memnto написа:Нали щаха да се намерят 140к човека, сега пак ново 20 и няма да е успешно и пари ще се връщат.
Казах, че трудно ще се намерят. Не знаех, че срока е едва 15 дни.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Нали щаха да се намерят 140к човека, сега пак ново 20 и няма да е успешно и пари ще се връщат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
pampi написа:Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
15 календарни дни, броени от днес.
При нужда - "... Срокът ще бъде удължен с 20 дена или месец..."- заяви Александър Томов, веднага след като "червеният" тим официално излезе на борсата.
Кашчей написа:BRF написа:W84me написа:Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
Пиши ги бегали тия 1.4 милиона, ще има връщани на парични средства
Ако ми върнат парите,ще ги дам на ЦСКА-Завинаги.Да ни подготвят стадиона за В група
!
Относно ЦСКА завинаги и договорите за 70 % от приходите за тях..... въпросът ми е сериозен и не се бъзикам изобщо:
Базата ви отдадена ли е на концесия наистина, защото тук четох преди време, че това, което Гърнетата обявиха за концесия уж не било такаи го четох от ваш фен
Кашчей написа:
Аха... и после още с месец![]()
Я кажи УК с какви средства ще се попълва и защо все още няма документ в ТР за едновременно намаляване и увеличаване на УК? Аз не разбирам и затова питам теб, който явно си запознат.
И още нещо.. как сте официално излезли на борсата, след като не сте регистрирани там?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кашчей написа:BRF написа:W84me написа:Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
Ако ми върнат парите,ще ги дам на ЦСКА-Завинаги.Да ни подготвят стадиона за В група
!
Относно ЦСКА завинаги и договорите за 70 % от приходите за тях..... въпросът ми е сериозен и не се бъзикам изобщо:
Базата ви отдадена ли е на концесия наистина, защото тук четох преди време, че това, което Гърнетата обявиха за концесия уж не било такаи го четох от ваш фен
memnto написа:БеШЕ, но до колкото помня имаше някакви проблеми (с боклуците начело можеше да се очаква) и сега се чакат решения на съответните органи да се отдаде отново. (някой да ме поправи ако греша)
RedeviL написа:Кашчей написа:BRF написа:W84me написа:Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
!
Ами уж в Народното събрание са гласували на първо четене промени в Закона за физическото възпитание и спорта.. Кога обаче Министерството на спорта ще ги даде на ЦСКА за безвъзмездно ползване - не мога да кажа!
Кашчей написа:
Тези промени, които Таню Киряков и ко опитаха да прокарат изобщо не са влизали в дневния ред на НС. Знам го от първа ръка от човек, който работи там и не е в бюфета или в хигиената.
memnto написа:Е не виждаш ли - става.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта