TYR написа:Sardukar написа:Твойте любимци харчат най-много в Германия, но освен сезона на Ван Гаал се задъхват в последно време;) Ето пример, че не става само с пари! Или не става винаги! * давам го като пример да не помислиш, че се заяждам...
ПП Ман Сити и Порто правят много по качествен мач от всички, които гледах в ШЛ...
Те харчат повече от другите, ама в Германия. Иначе в момента са неубедителни. Поне създават играчи. Въпреки всичко са на печалба 19 година подред. Знае се, че има утре. Едното за сметка на другото. Твоите любими отбори на печалба ли са? *
* Направил си ми впечатление на интелигентен потребител и съм сигурен, че не се заяждаш. Аз също не се заяждам.
Идеята ми беше друга. Ако има пари, има по-голям вероятност един отбор да е стабилен. В Англия харчат най-много и се разиграват най-много пари= този сезон е изключение от силното представяне на английските отбори. И ще е такъв, ако не се повтори следващите 3 сезона
ПП Изключвам Левски от финансите, защото в БГ...... ЧЕЛСИ няма как да са на печалба при сегашното си развитие. Няма политика за бъдещето, а всичко е хвърлено в настоящето. Или поне така беше преди идването на Вилаш Бояш. Сега явно(пак ще стане с много пари де нямам други илюзии) Абрамович иска младия Бояш да му изгради млад, привлекателно играеш отбор, който да печели по начин, който се харесва на шефа

ЮВЕНТУС принципно разполага с пари и въпроса е "КОГА", а не "ДАЛИ" пак ще е фактор в Европа! Да не говорим, че там основното винаги е било колектива и без значения каква сган играе се представя "прилично".
ПП2 Споровете за първенства винаги са ме забавлявали. Ако обичаш футбол има какво да видиш във всяко! Аз поне не знам за първенство, в което всички мачове да са мега интересни или мега тъпи. Дори местния шампионат да е от ранга на нашето "прекрасно" първенство си има своето очарование!