Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2012 14:57

THE G.A.M.E написа:
olfix написа:Мършите Тасевски ,Гаджев и Йовов са в дъното на нещата-АБСОЛЮТНО съм сигурен.Още следващият мач ще се чудите как така бягат толкова тези,които до вчера не можеха да ходят!

Въпроса е, кой ще ни води следващият мач ...

В момента се водят преговори с Гаджев,Йовов и Тасевски за следващия треньор!Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Николай Костов официална тема

Мнениеот tevez » 26 мар 2012 15:22

Можем само да пожелаем успех на Ники Костов.Добър треньор е,ясна му е играта,но не е за треньор в българското първенство.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 26 мар 2012 15:48

След 8 поредни победи в шампионата, отпадане за купата от Локо Пд като гост и домакинска загуба от Миньор П и ае чао? Няма как да махаш треньор, който е направил 8 поредни победи и той е водил подготовката на отбора :!: С подобно отношение за жалост ЛЕВСКИ много мъчно ще надхвърли средата, в която вирее! Ще си останем на махленското ниво и плюенето в чужди дворчета! Всички планове за дългосрочно успешно бъдеще за мен стават под още по-голяма въпросителна! Не може да обявяваш, че ще предлагаш нов договор на треньора си, а да го махнеш след първата шампионатна загуба! Да не говорим, че някои хора доста поживуркаха, а резултатите им никога не са достигали ниво - 8 поредни победи :!:

САМО ЛЕВСКИ и успех на Костов :!:

ПП Още в началото на сезона въпреки плачевните резултати бях сигурен в титлата на ЛЕВСКИ... сега това губи смисъл! НЕ може всичко да е подчинено на краткосрочния успех при това без особени шансове за него :!: Така никога няма да можем да сме фактор в Европа :cry:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 26 мар 2012 16:07

Доста простотии изтраях, но май аз скоро няма да стъпя на Герена...Хайде всички, които плюеха по Костов да кажат кого искат ??? Ся пак ще се почне Гонзо ни прави добро и поема отбора в труден момент, Мъри и той не знае какво иска и с кого е скаран, Илиян и той така, ще се завъртят имената на Люпко,Гочето и т.н. които освен да станат за смях на стари години не виждам друг вариант, и знайни и незнайни бг специалисти с оправданието ние не сме водили подготовката, тия футболисти не сме ги взимали и т.н. Направо не знам вече на кого му се гледа тая пародия. Затова и все по-малко нормални фенове ще има по стадионите. Това и заслужават...Щото вместо да ръкопляскат на Гаджев след всеки трагичен мач (меко казано) трябваше да му покажат, че за да се държи по този начин трябва да е полу-перфектен всеки мач...И фенове на Левски да се радват при такива ситуации в клуба не го разбирам...Все едно сега ще цъфнем и ще вържем...А дано, ама надали...Много шефове и простаци се завъдиха на Герена, бетер от чорбата станахме...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 мар 2012 16:54

Пълна загадка е напускането му, специално за мен...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 26 мар 2012 17:28

bigbonusprize написа:Пълна загадка е напускането му, специално за мен...

Официалното инфо е, че сам е решил да си тръгне. Той самият казва, че резултатите не са задоволителни и затова си тръгва, което е пълна глупост.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2012 17:37

L_Messi написа:
bigbonusprize написа:Пълна загадка е напускането му, специално за мен...

Официалното инфо е, че сам е решил да си тръгне. Той самият казва, че резултатите не са задоволителни и затова си тръгва, което е пълна глупост.

Тръгна си,защото разбра,че е предаден!!!Чест му прави,че го направи още при първия сигнал!А не,когато натрупаме 7-8 загуби...Както един друг!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 26 мар 2012 18:15

Пълни нещастници при първата загуба и хоп смяна на треньора и не ми се мисли с нов треньор точно преди мачовете с Литекс и Лудогорец.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 мар 2012 18:18

Момчета, не загубата от Миньор е причината за освобождаването на Костов. Това е следствието от безобразната и безидейна игра на отбора, на безхаберието и липсата на агресия в играчите, на неспособността му да овладее съблекалнята. Хайде нека да дойде Херо и да видим Гаджев дали ще стои в центъра под формата на буквата Ф, или пък Тасев(ски) да наблюдава как протовника минава необезпокояван покрай него. Още на следващия мач ще са извън групата.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 мар 2012 18:46

Жалко за Костов. Пожелавам му успех оттук нататък. Ясно е,че го предадоха някои футболисти. Интересно как всички казваме едни и същи имена. Явно не е просто въображение. Няколко човека умишлено провалят отбора.такива хора нямат място в Левски. Както и боклуци като батков и гонзо. Съгласен съм,че и Костов направи грешки. Особено последния мач,но ако зимата бяха купили халфовете,които той искаше надали щяхме да стигнем тук. Да му е честито на гонзо треньорското назначение.
110 години любов!

Върни се в “Архив”