Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски взе Акалски
Това би бил поредният ни добър трансфер.
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Я някой да даде някво инфо за Акалски,освен,че може да е равностоен на Грилчо Арсов в бой
Знам,че е добър ама ще отнеме време докато се сработи с отбора,ама аз като гледам как вървят нещата при нас ще станат нещата 

-
- Контакти:
Според мен трябваше да се даде шанс на Митрев,но пък Акалски е добър и ЛЕВСКИ ще има двамата най-добри вратари в А група.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
-
- Контакти:
soilwork написа:Следи номер 12,и към края човека с червената фланелкаwoolves написа:Някаква представа , какво може Акалски, май не съм го гледал.Определено шутира добре [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wnnIbN4nLmo&feature=related[/youtube]
един вратар трябва да е и малко луд,а тоя определено е,така че отговаря на едно от изскванията за добър вратар

С извинение че си изпускам нервите, но как може тъпата шопска сган от тема за нов трансфер да направи темата боза и да върне боя на Колежа
Акалски си е страхотен вратар и нищо чудно да почва да измества Жоро Петков, ако му се дава шанс. Какъв трети вратар, тоя Божидар Митрев му ги мушкат 3-то дивиознни от по 40 метра. По - добре да се занимава с по-серозен спорт Божо - домино, не се сърди човече, белот...

Акалски си е страхотен вратар и нищо чудно да почва да измества Жоро Петков, ако му се дава шанс. Какъв трети вратар, тоя Божидар Митрев му ги мушкат 3-то дивиознни от по 40 метра. По - добре да се занимава с по-серозен спорт Божо - домино, не се сърди човече, белот...
1934---1938---1982---2006
Тая тема я дъвкахме вече в "За какво ни е Акалски", затова ще си го плесна отново (Мнението де
):
"За к'во, за к'во?... Да пази!?... За к'во?!
Митрев става за резерва!... За да си вратар от класа в голям отбор трябва да си луд, а Митрев ми се вижда мекичък!!! Гошо вече му е време да ходи да изкара някое евро, щото след 2-3 години?... Гуааад!!!
"

"За к'во, за к'во?... Да пази!?... За к'во?!

Митрев става за резерва!... За да си вратар от класа в голям отбор трябва да си луд, а Митрев ми се вижда мекичък!!! Гошо вече му е време да ходи да изкара някое евро, щото след 2-3 години?... Гуааад!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
А какво ще стане с Петков ?
baltimore написа:А какво ще стане с Петков ?
Трансфер в Касъмпаша/Израел.
bigthener написа:baltimore написа:А какво ще стане с Петков ?
Трансфер в Касъмпаша/Израел.
Или при майка ти ?
"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]