Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Нова трансферна бомба в Левски!

Мнениеот Blue_Girl » 14 авг 2010 10:20

Koragg написа:Това е бомбата!

Изображение

Акалски подсилва сините преди сблъсъка с АИК!

Селекцията в Левски продължава с пълна сила и сините си осигуриха вратаря на Локомотив Пловдив Кирил Акалски. Ръководството на евроучастника ни успя да договори стража с бившата собственичка на клуба Галя Топалова, която държеше правата на играча. Очаква се още утре Акалски да пристигне на Герена и да подпише официално договор, като така ще може да подсили тима за мачовете с АИК и да бъде реална конкуренция на Георги Петков.

Както знаем преди няколко дни спортния директор на сините Георги Иванов потвърди, че селекцията в тима не е приключила и предвид добрите резултати се търсят нови попълнения. Да припомним, че преди няколко дни с клуба подписа холандеца Серджиньо Грийн, а преговори се водят още с Андвеле Слори и Димо Атанасов.

От друга страна интересът към футболисти на Левски също не е малък. Освен към звездата Гара Дембеле в скоро време в управата на Герена се очаква да пристигнат оферти за Жоазиньо и Дарко Тасевски. Бразилецът е обект на интерес от страна на няколко руски клуба, докато към македонеца има реални запитвания от Турция, Холандия и Русия.

Дано да стане факт и Киро да подпише с Левски.
Ще е отличен трансфер за "Сините", а също така и достоен заместник на Гошо.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Левски взе Акалски

Мнениеот Blue_Lion » 14 авг 2010 10:22

А да кажеш това откъде го знаеш ? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот deepblue1963 » 14 авг 2010 10:23

Гошо ще вкара Левски в групите и през зимата ще го продадат.Време му е.Даде много на отбора.Нека си осигури и "старините".При това положение Митрев/Акалски е най-доброто,което България предлага в момента.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Ar4i
Контакти:

Мнениеот Ar4i » 14 авг 2010 10:30

Спортал ,*** и 7 дни

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 авг 2010 10:36

woolves написа:Някаква представа , какво може Акалски, май не съм го гледал. :roll:
Следи номер 12,и към края човека с червената фланелка :lol: Определено шутира добре [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wnnIbN4nLmo&feature=related[/youtube]

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 14 авг 2010 10:42

ХАХАХАХА :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 авг 2010 10:43

woolves написа:Някаква представа , какво може Акалски, май не съм го гледал. :roll:

Акалски е може би най-добрия български вратар, играещ в нашето първенство. Следя му изявите от 3 години и страшно ще се радвам, ако наистина го привлечем. През зимата ме хвана яд когато Галка щеше да го подари на "петолъчката" от Панчарево. Това момче е бъдещият №1 и в националния, защото е видно, че Ники "татковото" не става за там. Но трябва време.
Киро ни е страшно нужен, защото не дай си боже една контузия или картон на Гошо и увисваме като ... прани гащи...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 авг 2010 10:47

Е мисля, че е крайно време да продадем Гошо Петков, дори и само от уважение към това, което е направил за Левски. От всички вратари в България Акалски се отличава и е добре да го вземем. Божката е добър, но все още не е доказал, чеможе да се разчита на него.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 авг 2010 10:56

Гошо ще вкара Левски в групите и през зимата ще го продадат.Време му е.Даде много на отбора.Нека си осигури и "старините".При това положение Митрев/Акалски е най-доброто,което България предлага в момента.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 авг 2010 10:56

soilwork написа:
Следи номер 12,и към края човека с червената фланелка :lol: Определено шутира добре [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wnnIbN4nLmo&feature=related[/youtube]

хаххахахаха
Изображение

Върни се в “Архив”