insaneboy1 написа:Ако не бяха толкова нагли феновете на Ливърпул щеше да ми стане тъпо за тях. Но като почнат да се дъхат как единия бил Чеп, Барселона не били нищо особено. Ами как на такива заблудени хора да им съчувстваш? Те са вечно най-добрите и вечно ощетените.
Тоя Чеп дори единствения фен на Сити във форума не го харесва и го плюе, където намери за добре. Само вие каталунците му се кланяте на тоя заради успeхите, които постигна с вас. Успехи, които със сигурност "НЕ" постигна, благодарение на Меси, Шави, Иниеста, Пуйол и т.н. - един уникален гръбнак за който и да е клуб. Кога съм казвал, че не сте нищо особено? За да сте такъв хегемон в Испания и да имате 3 ШЛ за последните 10 години, със сигурност сте нещо особено. Просто от гореспоменатите остана един Меси, а специално този сезон сте подчертано зависими от него и като го няма на терена, все едно играе друг отбор. Пресен пример - Меси ви спечели до една 9-те точки, с които станахте шампиони, ставайки от пейката! Собственоръчно. Това съм казвал, да, и пак ще го кажа. Никога не съм казвал, че не сте нещо особено, нито пък съм показвал неуважение към вас.
И моля те, не говори, че феновете на Ливърпул сме нагли. Не и като фен на Барселона. Точно ти вчера писа как се заформял требъл при вас, все едно мачовете с нас ще ги вземете 6:0 общ резултат служебно. Попа пък говори цял сезон така, все едно сте на финал още от груповата фаза. За Килъра каквото и да кажа ще е малко. Не беше то прякори, нек'ви "докери" говори вчера цяла вечер, не му е добре и на него. 3, 4 гола сте щели да ни биете, все едно сме Монако или Лайпциг. Айде, моля ви се, после ние сме били надменни.
[offtopic]Чеп за Чеп![/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://66.media.tumblr.com/121aba95004507101adf88ddbf8c9485/tumblr_pqohulzaI31ri8pqfo1_1280.jpg[/wrapimg][/offtopic]