Ла Лига (сезон 2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2019-20)
В Каталуния вече празнуват титлата на Барселона:

- barca4ever
- Контакти:
За мен това ще е пълна простотия, да фен съм на Барселона, но такава титла не искам, по-добре да се обявява 0 сезон, и като отмине тоя вирус, да се почне на чисто.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Равен и загуба срещу прекия ти конкурент и накрая те обявяват за служебен шампион.
Хубавото на това ако се случи е, че ще е поредното доказателство, че Барселона е държавен отбор и дори фенчетата им няма да имат аргументи срещу това. Цял свят ще им се смее и ще се гаври с тях. Никой няма да им признава титлата и това ще е голямо петно в историята им.
Хубавото на това ако се случи е, че ще е поредното доказателство, че Барселона е държавен отбор и дори фенчетата им няма да имат аргументи срещу това. Цял свят ще им се смее и ще се гаври с тях. Никой няма да им признава титлата и това ще е голямо петно в историята им.
- insaneboy1
- Контакти:
LaRgO написа:Равен и загуба срещу прекия ти конкурент и накрая те обявяват за служебен шампион.
Успокойте се малко, няма да стане това, стига рева. А и никой фен на Барселона не иска такава титла. Не сме фенове на ливърпул все пак имаме си достатъчно титли. Навит съм никой да не я взима отколкото да сме познати като Интер или Ливърпул - служебните.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:LaRgO написа:Равен и загуба срещу прекия ти конкурент и накрая те обявяват за служебен шампион.
Успокойте се малко, няма да стане това, стига рева. А и никой фен на Барселона не иска такава титла. Не сме фенове на ливърпул все пак имаме си достатъчно титли. Навит съм никой да не я взима отколкото да сме познати като Интер или Ливърпул - служебните.
Къде видя рев ? Ще съм доволен на такова решение заради това, което написах. Вечно ще ви гаврят за служебната титла и с пълно право ще ви наричат държавен отбор.
Въобще няма да ме е яд на такова решение, доста ще ми е кеф да гледам гаврата към вас.
- insaneboy1
- Контакти:
О, ще ви е яд и още как. Ама няма как да сме държавен отбор от област, която иска да се отцепи, при положение, че вие сте "кралския" клуб от Кралство Испания, разположен в Мадрид - столицата. Така че наистина ме разсмя с опита си да кажеш, че може да сме държавни, но едва ли някой (освен хейтърите тука) би се вързал и подкрепил подобно твърдение.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Ако първенството не се доиграе, единственото правилно решение е да бъде анулирано и да няма шампион. Ако ви дадат служебно титлата, хората с право ще се питат защо. Ще се питат каква е логиката да получите титлата? И единственият логичен отговор ще е, защото имате подкрепата на държавата и на футболния съюз.
Това НЕ противоречи на искането да се отцепят, защото от много време, футболът се използва от политиците за манипулация на феновете. Пример за това са нашите политици.
Чрез държавни облаги и подкрепа, се цели да се манипулират феновете на Барселона, искащи отцепване.
Колкото и неуспешно да го извърташ, ще понесете тонове гавра за едно такова решение, просто защото няма да имате аргументи. Иначе защо ще ви дадат титлата служебно ? Дай ми само една смислена причина! Само една!
Това НЕ противоречи на искането да се отцепят, защото от много време, футболът се използва от политиците за манипулация на феновете. Пример за това са нашите политици.
Чрез държавни облаги и подкрепа, се цели да се манипулират феновете на Барселона, искащи отцепване.
Колкото и неуспешно да го извърташ, ще понесете тонове гавра за едно такова решение, просто защото няма да имате аргументи. Иначе защо ще ви дадат титлата служебно ? Дай ми само една смислена причина! Само една!
- insaneboy1
- Контакти:
LaRgO написа:Ако първенството не се доиграе, единственото правилно решение е да бъде анулирано и да няма шампион. Ако ви дадат служебно титлата, хората с право ще се питат защо. Ще се питат каква е логиката да получите титлата? И единственият логичен отговор ще е, защото имате подкрепата на държавата и на футболния съюз.
Защото сме първи в момента. На Ливърпул също смятат да я връчат при недоигран сезон? И те ли са държавни?
Anulo mufa
Anulo mufa
Ливърпул води с 25 точки, а вие с мижавите две и губите в преките двубои. В Англия няма и грам съмнение кой ще е шампион. Смешно е да ги сравняваш.
- Udoji90
- Контакти:
Сериозно ли Ливърпул беше намесен и в тая тема, че даже и обявен за "служебен", при положение че засега такова нещо не е решено към момента?!
Няколко човека в тоя форум не може да изкарате дълго, без да се заядете с тях.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...