Бтв този "РЕАЛЕН" шанс не се ли прави, според това кой е по-добър "на хартия"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Не знам, от къде си си въобразил, че съм казал нещо за реванша в Торино![]()
Бтв този "РЕАЛЕН" шанс не се ли прави, според това кой е по-добър "на хартия"![]()
megan fox написа:Ок, ще се съглася с доводите ви, че баварците са завършен състав, а торинци, че имат още да доизграждат отбора си, но пък като отчетем домакинският фактор и нещата идват на кантар.
doktora25 написа:megan fox написа:Ок, ще се съглася с доводите ви, че баварците са завършен състав, а торинци, че имат още да доизграждат отбора си, но пък като отчетем домакинският фактор и нещата идват на кантар.
Точно домакинският фактор работи в наша полза, тъй като предполага максимално себераздаване и търсене на победата и в двата мача. Може би аргумент в полза на Ювентус е че техният отбор е малко по-непознат. Май играчите от отборите повече се познават от полуфинала на европейското, отколкото от сблъсъка преди 3 години.
Sardukar написа:оф, пишеш пълни глупости, ама днес не ми се занимава! Барса трябвало да печели ШЛ четири години под ред. Да бе, а критерият за победа е владеене на топка нали? Ае вече ми писна от глупости!
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
megan fox написа:doktora25 написа:megan fox написа:Ок, ще се съглася с доводите ви, че баварците са завършен състав, а торинци, че имат още да доизграждат отбора си, но пък като отчетем домакинският фактор и нещата идват на кантар.
Точно домакинският фактор работи в наша полза, тъй като предполага максимално себераздаване и търсене на победата и в двата мача. Може би аргумент в полза на Ювентус е че техният отбор е малко по-непознат. Май играчите от отборите повече се познават от полуфинала на европейското, отколкото от сблъсъка преди 3 години.
Дали наистина работи за вас? Мислиш ли, че Ювентус ще излязат да се надиграват с вас и че ще ви оставят свободни пространства, в които да атакувате или по-скоро като типичен италиански отбор ще заложат на катеначо и ще паркират автобуса на голлинията, като ще дебнат на контра да ви накажат разредената защита, която както видяхме и в двата мача с Арсенал изобщо не е кой знае какво и прави идиотски грешки, причината в Бундеслигата да ви вкарват малко е, че нападателите на останалите отбори (айде от мен да мине с изключение на Борусия) не стават и за колчета за домати... Само си спомни и трите гола на Арсенал след какви идиотски грешки във вашата защита паднаха!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост