор, включително и за селекционната политика на клуба.
В тази връзка, наш екип забеляза интересно изказване на бившата силна фигура на "Герена", свързано с чаканото ново попълнение Зезиньо, който на думи и информации в медиите се очертава като трансферен удар №1 на Левски тази зима.
Сираков обаче изразява съмнение относно този трансфер - "От Сантос можеш да вземеш играч, само ако е куц или от 5 милиона евро нагоре. Дай Боже да не съм прав", е краткият му коментар по темата.
Още не сме видели Зезиньо в действие, поради което няма да избързваме със заключенията. Когато обаче говори разбирач на футбола от калибъра на Сираков, трябва да имаме не едно, а две наум. Предстои да видим кой бил прав и кой крив...
Насо специалиста кой го пита...........та нали той ни натресе Чилика и изби рибата за сумата която платиха сините именно по негова заръка.Да се завре в кучи гъз и да си трае.....то бива интриги от злоба и завист а аз да го попитам да си каже истината за шибаното САФАРИ и за отношението към Топчо в най важните мачове за Левски.....за изутите гащи и подигравките към сините фенове......айде нема нужда от такива великани