Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Левски-Севойнo

Мнениеот The deacon » 03 юли 2009 20:15

Прави ли ви впечатление, че от 2-3 години контролите на Левски с отбори от "Б" групите (Академик, Рилски спортист, Своге, локо Мз, когато все още не играеше в "А") почти винаги протичат по един и същ сценарий.....до измъчен хикс накрая..... Гледах първото полувреме и мога да кажа, че не видях почти нищо интересно! Отново безумни пасове, които и Бен Джонсън едва ли щеше да хване, един Йовов, който беше муха без глава! Един Зе, който редуваше много добри отигравания, с такива присъщи за мен, когато ритам с приятели! Един Живко с безумни влизания в краката на сърбите и не по-малко безумни оголвания на зоната си! Сърмов, който за пореден път беше объркал, коя е нашата врата и коя противниковата! Минев, на който много здраво му липсва физическа подготовка (както винаги!) и един Дарко, играещ що-годе на висота около 15-20 минути и след това се покрива....... Не знам....ще бъде много, много трудно.....

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 юли 2009 20:19

PFC Litex написа:Отново ли Петков ще Ви е най-добрия футболист и през този сезон :| :roll:

Аре гледай си сеуския отбор,МиУене!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юли 2009 20:23

Cesc Fabregas написа:
PFC Litex написа:Отново ли Петков ще Ви е най-добрия футболист и през този сезон :| :roll:

Нещо си се объркал.
Какво лошо има в поста ми?
Не ме интересува резултата ама изобщо.
Първото полувреме никакви идеи в играта Ви, нищо по-различно от това, което гледахме през целия сезон.

Добре. че първия противник за ШЛ са някви сервитьори, защото жална ни майка дет се вика и тази година.
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 юли 2009 20:24

PFC Litex написа:
Cesc Fabregas написа:

Нещо си се объркал.
Какво лошо има в поста ми?
Не ме интересува резултата ама изобщо.
Първото полувреме никакви идеи в играта Ви, нищо по-различно от това, което гледахме през целия сезон.

Добре. че първия противник за ШЛ са някви сервитьори, защото жална ни майка дет се вика и тази година.

Тва е така,ама ти все у нашия отбор се бъркаш...гледай и вашия малко... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Тениска на любимия отбор!?!

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 юли 2009 20:26

100 % има на Герена в клубния магазин(**** съм го и у магазина...сравненията със всички други страни са смешни!).Аз миналата година си взех за 59 лв мисля че беше...почти съм сигурен... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
tateto
Контакти:

А Мечо?!

Мнениеот tateto » 03 юли 2009 20:27

Приветствам идеята за връщането на Топчо, но не смятат ли от ръководството че е по-добре да върнат и Телкийски вместо да продължават да се молят на Кривия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юли 2009 20:28

Cesc Fabregas написа:Тва е така,ама ти все у нашия отбор се бъркаш...гледай и вашия малко... ;)

Пак си в грешка.
Коментирам каквото има за коментиране в момента.

До вчера ЦСКА, днес Левски, утре Литекс.

Нека изиграем и ние поне една контрола за да има какво да се коментира, че сега няма матрял.
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: А Мечо?!

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 юли 2009 20:30

Дай да станеме клуб на пенсионера,като Милан?А защо не върнем и Милен Радуканов,Георги Марков,Коловати,може да купим и Данчо Петков и Христо Коилов от Локото...Ако ще се прави нещо,да не е само за тоя сезон,а в дългосрочен план...видяхме колко струва Йовов,имам и лоши предчувствия за Бардон... :(
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 юли 2009 20:32

Не говоря само за сега,а като цяло...няма значение,всеки има различно мнение,на което има право! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: А Мечо?!

Мнениеот smash_the_reds » 03 юли 2009 20:37

Cesc Fabregas написа:Дай да станеме клуб на пенсионера,като Милан?А защо не върнем и Милен Радуканов,Георги Марков,Коловати,може да купим и Данчо Петков и Христо Коилов от Локото...Ако ще се прави нещо,да не е само за тоя сезон,а в дългосрочен план...видяхме колко струва Йовов,имам и лоши предчувствия за Бардон... :(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Какво ди слушаш...............
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”