Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: време е да кажем и ПОкажем че НИ ПИСНА
Как става това да трая още,ще ми обясниш ли?Нали гледаш от чакане какво стана...взимам да си мисля че някои хора просто не могат да взимат решения какво да се прави...говоря за феновете ни,лидерите.Защото ако не бе така щеше ли митку толкоз време да царува,или тогава излиза другата крайност -били са с митку,по някакъв начин те са си мълчали...предварително се извинявам ако греша,но не съм толкоз на вътре в фенските ни среди защото не съм от Пловдив,а от Пазарджик...но това едва ли ме прави по-малко запален от който и да било,смятам че всички имаме право на глас!Не се заяждам с никой,просто искам да си изясним максимално ситуацията,и да видим кой крив кой прав..Познавам се достатъчно добре с така наречените ни по-стари фенове,винаги съм бил с тях навремето,и в домакинства и в гостуванията.Мисля че именно те са тези дето трябва да ни поведат...
- bulgaro
- Контакти:
Правилно!
Има си хора, които имат авторитет и опит и са ни повеждали и преди, но не забравяй, че освен водачи са необходими и следовници, при това многооо следовници, иначе рискуваме да се изложим!
Днес, както ти казах, просто не е подходящ ден.
Има си хора, които имат авторитет и опит и са ни повеждали и преди, но не забравяй, че освен водачи са необходими и следовници, при това многооо следовници, иначе рискуваме да се изложим!
Днес, както ти казах, просто не е подходящ ден.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
-
- Контакти:
така си е,не отричам.за всеки нормално мислещ и работещ човек като мене и много други,пък и вече сме на възраст така че по добре да е в почивен ден.само искам да приканя всички които ОБИЧАТ БОТЕВ този път да ни последват масово..имам доста приятели от Пазарджик които са на същото мнение,и ще направя всичко възможно да съм там...500 човека не са достатъчно,този път трябва да сме поне 2-3000 хиляди човека!!!
Спокойно ще има действия няма да оставим нещата така, но нали трябва организация и масовост, ако стане в работен ден как ще дойдат хората?
Имам конкретна идея - така или иначе ще има ново ществие - да се поканят медиите ,да се направи едно голямо чучело на Селската гад и да се изгори публично на площада пред камерите. Това по цял свят /с горенето на чучела/ има голям ТВ -ефект . Пак казвам ,не подценявайте четвъртата власт ! Трябва да привлечем още журналисти към нашата кауза ,за сега не са достатъчно...
-
- Контакти:
Приятелю,имаме доста журналя на наша страна,въпросът е как да ги убедим да пуснат нещо по-провокативно но в същото време и достоверно за да има отзвук...иначе идеята ти е екстра.
То е ясно как можеш да накараш журналист да пусне нещо по провокативно...
Само че точно феновете не сме по тая работа. Затова остават "простотиите"... Това с чучелото дори , мисля си, не е простотия , а твърде интелигентна работа... 

- krasistent
- Контакти:
Това с чучелото е много добра идея, но да стане на фона на 4-5 хиляди човека, не на 400-500. Затова нека да следим събитията и като видим че има насрочени дата и час всеки, на когото сърцето му е жълто черно да се отзове. Аз вярвам че само и единствено ние феновете можем да върнем славата на БОТЕВ чрез непримирение и активна гражданска позиция. Нека покажем на всички че не случайно професионалният футбол е започнал от Пловдив и не случайно любовта към играта и към любимия отбор тук е най-голяма.
-
- Контакти:
дано в най-скоро време да има протест,за чучелото-доста добра идея дано да се осъществи!
- bulgaro
- Контакти:
dobermanche написа:Приятелю,имаме доста журналя на наша страна,въпросът е как да ги убедим да пуснат нещо по-провокативно но в същото време и достоверно за да има отзвук...иначе идеята ти е екстра.
журналята се убеждават само с пари, братле

106 години Красота, Вяра, Борба !