CSKA 78 написа:Преди малко Марков по TV 7 каза, че Ганчев е основен кредитор, както и собственик на ПФК ЦСКА!
Ромито пишка газ!![]()
![]()
"Основен" не означава кой знае какво.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:Преди малко Марков по TV 7 каза, че Ганчев е основен кредитор, както и собственик на ПФК ЦСКА!
Ромито пишка газ!![]()
![]()
Ромито пишка газ!![]()
![]()
Ромито пишка газ!![]()
![]()
Beladona написа:гражданин от село написа:Beladona написа:гражданин от село написа:Beladona написа:Бяхме , но той повтаряше групи ...
И ти ли си от Микре?
Не, аз съм от Голец , детската градина в Микре изключи Ганчев трошене на ситно на бел тебешир ! Не остана един цял ....
Подозирах аз, че я тебешир я клечка за челик е в основата омразата ти към джуджето.Това да си малтретиран още като дете от твое другарче наистина водило до тежки психически увреждания за цял живот.Кажи къде да ти изпратя едно кашонче абсолютно цили, ненастъргани и много цветове?Горкото то било жертва на детско насилие!
Прав си, от малък съм потресен как искаше да си завре цял тебешир в левата ноздра ... 3 години му трябваха да се научи да си го прави на прах , тежко е ...
Кашчей написа:CSKA 78 написа:Преди малко Марков по TV 7 каза, че Ганчев е основен кредитор, както и собственик на ПФК ЦСКА!
Ромито пишка газ!![]()
![]()
След печата на "ФК ЦСКА", каквото и да каже Марков не му вярвам!
гражданин от село написа:Beladona написа:гражданин от село написа:Beladona написа:гражданин от село написа:Beladona написа:Бяхме , но той повтаряше групи ...
И ти ли си от Микре?
Не, аз съм от Голец , детската градина в Микре изключи Ганчев трошене на ситно на бел тебешир ! Не остана един цял ....
Подозирах аз, че я тебешир я клечка за челик е в основата омразата ти към джуджето.Това да си малтретиран още като дете от твое другарче наистина водило до тежки психически увреждания за цял живот.Кажи къде да ти изпратя едно кашонче абсолютно цили, ненастъргани и много цветове?Горкото то било жертва на детско насилие!
Прав си, от малък съм потресен как искаше да си завре цял тебешир в левата ноздра ... 3 години му трябваха да се научи да си го прави на прах , тежко е ...
А ти стоиш от страни гледаш и плачеш - ни тебешир ни прах.Наистина тежко детство !
CSKA 78 написа:Преди малко Марков по TV 7 каза, че Ганчев е основен кредитор, както и собственик на ПФК ЦСКА!:
CSKA 78 написа:Ромито го хванаха още в една лъжа! Всички от администрацията са си получавали заплатите на време без изключение!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта