Sardukar написа:ПП ае ти модератор ли си
Да модератор е.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:ПП ае ти модератор ли си
riak4 написа:becks32milan написа:Добре де, освен тия модове да трият теми и да раздават правосъдие в свободната зона, няма ли малко да обърнат внимание на случващото се тук? Не може ли този санди да бъде наказан, за това че дразни всички тук, само хейтва и повече от постовете му са за други отбори...?
И 1 причина за това? Замислял съм се защо не е баннат. Ми той какво прави същност? Изказва мнение макар и да е провокативно. Спрямо правилника той не върши нищо нередно. Макар, че и на мен много ми се иска, ама...
Kallachew написа:Не ни трябва нов Торес , както другите казаха тук и аз мисля , че трябва някой твърд нападател , Лукаку е твърде неопитен за титуляр при нас , затова трябва да се вземе конкурент на Торес. http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=318609 Струва ми се , че не е лош, но не знам дали става за отбор , като Челси.
Израелският футболист Йоси Бенаюн се завърна в Челси, след като договорът му под наем в Уест Хем изтече.
Мениджърът на „чуковете“ Сам Алърдайс заяви, че договорът на Бенаюн не е бил продължен заради честите контузии на халфа.
Банаюн игра под наем за Арсенал през миналия сезон, но от щаба на „артилеристите“ не пожелаха да го привлекат с постоянен контракт.
32-годишният полузащитник не попадаше в плановете на бившия мениджър на „сините” Роберто Ди Матео, а сега последна дума за неговото бъдеще ще има Рафаел Бенитес, но е много вероятно Бенаюн отново да бъде преотстъпен.
Sardukar написа:Не трябва ли да са 8![]()
ПП ае ти модератор ли си
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

becks32milan написа:Стоук имат най-добрата защита

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост