Шампионска лига - сезон 2018/2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019
Прогнози за довечера: Байерн - Ливърпул 2:2,Барса - Лион 3:1.
Pichichi написа:Не виждам какво ги коментирате тези дузпи, те са си просто очевидни!
Дузпата за Ювентус е безспорна. За мен по принцип има нарушение на Роналдо при първия му гол. Изблъсква защитника пред него с ръка. Но и в Испания смятам, че има нарушение срещу Ел Капитанучи при първия гол на Атлетико, така че всичко е равно в това отношение.
По 2-0 за Байерн и Барселона.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Конте алтернатива на Чоло
Единият с 2 финала в ШЛ и кажи-речи отстраняван само от Роналдо, а другия с една победа в елиманции над Селтик преди 6 години. Този ли ще сменя Конте?
Или Моу дето го изгониха от последните му 3 клуба?
Той Гризман много държи да бъде трениран от Конте и Моуриньо. Напълно съм съгласен с феновете на Атлетико, които казват, че при раздяла със Симеоне. то лидерите на отбора си заминават.

Или Моу дето го изгониха от последните му 3 клуба?
Той Гризман много държи да бъде трениран от Конте и Моуриньо. Напълно съм съгласен с феновете на Атлетико, които казват, че при раздяла със Симеоне. то лидерите на отбора си заминават.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- JackPackage
- Контакти:
Groucho написа:Pichichi написа:Не виждам какво ги коментирате тези дузпи, те са си просто очевидни!
Дузпата за Ювентус е безспорна. За мен по принцип има нарушение на Роналдо при първия му гол. Изблъсква защитника пред него с ръка. Но и в Испания смятам, че има нарушение срещу Ел Капитанучи при първия гол на Атлетико, така че всичко е равно в това отношение.
На второ четене дузпата е точна да, снощи мислех че я е свирил за контакт в крака, където Бернардески се спъна сам, но има избутване (леко или силно, Корея е идиот) и си я свири като пич.
Първия гол на КР е като отменения гол на Мората в Мадрид, където докосна защитника пред него и Киелини се хвърли като риба напред - за мен и двете не са фалове, но в Мадрид го свириха, а снощи не, а и никой от нашите не протестира....как да е

Киелини тия два мача (най-вече снощи) с тия симулации загуби всякакъв респект, който съм имал към него - много грозно, да кажеш че се натиска за трансфер в североизточна Испания

Довечера чакаме домакински разгром и голов Х, съответно в Мюнхен и Каталуня

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Днес за съжаление очаквам същите резулати като вчера - убедителни победи на домакините с по 2-3 гола
Tiberius написа:Не знам какво още се коментира. Чоловците сами се биха. Така става като излезеш за 0-0. Ръководството на Атлети трябва да вземе мерки. Чоло направи хубави неща в Атлетико. Стана шампион в първенство с брутална конкуренция, изведе ги до два финала в ШЛ и ги направи отбор, с който всички се съобразяват, но вече няма какво да даде. Особено пък след представлението от снощи. Дал е достатъчно и е време за промяна. Тази промяна ще се отрази добре и за двете страни. Конте и Моуриньо са свободни в момента и са добър избор за тях.
Стига с тези митове бре. Така ставало като излезеш за 0:0, а всичките му успехи по същия начин какво са? Реално Роналдо вкара абсолютно всичките си положения, а Юве имаха само още едно на онзи черния. Колко отбора ще вкарат 3 гола от 3 положения?

Онези магарета от ПСЖ да не отпаднаха понеже играха за 0:0? Това първото като го написа и веднага се сетих за ШЛ на Челси и как елиминираха барса. 2:0 за барса с човек повече и юруш напред. Една контра на Челси и довиждане. Това понеже са играли за 0:0 ли е или обратното? Като почнете да обяснявате дадено отпадане с по дефанзивна игра и направо падам.
пп Атлетико няма как да привлече Конте, а още по малко Моуриньо. Просто нямат такъв статус на клуб и нужните финансови ресурси. Могат да привлекат Рафа или някой смотльо като лопатеги, пелегрини и ко.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- rebelheartous
- Контакти:
Tiberius написа:Не знам какво още се коментира. Чоловците сами се биха. Така става като излезеш за 0-0. Ръководството на Атлети трябва да вземе мерки. Чоло направи хубави неща в Атлетико. Стана шампион в първенство с брутална конкуренция, изведе ги до два финала в ШЛ и ги направи отбор, с който всички се съобразяват, но вече няма какво да даде. Особено пък след представлението от снощи. Дал е достатъчно и е време за промяна. Тази промяна ще се отрази добре и за двете страни. Конте и Моуриньо са свободни в момента и са добър избор за тях.
Пълни глупости. Никъде няма да ходи дон Диего.

Моуриньо в момента могат да си го позволят. Падна му много цената след фиаското с Юнайтед.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- insaneboy1
- Контакти:
JackPackage написа:Groucho написа:Pichichi написа:Не виждам какво ги коментирате тези дузпи, те са си просто очевидни!
На второ четене дузпата е точна да, снощи мислех че я е свирил за контакт в крака, където Бернардески се спъна сам, но има избутване (леко или силно, Корея е идиот) и си я свири като пич.
Първия гол на КР е като отменения гол на Мората в Мадрид, където докосна защитника пред него и Киелини се хвърли като риба напред - за мен и двете не са фалове, но в Мадрид го свириха, а снощи не, а и никой от нашите не протестира....как да е![]()
Киелини тия два мача (най-вече снощи) с тия симулации загуби всякакъв респект, който съм имал към него - много грозно, да кажеш че се натиска за трансфер в североизточна Испания![]()
![]()
Довечера чакаме домакински разгром и голов Х, съответно в Мюнхен и Каталуня
Браво бе, ние затова ли викахме за вас? Поне знаем, че се случва обратното така че съм спокоен

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- rebelheartous
- Контакти:
Tiberius написа:Моуриньо в момента могат да си го позволят. Падна му много цената след фиаското с Юнайтед.
Продължаваш...