Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот wolf » 17 мар 2025 16:38

Red_Neck написа:
wolf написа:Това се опитвам да кажа и имам чувството че се правите на ударени. Целия мач, нагласата, тактиката задължително да ги бием с 10 човека в наказателното им поле срещу отбор излязъл за Х беше сгрешена. Оттам и ситуацията и че нямаше кой да го покрие. Той се подхлъзна на централната линия, не пред наказателното.

Вълчо, доста преиначаваш нещата. Въобще не беше така. Какъв цял мач те гони, като грешката на Стиви Джи беше в края на полувремето? .... и кой очакваш да покрива Стиви, при положение, че беше влязъл между двамата ЦЗ за изнасяне на топката? Мисля, че бъркаш мачовете. Мачът със Сити предния кръг трябваше да вземем на всяка цена и Брендо излезе едновременно с Коутиньо, Суарез, Стъридж и Стърлинг в нападение.
За мача с Челси Стъридж остана пейка и замени халф (Алън или Лукас, защото Хендо беше изгонен срещу Сити) в средата на второто.

Май ти не помниш мача. Играхме си 4-3-3 със Алан, Лукас и Джерард и Суарез/Коу/Стърлинг напред. Накрая на мача в отчаянието си играхме 4-2-4 и пак ни вкараха
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 мар 2025 16:49

Ала-бала, май месец ви идва номер 20!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 мар 2025 17:00

Аз мисля, че Вълчо е по-прав в случая. Брендо излезе с атакуваща настройка за мач, който не трябваше да печели на всяка цена. Просто опита да покаже, че ще си играе неговото, независимо от обстоятелствата.
Челси излезе с далеч от оптималния състав, понеже имаше мач с Атлетико за ШЛ след 3-4 дни. Томас Калаш изигра единственият си двубой за клуба, срещу най-добрият нападател в света по това време. Просто Ливърпул трябваше да изиграе мача спокойно и пестеливо и щеше да си вземе шампионската точка. Едва ли на някой щеше да му пука оосбено, че не сте изиграли един мач по "ливърпулския" начин, а с мисъл за резултата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 мар 2025 20:27

rhaegar написа:Аз мисля, че Вълчо е по-прав в случая. Брендо излезе с атакуваща настройка за мач, който не трябваше да печели на всяка цена. Просто опита да покаже, че ще си играе неговото, независимо от обстоятелствата.

Никой не отрича настройката на Брендо за мача. Но не настройката, а голът в края на първото полувреме обърна колата. Този гол не падна от настройката на Брендо, а заради груба индивидуална грешка.
Голът на Демба Ба не падна от контра, а от неумението на Стиви Джи да спре пас от 10 метра. Това е обективната истина. Само че това не се коментира в нашите среди, а просто Брендо стана Лебеда от Суонзи, .... по-удобно е.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 мар 2025 20:59

Лицето "Браян" Роджърс и Ливърпул не трябва да се споменават никога повече в едно изречение :!: Той е минало, каквото е и Рой Ходжсън, например ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 мар 2025 12:25

Red_Neck написа:
rhaegar написа:Аз мисля, че Вълчо е по-прав в случая. Брендо излезе с атакуваща настройка за мач, който не трябваше да печели на всяка цена. Просто опита да покаже, че ще си играе неговото, независимо от обстоятелствата.

Никой не отрича настройката на Брендо за мача. Но не настройката, а голът в края на първото полувреме обърна колата. Този гол не падна от настройката на Брендо, а заради груба индивидуална грешка.
Голът на Демба Ба не падна от контра, а от неумението на Стиви Джи да спре пас от 10 метра. Това е обективната истина. Само че това не се коментира в нашите среди, а просто Брендо стана Лебеда от Суонзи, .... по-удобно е.

Не падна от нагласата атака атака атака и да няма никой на централната линия покрай Джерард. Мхм да, Демба Ба прекоси половин терен сам защото отбора се беше улисал да атакува и другите халфове като Джо Алън бяха на 20 метра напред заедно с Коутиньо. Аре пусни си мача открай до край пак моля те.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 мар 2025 14:09

Можем да заключим, че Джерард беше изключителен дърводелец(като повечето англичани) и това лиши Ливърпул от титлата тогава.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 мар 2025 14:29

Улф, когато каруцата се обърне- пътища много. Всеки има вина за тогава, включително и Брендън Роджърс. Но вината на Джерард натежава над тази на всички останали. Брендън, дори да приемем, че е излязъл с най- малоумната тактика фактите са, че Джерард посреща правилно една абсолютно елементрна топка, Ливърпул става шампион и сега изобщо не водим този спор. Тъпо е, че точно той направи грешката и така и не видя титла, но това е положението и няма смисъл да го оправдаваме.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 мар 2025 09:24

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 мар 2025 10:17

Тактиката е да прикрие твоята слабост, след като той е подхлъзнал, кой го е покрил?

11 човека се борят за обща цел.

Сега гледам интервюто на Сираков, много съм разочарован от думите му.Кой стои зад тези от Палм Бет...за да се биеш ти трябва щит.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Архив”