Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

way
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот way » 13 юни 2012 21:44

TristaNNN написа:С риск да сложа каруцата пред коня, ще си позволя малко да похваля ръководството. Тепърва ще гледаме новите момчета и ще коментираме техните качества, но определено трябва да се отчете приятната нотка на конфиденциалност при последните трансфери, което ме навежда на мисълта че дупките от които изтичаше клубна информация до някаква степен са запълнени.

Мда на мен лично ми харесва как си вършат работа скриха траснферите,нов доктор и почнаха ремонти :) някой хора ги няма от Левски :)
За сега все хубави неща

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 13 юни 2012 21:46

То не бяха от сенегалски нападател до алжирски бек и от аржентински халф до френски нападател.
Нищо никой не позна. Шах и мат господа журналя. Стига сте писали за Левски глупости, мислете как от есента оди ще трябва да съчинявате защото се задава синьо торнадо на българския футболен хоризонт.

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юни 2012 21:46

Някой знае ли къде може де са гледа/слуша пресконференцията утре :?:

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 13 юни 2012 21:47

Виждам, че доста хора са далеч от състава на Илиян, та да взема да ви го разясня:
................Илиев.................
Дъстли...Иванов.....Ели....Пинто
..........Пелето....Старокин........
Рамос......................Прохазка
....................Опуко.............
.........Вкарвальо...................

Като до края на другата седмица ще има още две нови попълнения, ако не се обърка нещо чужденци, но така или иначе се търсят футболисти за още два поста. Единия със сигурност вътрешен халф, а за другия имам съмнения, че може и да е централен защитник, но не знам ще видим. Ако съм прав Иванов и Орлин излизат.
А и все пак едно на ум за "сигурните" напускащи.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 13 юни 2012 21:51

south_division написа:Виждам, че доста хора са далеч от състава на Илиян, та да взема да ви го разясня:
................Илиев.................
Дъстли...Иванов.....Ели....Пинто
..........Пелето....Старокин........
Рамос......................Прохазка
....................Опуко.............
.........Вкарвальо...................

Като до края на другата седмица ще има още две нови попълнения, ако не се обърка нещо чужденци, но така или иначе се търсят футболисти за още два поста. Единия със сигурност вътрешен халф, а за другия имам съмнения, че може и да е централен защитник, но не знам ще видим. Ако съм прав Иванов и Орлин излизат.
А и все пак едно на ум за "сигурните" напускащи.

доообре

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 13 юни 2012 21:53

Gretna написа:То не бяха от сенегалски нападател до алжирски бек и от аржентински халф до френски нападател.
Нищо никой не позна. Шах и мат господа журналя. Стига сте писали за Левски глупости, мислете как от есента оди ще трябва да съчинявате защото се задава синьо торнадо на българския футболен хоризонт.

[offtopic]Пусни си ЛС[/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 13 юни 2012 22:02

Защо всички отписвате Диамунтен може след подготовката да стане като нов.Нека не забряваме,че преди да дойде не беше играл 1 година и влезе на пожар.Нека направи една подготовка и новия ни тренер и тогава да се правят заключения

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 13 юни 2012 22:06

Утре ще бъдат обявени сигурно последните три трансфера:Прохазка,холандеца и евентуално Генков

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 13 юни 2012 22:10

Обичам Левски написа:Утре ще бъдат обявени сигурно последните три трансфера:Прохазка,холандеца и евентуално Генков

Генков ако дойде ще бъде под наем до зимата ,за да помогне за влизането в групите на ЛЕ и най вероятно ще има опция за закупуване ,т.е. зимата ще се знае дали излизаме от групите и продължаваме напред и ще си направят сметката дали да го закупят .

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 13 юни 2012 22:13

zap_lv написа:
Обичам Левски написа:Утре ще бъдат обявени сигурно последните три трансфера:Прохазка,холандеца и евентуално Генков

Генков ако дойде ще бъде под наем до зимата ,за да помогне за влизането в групите на ЛЕ и най вероятно ще има опция за закупуване ,т.е. зимата ще се знае дали излизаме от групите и продължаваме напред и ще си направят сметката дали да го закупят .

И аз нещо такова си мисля.Умните хора са го казали:Няма нищо случайно !!! Не вярвам точно във днескашния ден за подписване със нови играчи,Генков да е дошъл за нищо !

Върни се в “Архив”