Тези от Макларън... имам предвид бастуните в бокса явно твърдо са решили да направят РБ и Фетел шампиони! Как може по такъв дебилен начин да се изпусне двойна победа?!

Маковете бяха ужасно по-бързи от всички останали, но на Хамилтън тотално му объркаха стратегията! Сигурен съм, че Уебър нарочно бе вкаран в бокса да му сложат интермедии, за да подлъже някой от пилотите пред Фетел да го последва и от Макларън се вързаха и вкараха Луйс в бокса! Най-показателно е следното: Хамилтън имаше 3 бокса в повече от Бътън и Фетел, един бокс отнема около 20 секунди, а Хамилтън накрая изоставаше с 38 секунди от Бътън... Чисто на Луйс му загубиха 1 минута със всичките тези допълнителни боксове...
Ако продължават така Фетел 100% ще е шампион. Ясно е, че занапред ще е изключително трудно пилот на РБ да спечели състезание, аз лично няма да се изненадам ако до краят на сезона Фетел не спчели повече нито едно състезание, но точките много се пилеят! Веднъж печели Алонсо, после Хамилтън, след това Бътън, а Фетел неизменно е в тройката, повечето пъти втори, т.е. взима достатъчно точки. Ако нещата продължават така накрая на сезона Маковете може и да успеят да измъкнат титлата при конструкторите от РБ, но титлата при пилотите, за да бъде измъкната от фетел... до края трябва да печели само един и същи пилот, а Фетел да отпадне поне веднъж...